BBQ boot Amsterdam

BBQ boot Amsterdam

€59 p.p
+ eenmalig €50

Wil jij de gezelligste BBQ van Nederland organiseren terwijl je vaart over de grachten? Dat regelen wij voor je met de BBQ boot Amsterdam. Een heerlijk barbeque pakket, onbeperkt drinken en een fantastisch uitzicht. Lees snel wat we nog meer voor jullie in petto hebben.

Eigenschappen van de BBQ boot Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Heerlijk BBQ terwijl je vaart over de Amsterdamse grachten

Barbecueën wordt meestal in één adem genoemd met de zomer, maar het kan eigenlijk het hele jaar door met de BBQ boot Amsterdam. En als je wilt ook nog eens op een bijzondere manier.

Op deze boot kun jij met minimaal 10 vrienden genieten van een heerlijke BBQ terwijl je vaart door de Amsterdamse grachten. Vegetariërs aan boord? Geen probleem, onze BBQ-chef zorgt dat er voor iedereen wat lekkers op de grill gaat.

De BBQ boot kan voor groepen tot 100 man gereserveerd worden. Of je nu een BBQ organiseert voor vrienden, je collega’s of de hele straat, wij hebben een boot die bij jullie past! Organiseer je een vrijgezellenfeest, vraag dan naar onze speciale vrijgezellenfeest pakketten.

Ingrediënten voor de gezelligste BBQ van Amsterdam

Maak het diner niet te moeilijk

Voor deze barbecue heb je nodig: een gezellige groep, lekker eten en een prachtige locatie.

Alles begint bij jouw groep, jij nodigt een gezellige groep mensen uit en kiest de perfecte sloep of salonboot voor jouw groepsgrootte. Wij bieden boten aan voor groepen van 6 tot 100 personen dus of je nu met je familie wilt barbecueën, met je hele voetbalteam of met al je vrienden, alles kan. Natuurlijk is er een privé schipper voor jullie groep beschikbaar.

Bij ons kies jij wat jullie eten. Willen jullie een traditionele vleesbarbecue, of toch liever vis of een vegetarische maaltijd? Bepaal de juiste verhoudingen op basis van jouw groep. Jullie eigen kok bereidt alles vers aan boord. Dat is pas echt genieten! Bij mooi weer kunnen jullie buiten genieten van de gezelligste BBQ van Amsterdam. Is het weer minder? Geen probleem: al onze boten kunnen overdekt worden. Knusser dan met z’n allen onder een dekentje zitten eten wordt het niet! Er is natuurlijk ook verwarming aanwezig.

Onze BBQ boten voeren jullie langs de mooiste plekken in Amsterdam. Geniet van het water maar ook van alles wat er onderweg te zien is.

Vanaf het water heb je een bijzondere kijk op al het moois dat de hoofdstad te bieden heeft. Alle ingrediënten voor de lekkerste, gezelligste BBQ van Amsterdam zijn aanwezig. Geniet samen met jouw groep van deze unieke ervaring.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Jij kunt het gehele jaar mee met de BBQ boot in Amsterdam. Bij mooi en warm weer kun jij terecht op een van onze luxe en comfortabele sloepen.In de winter of bij slecht weer gebruiken wij ons luxe salonboten. Hier blijf je lekker warm en droog.Jouw feest kan hoe dan ook door gaan!

Ook als jij op pad wilt met een kleinere groep kun jij terecht op de BBQ boot Amsterdam. De betaling is vanaf een groep van 10 man. Maar ook met 8 of 5 man mag jij aan boord genieten van deze BBQ.

Wij hebben verschillende salonboten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij een WC aan boord wilt hebben. Dan zorgen wij dat de juiste boot wordt ingezet. Als er geen WC aan boord is kunnen wij ook stoppen bij een aantal restaurants langs het water.

Wil jij het feest verlengen? Geen probleem! Jij kunt elk arrangement verlengen zolang jij graag zou willen. Voor de exacte kosten kun je met ons contact opnemen.info@bootuitjes.nl – 020 261 9389

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+