Luxe grachten rondvaart Amsterdam

Luxe grachten rondvaart Amsterdam

€22.95
€13,95

Engelse stadsgids

Drankjes verkrijgbaar

60 Minuten

Anne Frank Huis

Koop tickets
Bekijk kalender

Deze rondvaart van 1 uur is een werkelijk unieke manier om de stad op een meer intieme en ontspannen manier te ervaren. Wij bieden u een luxe open sloep met kussens en een comfortabele zitplaats, met slechts een kleine groep mensen. U kunt ontspannen en foto’s maken van de mooiste plekjes van Amsterdam, terwijl onze lokale schipper u alles vertelt over de stad. Op de boot is een ruim aanbod aan (luxe drankjes) te koop.

Eigenschappen van de Luxe grachten rondvaart Amsterdam

Kleinschalig

60 Minuten

Luxe boot

Inclusief en highlights

Inclusief

Highlights

Meer informatie over de rondvaart

Kom aan boord van deze luxe rondvaart, weg van de drukke toeristische rondvaarten. Tijdens deze cruise beleeft u Amsterdam in stijl op een luxe open boot, met slechts een kleine groep mensen. Het geeft je de kans om Amsterdam op een meer intieme manier te ervaren en het water geeft je een heel ander perspectief.

Beleef een rondvaart in 60 seconden

Wat kun je verwachten van de luxe cruise?

Kom aan boord van deze luxe rondvaart, weg van de drukke toeristische rondvaarten. Tijdens deze cruise beleeft jij Amsterdam in stijl op een luxe open boot, met slechts een kleine groep mensen. Het geeft je de kans om Amsterdam op een meer intieme manier te ervaren en het water geeft je een heel ander perspectief.

In ongeveer 1 uur krijg jij alle mooie plekjes van Amsterdam te zien, terwijl je vaart over de Unesco Heritage Listed grachten van Amsterdam. Bijvoorbeeld de Magere brug, de Amstel, de 7 bruggen, de indrukwekkende Gouden bocht en de Prinsengracht. Deze reis wordt het hoogtepunt van jouw vakantie!

Dit alles terwijl onze lokale schipper jou alles vertelt over de historische stad en jou tips geeft over de beste plekken om te eten, drinken en verborgen juweeltjes. Niemand kent deze stad beter dan de lokale bevolking en ze delen hun informatie graag met jou. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust!

Je hoort verhalen over de Nederlandse schepen die over de zee zwierven en de bekende Nederlandse zeehelden en buurtbewoners zoals Rembrandt van Rijn. De Nederlanders regeerden de zeeën in de 16e en 17e eeuw. Maar we vertellen je ook over de huidige tolerantie in onze hoofdstad.

Als je zin ​​hebt in een drankje, je kan elk soort drankje bestellen op onze boten. Denk aan bier, wijn, fris en cocktails. Het vertrekpunt is bij het Anne Frank Huis, bij aankomst vragen we je even te wachten bij de dokken. Deze rondvaart wordt uitgevoerd door onze partner Flagship, zij zorgen ervoor dat je op de juiste boot zit.

Ophaallocatie rondvaart

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen Luxe grachten rondvaart Amsterdam

Kaartjes voor volwassenen beginnen vanaf € 18, – en kaartjes voor kinderen beginnen vanaf € 10, – van 4-12 jaar. Heb je hulp nodig of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Onze gidsen spreken Engels en Nederlands tijdens de rondvaart door Amsterdam.

We starten om 11.00 uur en de laatste rondvaart is om 21.00 uur. Hoe vaak de boten vertrekken, hangt af van het type cruise. Je kan in onze agenda zien met beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

Omdat we zo veel vertrektijden hanteren, hanteren we een beleid van wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden aan om ten minste 15 minuten voor de geschatte vertrektijd te komen, zodat je je plekken kunt kiezen.

Gelukkig regent het zelden de hele dag, dus als het tijdens je Amsterdamse boottocht begint te regenen, schuilen we onder een brug. We hebben ook parasols om ons te beschermen tegen regen terwijl we op zoek zijn naar een brug. In de winter hebben we de boot bedekt met een dak. Het is een transparant en helder dak dat speciaal is ontworpen voor het ultieme uitzicht en bezienswaardigheden. Bij droog weer kunnen we de zijkanten open ritsen, zodat we nog steeds een open bootcruise hebben.

Jouw boottocht door Amsterdam begint in het Anne Frank Huis. Vanaf hier varen we naar de beroemde Jordaan, de indrukwekkende Gouden Bocht, de Jordaan, de bekende grachten van Amsterdam en nog veel meer. Er is geen vaste route, alleen vaste gebieden die we passeren.

In de winter hebben we een dak om ons te beschermen tegen de koude wind en regen. Onthoud dat het op het water wat kouder is dan op straat. We hebben dekens om je warm te houden, maar bereid je voor op Nederlands weer: dus neem een ​​extra jas mee voor het geval je het kouder vindt dan verwacht.

We staan ​​om veiligheidsredenen niet toe dat we op onze boten roken, dus zowel rokers als niet-rokers genieten van de tour. Maar we kunnen je goede plekken vertellen om na de tour heen te gaan om leuke en goede dingen te roken.

Vergelijkbare rondvaarten Amsterdam

Rondvaart Volendam
€19,95

Luxe rondvaart Volendam

Havendijkje 2

Schipper en luxe boot
1 gratis drankje
50
Luxe nacht rondvaart Amsterdam
€21,95

Avond rondvaart luxe

Centraal Station

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60
Luxe rondvaart met schipper en host
€33,95

All-inclusive rondvaart Amsterdam

Centraal Station

Engelse stadsgids
Bier, wijn en fris onbeperkt
60
Amsterdam bezienswaardigheden vanaf luxe sloep
€21,95

Luxe rondvaart Amsterdam

Rijksmuseum

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60