BBQ boot Haarlem

BBQ boot Haarlem

€59 p.p

Uitgebreide BBQ

Privéboot met schipper

Privé kok

Direct reserveren
Meer informatie
0854019072

Waar is dat feestje? Op een BBQ boot in Haarlem natuurlijk. Er zijn maar weinig dingen zo leuk als een écht goede BBQ. Een perfect tochtje op het water, genieten van de heerlijkste BBQ gerechten en de stad op een nieuwe manier ontdekken tijdens een rondvaart in een luxe sloep. Topdag!

Eigenschappen van de BBQ boot Haarlem

12+

2.5 uur

Luxe boot

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Barbecueën op de Haarlemse grachten

Het is zomer dus we mogen weer BBQ’en! Maar eigenlijk is ieder seizoen BBQ-seizoen. Zeker als je een luxe BBQ boot in Haarlem regelt. Spectaculaire gerechten op de grill. Fris drankje in je hand. En door Haarlem varen. Wat wil je nog meer? Beleef het op de BBQ Boot Haarlem!

Op de BBQ boot kun je met minimaal 12 vrienden genieten van een heerlijke BBQ terwijl je vaart door de Haarlemse grachten, langs mooie nel, en het historische centrum eens van een andere kant bekijkt. Vegetariërs aan boord? Geen probleem, onze BBQ-chef zorgt dat er voor iedereen wat lekkers op de grill gaat. Net zo makkelijk!

De BBQ boot kan voor groepsgroottes tot 100 personen gereserveerd worden. Of je nu een BBQ organiseert voor vrienden en familie, je collega’s of de hele straat wilt uitnodigen: wij hebben een boot waar iedereen op past! Organiseer je een vrijgezellenfeest, vraag dan naar onze speciale vrijgezellenfeest pakketten.

Tips voor het organiseren van de leukste BBQ in Haarlem

Kun je wat jou betreft ook niet vaak genoeg BBQ’en? Of je nu met een kleine groep wilt eten of eens flink wilt uitpakken: Op een BBQ boot kun je alle kanten op. Hier zijn 5 tips voor het organiseren van een ultieme BBQ op één van onze boten.

Het BBQ-menu

Carnivoren gaan voor de traditionele vleesbarbecue. Natuurlijk zijn er altijd een paar gasten die liever geen vlees eten, en vergeet de visliefhebbers niet: Ook die moeten aan hun trekken komen. Bedenk van tevoren het ideale menu en stel het met ons samen op basis van jullie groepsgrootte en voorkeuren.

Vet het rooster goed in

Niets zo irritant als vlees dat aan de grill blijft plakken. Dé truc? Zorgen dat het rooster van te voren goed is ingevet. Met olijfolie bijvoorbeeld. Maar overdrijf het niet. Tenminste als je liever niet hebt dat je vlees vlam vat.

Vermijd verkoolde spiezen of stokjes.

Vlees (of vis of vega) spiezen zijn favoriet van veel BBQ liefhebbers. Maar het eet wel zo lekker als de stokjes niet zwart en verkoold zijn. Om dat te voorkomen laat je ze een dag voor je BBQ weken in water en rijg je pas op de dag zelf het vlees eraan. Dat, of je gebruikt RVS spiezen.

Neem de tijd

BBQ’en is een ideaal relaxmoment. Neem de tijd, en geef het vlees de tijd om te garen, elke minuut het vlees draaien heeft écht geen zin. Geen stress. En met een koud biertje erbij moet dat ook helemaal geen probleem zijn.

Voorkom een #bbqfail.

Veiligheid staat altijd voorop, veiligheid van het eten. Dus eet geen rauwe producten en zorg voor een goede garing. Maar zorg er ook voor dat je barbecue goed stevig staat en dat je bluswater bij de hand hebt. Oja, steek de BBQ nooit aan met spiritus.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Wat ons betreft is het altijd BBQ tijd. Onze boten varen het hele jaar door en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Bij regen kun je gratis verzetten naar een andere dag en tijdstip.

Natuurlijk! We kunnen onze arrangementen helemaal naar wens aanpassen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja zeker! Al onze boten in Haarlem hebben een Toilet aan boord.

Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je regelen! We helpen je graag het perfecte uitje te verzorgen.

Vergelijkbare arrangementen

BBQ boot Haarlem
€59
BBQ boot Haarlem
Uitgebreide BBQ
Privéboot met schipper
Privé kok
Boot Haarlem
€29,50
Borrelboot Haarlem
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Bijzondere borrellocatie
Pizza op de pizzaboot Haarlem
€34
Pizzaboot Haarlem
Luxe privéboot
1 Pizza p.p
Lokale schipper
Luxe lunch op de boot
€34,50
Lunch/brunch cruise Haarlem
Privéboot met schipper
Luxe lunch/brunch
Unieke locatie
Sushi op een luxe sloep
€54,50
Sushi & Pokébowl boot Haarlem
Luxe privéboot
Sushi en Pokebowls
Lokale schipper