Borrelboot Amsterdam

Borrelboot Amsterdam

€39 p.p

Wil jij de leukste borrel van Nederland organiseren op een unieke locatie? Dan is de Borrelboot Amsterdam iets voor jou! Vaar over de Amsterdamse grachten terwijl iedereen kan genieten van onbeperkt wijn, bier en fris.

Eigenschappen van de Borrelboot Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Met de Borrelboot over de grachten van Amsterdam

De Borrelboot Amsterdam staat garant voor een memorabele borrel. En hoewel mooi weer natuurlijk lekker is, is het geen vereiste. Wij hebben verschillende boten in ons assortiment waarmee er het hele jaar door geborreld kan worden.

Kom aan boord voor een vrijgezellenfeest, borrel met collega’s of een gezellige middag met familie en vrienden. Onze schipper verwelkomt je graag met zijn open bar (wijn, bier en fris) en voor de hongerige passagiers kunnen we ook fingerfood regelen.

Boek naast ons standaard borrelarrangement nog extra opties om het extra speciaal te maken. Wat dacht je van een uitgebreid bittergarnituur, oesters of misschien wel volledig verzorgde BBQ? Wat je ook in gedachten hebt, wij denken graag met je mee!

Trommel al je borrellustige vrienden op en vaar een van onze bijzondere routes door Amsterdam. Onze ervaren schippers laten je graag de leukste plekjes van de stad zien. Geniet in de zomer van een open boot die je de mooiste plekjes van Amsterdam laat zien, in de winter zit je er warmpjes bij terwijl je ’s avonds de prachtige sculpturen van het Amsterdam Light Festival voorbij ziet gaan.

Zo organiseer jij de leukste borrel van Nederland!

Zo organiseer jij de leukste borrel van Nederland

Stap 1 – Kies het perfecte gezelschap

De perfecte borrel begint met het perfecte gezelschap. Je mag minimaal 10 en maximaal 100 passagiers meenemen voor deze bijzondere borrel. Of het nu vrienden, familie of je collega’s zijn… zorg dat iedereen zijn zeebenen meeneemt! Ben je met minder dan 10 personen? Neem dan contact met ons op, ook voor kleinere gezelschappen kunnen we een perfect boottochtje regelen.

Stap 2 – Regel de perfecte borrelboot

Het perfecte gezelschap is uitgenodigd, nu de perfecte boot! Die is natuurlijk voor iedereen anders. Gelukkig hebben wij boten voor allerlei events in onze vloot. Van een moderne sloep tot een chique salonsloep, voor grote of voor kleinere gezelschappen, er is altijd een boot die past.

Stap 3 – Zorg voor voldoende drinken

Drank is toch wel het onmisbare ingrediënt voor een perfecte borrel. Gelukkig is onbeperkt wijn, bier en fris inbegrepen bij de Borrelboot Amsterdam.

Stap 4 – (optioneel) Vul de borrel aan met leuke extra’s

Het is natuurlijk niet verplicht, maar je kunt de borrel extra leuk maken door ‘m aan te vullen met een van onze extra opties. Wat dacht je van een BBQ-pakket, pizza, burgers of misschien wel een sushi-box? Wij denken graag met je mee en hebben nog veel meer opties om jouw borrel de leukste van Nederland te maken!

Stap 5 – Kies een leuke vaarroute

Nu de basics geregeld zijn, is het tijd om de boot ook echt te laten varen. Kies een van de vette routes die wij al hebben uitgezet zoals de architectuurroute, de wallenroute of de plantageroute. Kun je niet kiezen? Laat je dan verrassen door onze ervaren schippers, zij laten je graag de mooiste plekjes van Amsterdam zien.

Stap 6 – Ontdek Amsterdam met een stadsgids

Hoe leuk is het als je tijdens je borrelrondje ook nog meer te weten komt over de stad Amsterdam? Geen zorgen, we proberen je geen stadsgids te slijten… Deze zit namelijk al inbegrepen bij het standaard borrelpakket! Onze schippers kennen de stad op hun duimpje en vertellen je graag alles over onze hoofdstad.


Iets te vieren of een andere speciale gelegenheid?

We proberen ons borrelbootarrangement zo bijzonder mogelijk te maken, maar soms wil je gewoon net even iets anders. Geen probleem, wij denken graag mee met speciale verzoekjes. Laat de boot voorkomen en stap met je gasten aan boord voor een arrangement dat helemaal is afgestemd op jullie wensen.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

De Borrelboot Amsterdam is het gehele jaar te boeken. Bij mooi en warm weer gebruiken wij een sloep zodat je kan genieten van de buitenlucht. In de winter of bij slecht weer gebruiken wij een luxe salonboot. Zodat jullie borrel gewoon door kan gaan. Lekker warm en knus ga je over de prachtige grachten van Amsterdam.

De borrelboot is te boeken vanaf 10 personen. Ben jij met een kleinere groep? Dat is geen probleem!Ook als je met een kleinere groep bent kunnen jullie genieten van dit bijzondere uitje in Amsterdam.Dit heeft wel invloed op de prijs per persoon. Wil jij weten wat jullie uitje gaat kosten? Neem dan contact op!

Wij hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen wij ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

De Borrelboot Amsterdam heeft verschillende dranken aan boord. Maar als jij nog iets mist horen wij dat graag!Wij kunnen alles in overleg toevoegen aan de Borrelboot om het uitje helemaal naar wens te maken. Kijk ook eens naar onze andere arrangementen. Misschien staat daar iets tussen dat nog beter bij jullie wensen past.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+