Hangover boot Amsterdam

Hangover boot Amsterdam

€54 p.p

Op zoek naar een vrijgezellenfeest waarbij je alle remmen los kunt gooien? Verras de vrijgezel met een striptease op onze Hangoverboot Amsterdam voor het ultieme bachelor party gevoel!

Eigenschappen van de Hangover boot Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

De Hangover boot Amsterdam: dé heetste striptease voor een vrijgezellenfeest

Je kent de klassieker ‘the Hangover’ vast wel. Vier gasten gaan op vrijgezellenfeest in Las Vegas. Het begint met een shotje Jägermeister waarna alle remmen los gaan…

De volgende ochtend worden zij in één grote puinhoop wakker. Met een tijger in de badkamer, een onbekende baby in de kast, een missende hoektand bij één van de mannen en een spoorloze bruidegom begint het verhaal. Wat is er in hemelsnaam allemaal gebeurd en waar is onze vrijgezel Doug?

Het is nu natuurlijk jullie beurt om een onvergetelijke dag te organiseren voor jullie vrijgezel! Stap aan boord van onze Hangover boot Amsterdam en start jullie vrijgezellenfeest met een shotje Jägermeister. Hier zullen al jullie remmen los gaan bij onze open bar.

De vrijgezel zal nu misschien denken dat dit zijn uitje is, maar dan komt de ultieme Hangover verrassing, namelijk een hete striptease van een van onze bloedmooie strippers waar dit uitje eigenlijk om draait!

Nadat jullie genoten hebben van de Jägermeister, de onbeperkte drankjes en natuurlijk de striptease, is het nu aan jullie om de stad in te duiken en het Hangover avontuur voort te zetten. Of jullie nou eindigen met een verloren tand, een onbekende baby of misschien wel met een tattoo op je gezicht? Dat laten wij geheel aan jullie over!

Wil je nog even verder varen voordat jullie de stad onveilig gaan maken? Hier een paar ideeën om je uitje uit te breiden:

  • Houd een puzquiz op de boot! Verdeel de groep in teams, de winnaar mag drankjes uitdelen aan de verliezers. Ook leuk: stel zelf vragen op en zet de vrijgezel in het middelpunt. Stel ongemakkelijke vragen en vraag over verhalen die jullie met de vrijgezel hebben meegemaakt. Heeft de vrijgezel een vraag fout? Drinken maar! Heeft de vrijgezel het antwoord goed? Dan is het jullie beurt!
  • Geef de boot een thema! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Mexicaanse boot? Hier geniet je van heerlijke corona’s en snack je van Mexicaanse lekkernijen!
  • Nog even een goede bodem leggen? Wij hebben verschillende dinerarrangementen. Bijvoorbeeld de BBQ-boot, waarbij er voor jullie neus gebarbecued wordt!
  • Iets anders in gedachte? Bespreek je voorkeur met ons! Wij doen er alles aan om jullie vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken!

(Op zoek naar een mannelijke stripper? dat kan natuurlijk ook.)

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Ja zeker! Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon veranderd.

Wij willen jou het perfecte uitje bieden. Daarom kijken we graag mee naar de mogelijkheden buiten het arrangement. Als er bijzonderheden zijn of je wilt het arrangement nog uitbreiden, neem dan contact op.We kijken graag met je mee!

Veel van onze salonboten hebben een toilet aan boord. Geef aan dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens de hangover cruise Amsterdam.

Ja zeker! Geef dit wel aan in je reservering.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+