Rondvaart amsterdam winter

Rondvaart amsterdam winter

€19.50
€11.50

Luxe boot met Engelse stadsgids

Drankjes verkrijgbaar

60 Minuten

Anne Frank House (Prinsengracht 263)

Koop tickets
Bekijk kalender

Maak deze winter eens op op een hele nieuwe manier kennis met de stad Amsterdam en ontdek het historische centrum vanaf het water tijdens een 1 uur durende rondvaart in winterse sferen. En dat alles op een gezellige, relaxte manier in een klein intiem gezelschap. Op onze volledig overdekte, luxe salonboot zit u er warmpjes en comfortabel bij terwijl de schipper alle geheimen van Amsterdam aan jullie openbaart. Uiteraard ontbreekt het jullie gezelschap aan niets en kan er aan boord ontspannen genoten worden van lekkere hapjes en de nodige drankjes.

Eigenschappen van de Rondvaart amsterdam winter

Kleinschalig

60 Minuten

Luxe boot

Inclusief en highlights

Inclusief

Highlights

Meer informatie over de rondvaart

Vaar mee met ons en verken het mooie Amsterdam per luxe salonboot. Tijdens de cruise vaart u geheel in stijl door de grachten op een comfortabele, overdekte boot, in eigen gezelschap. De stad vanaf het water ervaren is een ervaring op zich en vanaf het water is zoveel te zien dat een uurtje eigenlijk nog te kort is. Gelukkig kent de schipper de stad op hun duimpje zodat we garanderen dat we geen bezienswaardigheid overslaan. Van verborgen juweeltjes tot de bekende toeristische hotspots.

Beleef een rondvaart in 60 seconden

Wat kun je verwachten van de luxe winter cruise?

Is Amsterdam op een gewone dag al mooi, wanneer de hele stad in feestelijke sferen verkeert, is het centrum dubbel zo gezellig. Stap tijdens de donkere wintermaanden aan boord van een verwarmde, comfortabele boot en geniet in goed gezelschap van een uniek dagje uit op het water. We laten jullie met alle liefde proeven van de wintersfeer in Amsterdam.

Terwijl onze ervaren schipper de luxe salonboot soepeltjes door de grachten weet te manoeuvreren laten jullie je achterover zakken in de kussens en banken en trekken de bezienswaardigheden en gebouwen, oud en nieuw, aan jullie voorbij en vertelt de schipper ondertussen alle verhalen van de stad.

Naast comfortabel zijn onze luxe boten ook een ideale plek om lekker met z’n allen te borrelen. Onder het genot van luxe hapjes en drankjes genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft is het ideale recept voor een leuk uitje op de Amsterdamse grachten.

En hebben jullie tips nodig voor als de rondvaart erop zit, vraag het dan gerust aan één van de gidsen of de schipper, Niemand kent de stad natuurlijk beter dan de locals en zo kom je gegarandeerd achter unieke plekken die je op eigen houtje waarschijnlijk nooit had ontdekt. We laten bezoekers graag meedelen van al het moois wat onze Nederlandse hoofdstad te bieden heeft.

Stap aan boord, geef je ogen goed de kost, laat je inspireren door de verhalen van de schipper en ontdek op een ontspannen manier de geschiedenis en bezienswaardigheden van Amsterdam tijdens een luxe rondvaart op de grachten. We hopen je deze winter te mogen verwelkomen aan boord van één van onze salonboten.

Ophaallocatie rondvaart

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen Rondvaart amsterdam winter

Tickets voor de rondvaart koop je eenvoudig en snel online. De prijzen voor volwassenen beginnen bij € 18, – en voor kinderen van 4 tot 12 jaar beginnen de ticketprijzen bij € 10, -. Neem gerust contact op voor extra informatie, als je vragen hebt over de rondvaart of in het geval van speciale wensen of verzoekjes.

Tijdens de rondvaart varen er gidsen mee die zowel Engels als Nederlands spreken.

De eerste afvaart van de dag is om 11.00 uur en de laatste boot vertrekt om 21.00 uur. Hoe vaak er precies op een dag gevaren wordt, hangt af van het soort cruise dat je doet. Bekijk voor meer informatie onze agenda in het boekingssysteem, daar zie je direct de beschikbare tijden.

Bij ons geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt. Er kunnen dus geen stoelen gereserveerd worden. Dat doen we omdat we veel verschillende rondvaarten per dag hebben en het daarom voor iedereen zo eerlijk mogelijk willen houden. Wil je verzekerd zijn van een goede plek aan boord, zorg dan dat je ruim op tijd aanwezig bent (ongeveer 15 minuten voordat de boot vertrekt is voldoende) zodat je op je gemak een mooi plekje uit kunt kiezen.

De kans dat het regent ís aanwezig in de Nederlandse winter, maar gelukkig varen we ’s winters niet met een open boot en zit je aan boord van de overdekte en verwarmde salonboot lekker warm en droog terwijl je tegelijkertijd optimaal van het uitzicht kunt genieten.

De rondvaart start en eindigt altijd bij het Anne Frank Huis. Vanaf daar zetten we koers richting de Jordaan, varen we langs het duurste gedeelte van de grachtengordel, de Gouden Bocht, verkennen we alle andere bekende grachten en nog veel meer. We hanteren nooit een vaste vaarroute, maar zorgen er natuurlijk wel voor dat we geen bezienswaardigheid overslaan, zodat iedereen al het moois van Amsterdam kan zien.

Het is niet ondenkbaar dat het ’s winters soms koud kan worden. Houd er ook rekening mee dat het op het water wat frisser kan zijn dan aan de wal. De luxe salonboot waarmee jullie varen is gelukkig overdekt, van alle gemakken en comfort voorzien. En voor de echte koukleumen zijn er dekens aan boord.

Nee, vanwege de veiligheid en gezondheid van alle passagiers die meevaren, kan er niet gerookt worden tíjdens de rondvaart. Voor na de rondvaart kunnen we jullie voorzien van tips over plekken in de stad waar volop van alles gerookt mag worden.

Vergelijkbare rondvaarten

Rondvaart Amsterdam sloep
€19.50
Luxe grachten rondvaart Amsterdam

Luxe boot + Engelse gids

60 minuten varen

Drankjes verkrijgbaar
Luxe Agatha salonboot
€29.50
Luxe all inclusive rondvaart Amsterdam

Luxe boot + Engelse gids

60 minuten varen

Bier, wijn en fris onbeperkt