Luxe all inclusive rondvaart Amsterdam

Luxe all inclusive rondvaart Amsterdam

€33,95
€14,95

Engelse stadsgids

Bier, wijn en fris onbeperkt

60 Minuten

Anne Frank Huis

Koop tickets
Bekijk kalender

Op deze luxe rondvaart van 60 minuten beleef je Amsterdam in stijl. Je vaart door de stad in een klassieke salonboot, inclusief drankjes en Nederlandse snacks. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, leun achterover en geniet van de cruise en Amsterdam. We laten je al het moois zien dat Amsterdam te bieden heeft.

Eigenschappen van de Luxe all inclusive rondvaart Amsterdam

Kleinschalig

60 Minuten

Luxe boot

Inclusief en highlights

Inclusief

Highlights

Meer informatie over de rondvaart

Tijdens deze luxe rondvaart beleef je Amsterdam in stijl met een meer uniek en intiem perspectief. Je zal genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van Amsterdam in onze klassieke salonboot Agatha. In plaats van een drukke toeristische rondvaart door de grachten te maken, vaar je met slechts een kleine groep mensen door de grachten op een luxe, kleine en gezellige boot. Ben je met groep van 10 man of meer? Bekijk dan onze boot huren pagina.

Je zit 60 minuten op de boot en je zult genieten van de hoogtepunten van de stad, zoals het Maritiem Museum, de Wallen, gouden bocht en nog veel meer. En dat terwijl onze lokale schipper je alles over de stad verteld en je tips geeft over de beste eet- en drinkgelegenheden en verborgen juweeltjes in de stad.

Niemand kent deze stad beter dan de lokale bevolking en ze delen hun informatie graag met jou. Als je vragen hebt, stel ze dan gewoon!

Het vertrek is vanaf de Prinsengracht 263, bij aankomst vragen we je even te wachten bij de haven. Deze rondvaart wordt uitgevoerd door onze partner Flagship, zij zorgen ervoor dat jij op de juiste boot zit.

Ophaallocatie rondvaart

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen Luxe all inclusive rondvaart Amsterdam

Tickets kunnen eenvoudig online worden gekocht, met (creditcard), Ideal of Sosoft. Kaartjes voor volwassenen beginnen vanaf € 18, – en kaartjes voor kinderen beginnen vanaf € 10, – van 4-12 jaar. Heb je hulp nodig of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Onze gidsen spreken Engels en Nederlands tijdens de rondvaart door Amsterdam.

We starten om 11.00 uur en de laatste rondvaart is om 21.00 uur. Hoe vaak de boten vertrekken, hangt af van het type cruise. Je kan in onze agenda zien met beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

Omdat we zo veel vertrektijden hanteren, hanteren we een beleid van wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden aan om ten minste 15 minuten voor de geschatte vertrektijd te komen, zodat je je plekken kunt kiezen.

Gelukkig regent het zelden de hele dag, dus als het tijdens je Amsterdamse boottocht begint te regenen, schuilen we onder een brug. We hebben ook parasols om ons te beschermen tegen regen terwijl we op zoek zijn naar een brug. In de winter hebben we de boot bedekt met een dak. Het is een transparant en helder dak dat speciaal is ontworpen voor het ultieme uitzicht en bezienswaardigheden. Bij droog weer kunnen we de zijkanten open ritsen, zodat we nog steeds een open bootcruise hebben.

Jouw boottocht door Amsterdam begint in het Anne Frank Huis. Vanaf hier varen we naar de beroemde Jordaan, de indrukwekkende Gouden Bocht, de Jordaan, de bekende grachten van Amsterdam en nog veel meer. Er is geen vaste route, alleen vaste gebieden die we passeren.

In de winter hebben we een dak om ons te beschermen tegen de koude wind en regen. Onthoud dat het op het water wat kouder is dan op straat. We hebben dekens om je warm te houden, maar bereid je voor op Nederlands weer: dus neem een ​​extra jas mee voor het geval je het kouder vindt dan verwacht.

We staan ​​om veiligheidsredenen niet toe dat we op onze boten roken, dus zowel rokers als niet-rokers genieten van de tour. Maar we kunnen je goede plekken vertellen om na de tour heen te gaan om leuke en goede dingen te roken.

Vergelijkbare rondvaarten Amsterdam

Rondvaart Volendam
€19,95

Luxe rondvaart Volendam

Havendijkje 2

Schipper en luxe boot
1 gratis drankje
50
Luxe nacht rondvaart Amsterdam
€21,95

Avond rondvaart luxe

Centraal Station

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60
Luxe rondvaart met schipper en host
€33,95

All-inclusive rondvaart Amsterdam

Centraal Station

Engelse stadsgids
Bier, wijn en fris onbeperkt
60
Amsterdam bezienswaardigheden vanaf luxe sloep
€21,95

Luxe rondvaart Amsterdam

Rijksmuseum

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60