Beleef het Amsterdam
Light festival op uw manier.


  • Ervaar het Amsterdam Light Festival vanaf de mooiste boten
  • Pas het uitje aan op uw wensen
  • Vaar al vanaf €22 langs 35 unieke lichtshows
Vraag een gratis offerte aan

Hoe anderen hun Bootuitje beleeft hebben

Martine

PWC Nederland

Het was absoluut fantastisch, het weer was prachtig, het eten heel goed voor elkaar, net als de drankjes, de super aardige schipper en de hele fijne boot.

Britt

Particulier

Bootuitjes heeft ons een zorgeloos boottripje bezorgd, alles was tot in de puntjes geregeld. Zeer zeker door de goede communicatie die er was met Sue. De oneindige mogelijkheden en onze wensen heeft zij goed met elkaar gematcht. Super bedankt!

Theo

amayzine.com

Van de afhandeling van de aanvraag tot het verloop van het uitje weet Bootuitjes hoe je mensen persoonlijk behandeld. Top!

Amsterdam light festival; A view on Amsterdam.

Ieder jaar heeft het Amsterdam light festival een nieuw thema. Dit jaar zijn de kunstwerken geïnspireerd op het thema ‘A view on Amsterdam’. De kunstenaar hebben de opdracht gekregen om een nieuwe kijk op Amsterdam te geven, maar ook de rol van Amsterdam op het wereldtoneel uit te beelden.Pas de Amsterdam Light cruise aan op uw wensen

Onze Amsterdam light cruise is te boeken vanaf 22 euro per persoon, is geschikt voor kleine en grote groepen en is volledig aan te passen aan uw wensen.

Een privé cruise boekt u al vanaf 10 personen. U krijgt dan standaard de beschikking over een authentieke Amsterdamse boot met schipper. Daarnaast kunt u kiezen uit een uitgebreid optiepakket om ervoor te zorgen dat het een tocht wordt om nooit te vergeten.

 

Beleef het Amsterdam
Light festival op uw manier.

Vraag een gratis offerte aan

* Wij nemen persoonlijk contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden.