Borrelboot Volendam

Borrelboot Volendam

€37.50 p.p

Onbeperkt bier, wijn en fris

Privéboot met schipper

Bijzondere borrellocatie

Direct reserveren
Meer informatie
0854019073

Volendam beleven doe je het beste vanaf het water. Op de borrelboot Volendam geniet je van een geweldige dag en verken je per boot één de vele vaarroutes die door het aloude vissersdorp lopen. Boek hier een compleet verzorgde dag voor een grote groep of een kleiner gezelschap.

Eigenschappen van de Borrelboot Volendam

12+

1.5 uur

Luxe boot

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Borrelen op de boot in Volendam

Genieten van een goed gevulde borrelplank met vrienden, collega’s of familie om je heen terwijl je ondertussen een ontspannende rondvaart maakt. Hét recept voor een geslaagde middag en een gezellig uitje.

De Borrelboot Volendam verzorgt voor iedereen een onvergetelijke borrel. In elk seizoen en wat voor het weer het ook maar is. Hoewel mooi weer natuurlijk mooi meegenomen is, is het geen vereiste. Wij hebben verschillende boten waarmee er het hele jaar door geborreld en gevaren kan worden. Volendam is bovendien in elk jaargetijde onweerstaanbaar. Niets voor niets komen hier jaarlijks duizenden bezoekers een kijkje nemen.

Kom bij ons aan boord voor een vrijgezellenfeest, borrel met collega’s of een gezellige middag met familie en vrienden. Onze schipper heet jullie welkom en doet de bar voor jullie open, waar iedereen kan kiezen uit wijn, bier en fris. Voor de hongerige passagiers hebben we verschillende hapjes en drankjes klaar staan.

Met extra opties kun je het standaard borrelarrangement uitbreiden en maak je van een speciale dag een nóg specialere. Wat denk je van een uitgebreide bittergarnituur, delicatessen zoals oesters of een volledig verzorgde BBQ? Andere ideeën? Wij denken graag met je mee over jullie perfecte uitje.

Nodig iedereen uit die je kent en laat je rondvaren door Volendam. Onze ervaren schippers kennen Volendam als hun broekzak en laten je moeiteloos alle hoekjes van het dorp zien. Geniet in de zomer op een open boot, in de winter zit je er warmpjes bij terwijl je ondertussen alles te weten komt over Volendam.

Zo organiseer jij de leukste borrel op het water!

In vier stappen het gezelligste uitje.

Stap 1 – Kies het perfecte gezelschap

De perfecte borrel begint natuurlijk met goed gezelschap. We hebben plaats voor groepen van minimaal 10 personen tot gezelschappen van maximaal 100 passagiers. Iedereen is van harte welkom. Je vrienden, familie, teamleden of collega’s. Zolang iedereen maar zijn zeebenen meeneemt. Zijn jullie met minder dan 10 personen? Neem dan contact met ons op, ook voor kleinere gezelschappen kunnen we een perfect boottochtje regelen.

Stap 2 – Regel de perfecte borrelboot

Het perfecte gezelschap is uitgenodigd, nu de perfecte boot! Die is natuurlijk voor iedereen anders. Gelukkig hebben wij boten voor allerlei evenementen en arrangementen in onze vloot. Van een moderne sloep tot een chique salonboot, voor grote of voor kleinere gezelschappen, er is een boot waarop ieder gezelschap past.

Stap 3 – Zorg voor voldoende drinken

De perfecte borrel kan niet zonder een drankje. Gelukkig is alles tot in de puntjes geregeld. Bij het borrelarrangement zit daarom onbeperkt wijn, bier en fris inbegrepen.

Stap 4 – (optioneel) Vul de borrel aan met leuke extra’s

Het is natuurlijk niet verplicht, maar je kunt de borrel extra leuk maken door ‘m aan te vullen met een van onze extra opties. Al eens nagedacht over een BBQ-pakket, pizza, burgers of misschien wel een sushi-box? Wij denken graag met je mee en hebben nog veel meer opties om van jouw Volendamse borrel de leukste vaartocht van Nederland te maken!

Stap 5 – Kies een leuke vaarroute

Een uniek stukje Nederland, dat is Volendam. Wij hebben verschillende verrassende vaarroutes uitgestippeld waarmee je elke uithoek van het dorp kunt ontdekken. Kun je niet kiezen? Laat je dan verrassen door onze ervaren schippers, zij zorgen ervoor dat je niets mist van Volendam.

Stap 6 – Ontdek Volendam met een stadsgids

Hoe leuk is het als je tijdens je borrelrondje wat meer te weten komt over de Volendam, de geschiedenis en de inwoners? Geen zorgen, we proberen er geen stadsgids bij te verkopen. Die krijg je namelijk gratis bij het borrelarrangement. Onze schippers vertellen je met liefde alles wat er te weten valt over Volendam.

Iets te vieren of een andere speciale gelegenheid?

We proberen ons borrelbootarrangement zo bijzonder mogelijk te maken, maar soms wil je gewoon net even iets anders. Geen probleem, wij denken graag mee en proberen zo goed mogelijk te voldoen aan speciale verzoekjes. Stel samen met ons een helemaal verzorgd arrangement samen dat perfect past bij jullie groep.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Laat ons je wensen weten en we kijken wat er mogelijk is. Samen organiseren we jullie ideale borrel.

Ja, op de meeste van onze boten is een toilet aan boord. Laat het bij de offerteaanvraag weten zodat we er rekening mee kunnen houden.

Door Volendam varen kan het in elk seizoen, zowel bij mooi weer of als de omstandigheden wat minder ideaal zijn. Dan zorgen we voor een overdekte en verwarmde boot zodat jullie toch met de hele groep comfortabel kunnen varen.

Ook groepen van minder dan 10 personen kunnen de borrelboot boeken. Wel zal de prijs per persoon afwijken.

Vergelijkbare arrangementen

BBQ boot volendam
€62.50
BBQ boot Volendam
BBQ pakket
Kok en schipper
Privé boot
Borrelboot Haarlem
€37.50
Borrelboot Volendam
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Bijzondere borrellocatie
Sushiboot Volendam
€Binnenkort
Sushiboot Volendam
Sushi box
Onbeperkt bier, wijn en fris
Lokale schipper
Lunch/brunch cruise Volendam
€42.50
Lunch/brunch cruise Volendam
1 luxe broodje p.p.
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper