Magic Mike Boot Amsterdam

Magic Mike Boot Amsterdam

€54 p.p

Ben jij op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest voor je beste vriendin? Zoek dan niet verder! Wij hebben de Magic Mike boot. Het perfecte hoogtepunt van een spetterend vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Eigenschappen van de Magic Mike Boot Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

De Magic Mike boot: dé leukste striptease voor een vrijgezellenfeest

Het begint allemaal braafjes op een boot in Amsterdam. Je vaart gezellig rond met je vriendinnen tot jullie ineens Magic Mike aan boord spotten. Verrassing! Toch geen braaf boottochtje. Gelukkig is het water op een boot dichtbij, je zou zomaar een duik willen nemen om af te koelen…

De aanstaande bruid zal een stomende striptease krijgen. De man in kwestie is misschien niet Channing Tatum maar geloof ons, dat is ze binnen no-time vergeten! Terwijl jullie op afstand genieten van de show kun je de leukste plaatjes schieten. Een stripper óp de Amsterdamse grachten, dat doet het natuurlijk goed op foto’s. Jammer dat deze waarschijnlijk niet op je Instagram mogen belanden…

(Liever een vrouwelijke stripper? Dat kan natuurlijk ook!)

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Veel van onze salonboten hebben een toilet aan boord. Geef aan dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens de lunch en brunch cruise Amsterdam.

Ja zeker! Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon veranderd.

Wij willen jou het perfecte uitje bieden. Daarom kijken we graag mee naar de mogelijkheden buiten het arrangement. Als er bijzonderheden zijn of je wilt het arrangement nog uitbreiden, neem dan contact op.We kijken graag met je mee!

Ja zeker! Geef dit wel aan in je reservering.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+