Boot Huren Amsterdam

Rondvaart Amsterdam

Ga met ons mee op onze prachtige boten tijdens een luxe rondvaart door de grachten in Amsterdam. We bieden een unieke en intieme manier om de Nederlandse hoofdstad te ervaren op een kleine en gezellige boot. Pak een drankje, leun achterover op je kussen en geniet van de prachtige stad Amsterdam. De eigenschappen van onze unieke rondvaart Amsterdam:

  • Luxe boten
  • Drinken beschikbaar
  • Lokale gids
  • Beste arrangementen

Onze luxe grachten rondvaarten

We hebben drie soorten Amsterdamse rondvaarten, een luxe all inclusive rondvaart, een luxe nacht rondvaart om Amsterdam op een nieuwe manier te ervaren en de luxe rondvaart met een open boot. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Heb je een grote groep? Maak jouw trip nog exclusiever. Bekijk onze privé bootarrangementen en aanbiedingen, of huur een boot en verken de stad op eigen gelegenheid.

Luxe sloep Rondvaart ZL 1000p
€19,50 p.p
Luxe grachten rondvaart Amsterdam
Luxe grachten rondvaart met host 1000p
€29,50 p.p
Luxe all inclusive rondvaart Amsterdam
Avond rondvaart op de sloep
€19,50 p.p
Luxe avond rondvaart Amsterdam

Over onze rondvaarten in Amsterdam

Onze milieuvriendelijke elektrische boten zorgen ervoor dat het een rustige Amsterdamse rondvaart wordt, dus u kunt lekker achterover leunen en ontspannen. Maar hou je ogen open! Er valt veel te zien en te horen in deze prachtige stad. Maak het uzelf gemakkelijk met een drankje en geniet van de dag met uw vrienden of familie. Bekijk de video hieronder voor een indruk.

Lokale Amsterdam tour gids

Terwijl jij zit en geniet van alles wat de stad te bieden heeft, hoor je alles over de geschiedenis en de actualiteit van onze lokale schippers. Ze delen de geheimen van de stad en vertellen waar hun favoriete restaurants, bars en verborgen juweeltjes zijn. Als je vragen hebt, laat het ze dan weten. Onze schippers delen graag hun kennis van de stad!

Luxe sloepen en salonboten

Onze cruises zijn op luxe, kleine en gezellige open boten en klassieke salonboten. De comfortabele stoelen en kussens zorgen voor een fijne reis! Deze reizen worden uitgevoerd door onze partner Flagship. Dus als je bij het dok bent, zoek dan naar de mensen in de oranje shirts.

Drinken en snacks

There are always a broad arrange of drinks and food available on board. Depending on the type of cruise food and drinks are included or separately available. You haven’t been in Amsterdam until you tried a bitterbal!

Vertreklocaties

De rondvaarten vertrekken vanaf verschillende locaties in de stad, afhankelijk van de cruise die je gaat maken. Regelmatig start de tour bij het Anne Frank huis. Deze informatie vind je op de pagina van de Amsterdamse rondvaart. Zorg ervoor dat je onze partner Flagship zoekt in de haven.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Hoogtepunten van de luxe rondvaart Amsterdam

Er is zoveel te zien en te doen in Amsterdam! En dat begint natuurlijk met de Amsterdamse grachten die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Het is misschien moeilijk om een ​​beslissing te nemen over wat je moet doen. Dat is ook een reden waarom een ​​boottocht een geweldige manier is om de dag door te brengen, je kunt in korte tijd zoveel zien en je wordt niet eens moe. Maar wat is er te zien op onze cruises? Hier volgen enkele dingen die jij mogelijk ziet.

De wallen

De Amsterdamse wallen

Iedereen kent de bekende rosse buurt in Amsterdam en dat is niet voor niets. Het is echt een unieke en bijzondere plek in de stad. En de veiligste plek van heel Amsterdam.

Keizersgracht

Dit is het kanaal dat dwars door de stad loopt, waardoor het erg populair is bij toeristen van over de hele wereld. Het heeft een spectaculair uitzicht op prachtige bruggen en landhuizen. Absoluut een plek om te zien, voordat je naar huis gaat.

Keizergracht Amsterdam
Scheepsvaart museum

Scheepvaart museum

Het Scheepvaart museum heeft een van ’s werelds grootste maritieme collecties met rond de 400.000 objecten. Het is ook een spectaculair gebouw om vanaf de grachten te zien. Je kunt hier alles leren over de Nederlandse scheepvaart geschiedenis.

Magere brug

De magere brug is een van de mooiste bruggen van Amsterdam. Zoek gewoon naar een grote witte brug over de grachten. ‘S Nachts dooft het met alle lichtjes en geeft het een heel romantisch uitzicht. Geen wonder dat zoveel mensen een foto willen maken van deze iconische brug.

Magere brug Amsterdam
Winter grachten Amsterdam 01 edited

De gouden bocht

De gouden bocht staat bekend om zijn grote herenhuizen die in de 17e eeuw in de Nederlandse Gouden Eeuw zijn gebouwd. Nederland deed het rond deze tijd heel goed en Amsterdam was het centrum van dit succes. Deze landhuizen zijn gebouwd door de rijken. Deze woningen zijn heel karakteristiek voor Amsterdam.

Prive boot huren

Boot huren in Amsterdam? Bekijk onze opties voor privé-bootverhuur. We hebben ook geweldige arrangementen.

Borrel boot Amsterdam

Koop je tickets

Koop jouw rondvaart tickets online via onderstaande button.

Veelgestelde vragen – FAQ

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op. We zijn hier om te helpen.

Tickets voor de rondvaart in Amsterdam kunnen eenvoudig online worden gekocht, met (creditcard), Ideal of Sosoft.

Kaartjes voor volwassenen beginnen vanaf € 19,50 – en kaartjes voor kinderen beginnen vanaf € 11,50 – van 4-12 jaar.

Heb je hulp nodig of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Onze gidsen spreken Engels en Nederlands tijdens de rondvaart door Amsterdam.

We starten om 11.00 uur en de laatste rondvaart is om 21.00 uur.

Hoe vaak de boten vertrekken, hangt af van het type cruise.

Je kan in onze agenda zien met beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

Omdat we zo veel vertrektijden hanteren, hanteren we een beleid van wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden aan om ten minste 15 minuten voor de geschatte vertrektijd te komen, zodat je je plekken kunt kiezen.

Gelukkig regent het zelden de hele dag, dus als het tijdens je Amsterdamse boottocht begint te regenen, schuilen we onder een brug.

We hebben ook parasols om ons te beschermen tegen regen terwijl we op zoek zijn naar een brug. In de winter hebben we de boot bedekt met een dak. Het is een transparant en helder dak dat speciaal is ontworpen voor het ultieme uitzicht en bezienswaardigheden.

Bij droog weer kunnen we de zijkanten open ritsen, zodat we nog steeds een open bootcruise hebben.

Jouw boottocht door Amsterdam begint in het Anne Frank Huis. Vanaf hier varen we naar de beroemde Jordaan, de indrukwekkende Gouden Bocht, de Jordaan, de bekende grachten van Amsterdam en nog veel meer. Er is geen vaste route, alleen vaste gebieden die we passeren.

Nee, voor iedereens gezondheid wordt er niet gerookt op de boten.

Het kan erg koud worden in Amsterdam daarom hebben we in de winter  een dak om ons te beschermen tegen de koude wind en regen.

Onthoud dat het op het water wat kouder is dan op straat. We hebben dekens om je warm te houden, maar bereid je voor op Nederlands weer: dus neem een ​​extra jas mee voor het geval je het kouder vindt dan verwacht.