Boot Huren Amsterdam

Rondvaart Volendam

Onze boottochten vertrekken vanaf diverse locaties, dus je kunt zelf kiezen wat je voorkeur heeft. Of je nu vanuit het centrum wilt vertrekken of liever vanaf een andere locatie, bij ons zijn meerdere opstapplaatsen te reserveren. Kies snel een datum om te kijken of er nog een tof arrangement vrij is.

  • Luxe boten
  • Drinken beschikbaar
  • Lokale gids
  • Beste arrangementen

Onze luxe rondvaart door Volendam

Of je nu een boottocht voor een familie-uitje of voor een vriendendag zoekt, onze tochten met de boot in Volendam staan garant voor een heerlijk dagje. Het vissersdorp en de dichtbij gelegen plaatsen Edam, Monnickendam en Marken hebben allemaal een hoop in petto voor bezoekers. Onze professionele schippers en gidsen kennen de beste plekjes en vertellen je op de boot meer over de geschiedenis en cultuur van dit veelzijdige dorp. Bestel je tickets snel!

Rondvaart Volendam
€19,95

Luxe rondvaart Volendam

Havendijkje 2

Schipper en luxe boot
1 gratis drankje
50

Onze privé rondvaarten (vanaf 12 pers.)

Ben je met een grotere groep? Maak het feestje dan compleet met onze privé rondvaarten. Kies uit één van onze leuke arrangementen en vaar door Volendam. Alles is verzorgd voor jullie unieke dagje weg.

BBQ boot volendam
€62.50
BBQ boot Volendam
BBQ pakket
Kok en schipper
Privé boot
Borrelboot Haarlem
€37.50
Borrelboot Volendam
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Bijzondere borrellocatie
Sushiboot Volendam
€Binnenkort
Sushiboot Volendam
Sushi box
Onbeperkt bier, wijn en fris
Lokale schipper
Lunch/brunch cruise Volendam
€42.50
Lunch/brunch cruise Volendam
1 luxe broodje p.p.
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Hoogtepunten in Volendam

Er is veel te zien en te ontdekken in Volendam tijdens een tochtje op onze rondvaartboten. Hier zijn enkele van de hoogtepunten die je kunt verwachten als je bij ons aan boord stapt:

De Volendamse dijk

Haven in Volendam

Het kloppende hart van Volendam is de Volendamse dijk. Dit is dan ook een must-see tijdens jouw boottocht. Wandel langs de kleurrijke huizen, de haven en de visafslag en proef de sfeer van het oude vissersdorp. Op de Volendamse dijk vind je tal van restaurants, cafés, terrassen en souvenirwinkels.

Ook gaat vanaf hier de Marken Express: een boottocht Volendam – Marken. Deze rondvaartboot naar Marken is rolstoelvriendelijk. Vanuit de haven vaar je binnen no time naar Marken toe, waar ook genoeg te zien en te beleven is. Een uitje naar Marken is dan ook uitstekend te combineren met activiteiten in Volendam.

De havens

In Volendam vind je twee prachtige havens, waar je kunt genieten van de mooie vissersboten en jachten. Tijdens je boottocht zie je deze havens vanaf het water en ervaar je de drukte en de Oud-Hollandse sfeer van Volendam.

Het dorp van Volendam

Musea

Voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien en te doen in het vissersdorp. Volendam heeft een rijke geschiedenis en cultuur, die je kunt ontdekken in de verschillende musea die het dorp rijk is. Volg een rondleiding in het Volendams Museum om meer te weten te komen over de geschiedenis, tradities en gewoonten van dit unieke dorp.

De Oude Kom en het Doolhof

De Oude Kom en het Doolhof zijn twee sfeervolle buurten in Volendam die je tijdens je tochtje met de boot kunt ontdekken. Wandel door de smalle straatjes, bewonder de karakteristieke huizen en breng een bezoekje aan een van de gezellige terrassen of winkeltjes.

Maak je bezoek aan Volendam compleet met een ontspannen rondvaart door de prachtige omgeving en ontdek de mooiste hotspots eenvoudig vanaf het water. Boek jouw boottocht in Volendam vandaag nog bij Bootuitjes.nl en maak er een onvergetelijke dag van.

Koop je tickets

Koop jouw rondvaart tickets online via onderstaande button.

Veelgestelde vragen – FAQ

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op. We zijn hier om te helpen.

Tickets voor de rondvaart in Volendam kunnen eenvoudig online worden gekocht, met (creditcard), Ideal of Sosoft.

Heb je hulp nodig of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Onze gidsen spreken Nederlands tijdens de rondvaart door Volendam.

We starten om 10.00 uur en de laatste rondvaart is om 16.00 uur.

Je kan in onze agenda zien met beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

Peuters mogen gratis mee, voor kinderen van 4 t/m 11 betaal je €9,50, voor kinderen van 12 jaar of ouder betaal je de volwassenen rate.