BBQ boot Volendam

BBQ boot Volendam

€62.50 p.p

BBQ pakket

Kok en schipper

Privé boot

Direct reserveren
Meer informatie
0854019073

Op de BBQ boot Volendam geniet je het hele jaar door van een heerlijke barbecue terwijl onze schipper je langs de beste Volendamse hotspots loodst. Een geslaagde dag in goed gezelschap!

Eigenschappen van de BBQ boot Volendam

10+

1.5 uur

Luxe boot

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Een heerlijke BBQ op de boot in Volendam

Wanneer de zomer eraan komt, begint het bij veel mensen te kriebelen. De barbecue wordt weer van stal gehaald. Op onze luxe BBQ Boot Volendam kun je het héle jaar door lekker barbecueen. Wat het weer ook doet: Bij zonneschijn én bij regen zit je er comfortabel bij terwijl de BBQ chef de lekkerste BBQ toppers voor jullie tevoorschijn tovert. Uiteraard horen daar diverse sauzen en drankjes bij. Lekker én gezellig!

Tijdens een tochtje op de BBQ boot geniet je met minimaal 10 vrienden van een heerlijke BBQ en de unieke omgeving van Volendam en het Ijsselmeer. Varen er vegetariërs mee? Geen probleem. De BBQ chef maakt net zo makkelijk vegetarische BBQ gerechten klaar en zorgt dat er niemand met honger van de boot stapt. Geef dit van tevoren wel even aan.

Reserveer de BBQ boot voor groepen tot 100 personen. Dus of je nu een barbecue organiseert voor een familiedag, je vriendenkring of de hele voetbalclub. Wij hebben een boot waar iedereen op past. Voor vrijgezellenfeesten hebben we een speciaal vrijgezellenfeest arrangement.

Het menu van de BBQ boot in Volendam

Dit kun je verwachten van het menu:

  • Boeren kruiden roomboter met verse bieslook en NR82
  • Warm afgebakken stokbrood
  • Hamburger op biologisch sesambroodje met sriracha mayo
  • Kippendijen spies met Japanse mayonaise en bosuitjes
  • Rundvlees/Kalfsvlees salade en aardappelsalade met gefrituurde uitjes en lente ui
  • Exclusief drank (€15,- p.p. bier wijn en fris)
  • Minimaal 2 uur (i.v.m bereidingstijd gerechten voor chef aan boord)
  • Per half uur extra, €5,- p.p

Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Geef het van tevoren aan en we denken graag met je mee.

Alles wat je nodig hebt voor de gezelligste BBQ van Volendam

Drie ingrediënten voor de perfecte barbecue: Goed gezelschap. Lekker eten en een mooie locatie.

Het begint met jouw groep. Jij neemt een gezellige groep mensen mee en kiest uit onze vloot de perfecte boot die past bij jouw groepsgrootte. We hebben boten waarop 6 mensen passen of groepen van 100 personen. Dus of je nu je familie meeneemt, je collega’s of de hele straat uitnodigt voor een buurtBBQ op het water: Alles kan! Natuurlijk gaat er een privé schipper mee die jullie groep Volendam laat zien.

Het lekkere eten dat kun je aan ons overlaten. Jullie kiezen. Wij zorgen dat het klaarstaat. Een traditionele BBQ met veel vlees? De beste burger die je ooit hebt gezien? Lokale vis op de BBQ? Of liever vega of vegan? Onze BBQ chefs draaien hun hand er niet voor om en zetten jullie de heerlijkste barbecue gerechten voor. Rechtstreeks van de grill op je bord.

Bij mooi weer kunnen jullie buiten genieten van de gezelligste BBQ van Volendam. Is het weer minder? Dan is er geen man overboord. Al onze boten kunnen overdekt worden en knusser dan met z’n allen onder een dekentje zitten eten wordt het natuurlijk niet! De boten zijn bovendien verwarmd.

Onze BBQ boot brengt jullie vanuit de haven langs de meest onweerstaanbare plekjes van Volendam. Tijdens een vaartocht genieten jullie van het prachtige uitzicht vanaf het water en van de authentieke omgeving die je nergens anders in Nederland terugvindt. Een leuke dag voor jong en oud, vast voor herhaling vatbaar.

Alle ingrediënten voor de lekkerste, gezelligste BBQ van Volendam zijn aanwezig. Maak er een leuk feest van en geniet samen met jouw groep van deze unieke ervaring.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

We kunnen de vaartijd op verzoek aanpassen. Neem contact op en we kijken samen wat er mogelijk is.

Op onze boten is een WC aanwezig. Wil je zeker weten dat er een toilet aan boord is, neem dan contact op zodat we er rekening mee kunnen houden.

Ook voor kleinere groepen is er in overleg van alles mogelijk. Bekijk de mogelijkheden en neem contact op voor de exacte prijs en meer informatie over onze arrangementen.

Je kunt de gehele dag door varen. Vraag naar de beschikbaarheid op jouw ideale tijdstip.

Vergelijkbare arrangementen

BBQ boot volendam
€62.50
BBQ boot Volendam
BBQ pakket
Kok en schipper
Privé boot
Borrelboot Haarlem
€37.50
Borrelboot Volendam
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Bijzondere borrellocatie
Sushiboot Volendam
€Binnenkort
Sushiboot Volendam
Sushi box
Onbeperkt bier, wijn en fris
Lokale schipper
Lunch/brunch cruise Volendam
€42.50
Lunch/brunch cruise Volendam
1 luxe broodje p.p.
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper