Lunch/brunch cruise Volendam

Lunch/brunch cruise Volendam

€42.50 p.p

1 luxe broodje p.p.

Onbeperkt bier, wijn en fris

Privéboot met schipper

Direct reserveren
Meer informatie
0854019073

Voor een ultiem dagje uit heb je maar twee dingen nodig: een mooie omgeving en iets lekkers te eten. Een lunch/brunch cruise Volendam heeft het allemaal. Lekker eten en een mooie rondvaart door het Noord Hollandse vissersdorp.

Eigenschappen van de Lunch/brunch cruise Volendam

12+

1.5 uur

Luxe boot

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Heerlijk lunchen op de boot in Volendam

De grachten en kanalen van Volendam zijn populair bij toeristen uit alle windstreken. En het is meteen duidelijk waarom. De authentieke uitstraling van het vissersdorp zorgt voor een unieke beleving. Een ideale bestemming voor een leuke dag uit in ieder seizoen.

Tijdens deze rondvaart door Volendam, worden jij en je gezelschap volledig verzorgd! Jullie worden rondgevaren naar de mooiste plekjes van Volendam terwijl jullie ondertussen proeven van heerlijke lunchgerechten. Een lekker uitje voor jong en oud en niemand gaat hongerig van boord.

Tijdens deze lunch/brunch cruise blijven jullie lekker warm. Wat voor weer het ook is, de rondvaart kan altijd doorgaan. In onze comfortabele en luxe sloepen zit je altijd warm en droog. Dus ook bij slechter weer kun je lekker relaxen of bijkletsen met je vrienden, collega’s of familie terwijl wij alles regelen voor de lekkere lunch.

Onze kok haalt z’n beste lunchrecepten erbij en bereidt de hele lunch voor jullie, dus je hoeft zelf niets te doen, behalve genieten. Ook de drankjes zitten bij de prijs inbegrepen en er is keuze uit wijn, bier en fris. Voor iedereen wat wils.

Willen jullie een aangepaste route varen of heb je vragen over onze arrangementen? Laat het ons weten, wij doen ons best om hier de beste lunch ooit van te maken!

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

De lunch/brunch cruise vaart het hele jaar door. Bij kouder weer hebben we dekentjes aan boord, een verwarming en kun je overdekt zitten. ’s Zomers of bij warmer weer, zit je lekker buiten.

Ja, onze luxe sloepen zijn voorzien van een toilet.

Als jullie meer van Volendam willen zien kunnen we altijd een uurtje langer doorvaren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook met een gezelschap kleiner dan 10 personen kun je een lunch/brunch cruise boeken.

Vergelijkbare arrangementen

BBQ boot volendam
€62.50
BBQ boot Volendam
BBQ pakket
Kok en schipper
Privé boot
Borrelboot Haarlem
€37.50
Borrelboot Volendam
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Bijzondere borrellocatie
Sushiboot Volendam
€Binnenkort
Sushiboot Volendam
Sushi box
Onbeperkt bier, wijn en fris
Lokale schipper
Lunch/brunch cruise Volendam
€42.50
Lunch/brunch cruise Volendam
1 luxe broodje p.p.
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper