Wij zijn Bootuitjes

Bootuitjes is een evenementenbureau in Amsterdam dat zich richt op alle mogelijk uitjes op het water. Namens bootuitjes wensen wij je alvast veel plezier op het water!

Onze werkwijze

Bootuitjes is een evenementenbureau in Amsterdam dat zich richt op alle mogelijk uitjes op het water. De rondvaarten in Amsterdam worden professioneel en met liefde georganiseerd. Wij zijn continu opzoek naar unieke bootuitjes en arrangementen in Amsterdam die we kunnen samenstellen. Wij werken samen met de meest unieke leveranciers en streven naar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Wil je een boot huren in Amsterdam? Wij bieden de laagste prijsgarantie!

Wij geloven erin dat je met onze boot arrangementen een onvergetelijke belevenis op het water kunt ervaren. Wanneer je speciale wensen heeft denken wij graag met je mee. Alles is mogelijk bij bootuitjes.nl. De bootuitjes zijn te bestempelen als uniek, niet allerdaags en bijzonder.

De bootuitjes in Amsterdam zijn ideaal voor groepsactiviteiten in Amsterdam zoals een bedrijfsuitje, teamuitje, verjaardag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of afdelingsuitje. Door de kennis van de stad en de focus op ‘bootuitjes’ weten wij ons te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast beschikken we over een groot en gevarieerd aanbod.

Wil je een boot huren en als kapitein door de grachten varen, een unieke rondvaart beleven, lekker borrelen op de boot in Amsterdam, dineren op de boot of fanatiek bingo spelen op de boot? Je kunt het zo gek niet bedenken maar toch is het mogelijk!

Namens bootuitjes.nl wensen wij je alvast veel plezier op het water!

Kunnen wij iets voor je betekenen?