Avond rondvaart luxe

Avond rondvaart luxe

€21,95
€13,95

Engelse stadsgids

Drankjes verkrijgbaar

60 Minuten

Centraal Station

Koop tickets
Bekijk kalender

Ontdek de stad op een geheel andere manier tijdens onze avondcruise van 1 uur. Laat je verbazen door de verlichte bruggen en gebouwen terwijl je ontspannen zit op een van onze klassieke, rustige en comfortabele salonboten. De avonduren brengen een romantische sfeer met zich mee en bieden een unieke ervaring ten opzichte van de dag.

Eigenschappen van de Avond rondvaart luxe

Kleinschalig

60 Minuten

Luxe boot

Inclusief en highlights

Inclusief

Highlights

Meer informatie over de rondvaart

Verken Amsterdam op een kleine en gezellige boot tijdens onze luxe avondcruise, weg van de drukte van grote toeristenboten. Ervaar de unieke en betoverende sfeer van een avond in Amsterdam, terwijl de verlichte bruggen en gebouwen je het gevoel geven dat je door een sprookjesland vaart.

Onze boten zijn klein, gezellig, luxe en elektrisch, waardoor ze duurzaam en geruisloos zijn. Ongeacht het weer, biedt onze salonboot Agatha comfort en bescherming. Tijdens deze cruise hoef je nergens zorgen over te maken. Leun achterover, ontspan en laat ons jou ’s avonds alle pracht van Amsterdam tonen. Voor groepen van 10 personen of meer, bekijk onze pagina voor bootverhuur.

Geniet gedurende 1 uur van de hoogtepunten van de stad, zoals de Jordaan, de Magere Brug, de Gouden Bocht en nog veel meer, terwijl onze lokale schipper je alles vertelt over de historische stad en je voorziet van tips over de beste eet- en drinkgelegenheden en verborgen pareltjes.

Vertrouw op de kennis van de lokale bevolking, want niemand kent de stad beter. Aarzel niet om vragen te stellen!

Geniet van een drankje naar keuze aan boord. We vertrekken vanaf het Anne Frank Huis en bij aankomst vragen we je even te wachten bij de dokken. Deze rondvaart wordt verzorgd door onze partner Flagship, die ervoor zorgt dat je op de juiste boot terechtkomt.

Ophaallocatie rondvaart

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen Avond rondvaart luxe

We starten om 11.00 uur en de laatste rondvaart is om 21.00 uur. Hoe vaak de boten vertrekken, hangt af van het type cruise.

Gelukkig regent het zelden de hele dag, dus als het tijdens je Amsterdamse boottocht begint te regenen, schuilen we onder een brug. We hebben ook parasols om ons te beschermen tegen regen terwijl we op zoek zijn naar een brug. In de winter hebben we de boot bedekt met een dak. Het is een transparant en helder dak dat speciaal is ontworpen voor het ultieme uitzicht en bezienswaardigheden. Bij droog weer kunnen we de zijkanten open ritsen, zodat we nog steeds een open bootcruise hebben.

Omdat we zo veel vertrektijden hanteren, hanteren we een beleid van wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden aan om ten minste 15 minuten voor de geschatte vertrektijd te komen, zodat je je plekken kunt kiezen.

In de winter hebben we een dak om ons te beschermen tegen de koude wind en regen. Onthoud dat het op het water wat kouder is dan op straat. We hebben dekens om je warm te houden, maar bereid je voor op Nederlands weer: dus neem een ​​extra jas mee voor het geval je het kouder vindt dan verwacht.

We staan ​​om veiligheidsredenen niet toe dat we op onze boten roken, dus zowel rokers als niet-rokers genieten van de tour. Maar we kunnen je goede plekken vertellen om na de tour heen te gaan om leuke en goede dingen te roken.

Tickets kunnen eenvoudig online worden gekocht, met (creditcard), Ideal of Sosoft. Kaartjes voor volwassenen beginnen vanaf € 18, – en kaartjes voor kinderen beginnen vanaf € 10, – van 4-12 jaar. Heb je hulp nodig of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Onze gidsen spreken Engels en Nederlands tijdens de rondvaart door Amsterdam.

Jouw boottocht door Amsterdam begint in het Anne Frank Huis. Vanaf hier varen we naar de beroemde Jordaan, de indrukwekkende Gouden Bocht, de Jordaan, de bekende grachten van Amsterdam en nog veel meer. Er is geen vaste route, alleen vaste gebieden die we passeren.

Vergelijkbare rondvaarten Amsterdam

Rondvaart Volendam
€19,95

Luxe rondvaart Volendam

Havendijkje 2

Schipper en luxe boot
1 gratis drankje
50
Luxe nacht rondvaart Amsterdam
€21,95

Avond rondvaart luxe

Centraal Station

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60
Luxe rondvaart met schipper en host
€33,95

All-inclusive rondvaart Amsterdam

Centraal Station

Engelse stadsgids
Bier, wijn en fris onbeperkt
60
Amsterdam bezienswaardigheden vanaf luxe sloep
€21,95

Luxe rondvaart Amsterdam

Rijksmuseum

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60