Borrelboot Haarlem

Borrelboot Haarlem

€29,50 p.p

Privéboot met schipper

Onbeperkt bier, wijn en fris

Bijzondere borrellocatie

Direct reserveren
Meer informatie
0854019072

Borrelen als een pro doe je op de borrelboot Haarlem. Samen met je vrienden, familie en collega’s genieten van een relaxte borrel op het Haarlemse water. What’s not to like? Dachten wij ook!

Eigenschappen van de Borrelboot Haarlem

10+

1.5 uur

Luxe boot

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Borrelen op de grachten van Haarlem

Stap aan boord van onze Borrelboot Haarlem voor een legendarisch vrijgezellenfeest, uitgebreide vrijdagmiddagborrel met je collega’s of een gezellige middag met familie en vrienden. Onze schipper heet jullie welkom en opent zijn bar voor jullie (wijn, bier en fris). Voor hongerige passagiers hebben we diverse borrelsnacks klaarstaan.

De Borrelboot Haarlem zorgt altijd voor een sfeervolle en buitengewoon memorabele borrel. Wij hebben verschillende luxe sloepen in onze vloot voor elk gezelschap tot wel 75 personen.

Boek naast het standaard borrelarrangement extra opties voor een extra speciale dag. Wat dacht je van een uitgebreid bittergarnituur, oesters of misschien wel volledig verzorgde BBQ? Wat je ook in gedachten hebt, wij denken graag met je mee en helpen je het ideale uitje te verzorgen.

Trommel alle borrelliefhebbers uit je vriendenkring op en laat je rondvaren door prachtig Haarlem. Onze ervaren schippers brengen je langs de beste plekjes van de stad. Geniet in de zomer van een open boot die je alle hotspots van Haarlem laat zien, in de winter zit je er warmpjes bij terwijl je ’s avonds de sfeervolle grachtenpandjes voorbij ziet gaan.

Voor wie is de borrelboot Haarlem het perfecte uitje?

Niets gezelliger dan een écht goede borrel met familie, vrienden, kennissen of collega’s. Gezellig quality time met elkaar doorbrengen en één van de mooiste Nederlandste steden bekijken vanaf het water. Een boot huren en een mooie boottocht maken is dan ook het ideale dagje uit voor veel verschillende gelegenheden.

Bedrijfsuitje

Ga met het hele bedrijf een middagje lekker borrelen. Om een mijlpaal te vieren, als jaarlijks bedrijfsuitje of gewoon om elkaar ook eens op een andere manier te spreken dan tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Teamuitje

Samen met je hele team compleet verzorgde middag in een luxe sloep. Onze ervaren schippers laten je de stad zien terwijl jullie genieten van een relaxte sfeer, heerlijke borrelhapjes en dito drankjes.

Vriendenuitje

Elk vriendenuitje wordt een feest op de grachten van Haarlem. App meteen al je vrienden en nodig ze uit voor een perfecte rondvaart op het heerlijke Haarlemse water..

Vrijgezellenfeestje

Een laatste dag genieten van je vrijgezellenbestaan, samen met je vrienden herinneringen maken en nog een keer de zon op zien komen terwijl je vrijgezel bent. Borrelen op onze borrelboot is uitermate geschikt als perfecte start van een vrijgezellenfeestje om nooit te vergeten!

Tips borrel organiseren Haarlem

Dé perfecte borrel bestaat natuurlijk niet, maar je komt er wel heel dicht bij in de buurt met deze 5 tips.

Tip 1 – Kies het perfecte gezelschap

De perfecte borrel begint met goed gezelschap. Op onze boten is plaats voor minimaal 10 en maximaal 100 passagiers. Of het nu je vrienden, familie of je collega’s zijn… iedereen voelt zich als een vis in het water op de borrelboot! Ben je met minder dan 10 personen? Geen probleem, ook voor kleinere gezelschappen kunnen we een perfect boottochtje regelen.

Tip 2 – Regel de perfecte borrelboot

Het gezelschap is uitgenodigd, nu nog de boot! Laat dat maar aan ons over. Op onze luxe, ruime en comfortabele sloep geniet jullie hele gezelschap van een mooie rondvaart door Haarlem.

Tip 3 – Regel iets te drinken

Borrelen zonder drankje erbij, dat kan natuurlijk niet. Ook daar is over nagedacht. Van borrelsnacks tot koele drankjes. Het hoeft jullie aan niets te ontbreken.

Tip 4 – Kies de perfecte route

Vaar door het centrum, over het Spaarne of maak een omweg via de Mooie Nel. Op het vaarwater van Haarlem kun je alle kanten op. Letterlijk. Daarom kun je kiezen uit een paar fraaie routes die je langs alle Haarlemse hoogtepunten brengt.

Tip 5 – Vul de borrel aan met optionele extra’s

We houden ervan om iedereen te helpen met het plannen van een uitje op maat. Dus maak de borrel extra leuk met bijvoorbeeld een BBQ-pakket, pizza arrangement misschien wel een sushi-box? We hebben trouwens nog veel meer opties, neem daarvoor contact op.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Borrelen op de borrelboot kan het hele jaar door in Haarlem. Als het weer echt niet meewerkt, kunnen jullie gratis verzetten naar een andere dag en tijdstip.

Al onze boten in Haarlem hebben een toilet aan boord. Daar hoef je dus geen zorgen om te maken.

Als je geen genoeg kunt krijgen van het varen door Haarlem kunnen we gerust een uurtje langer varen. Neem contact op voor de mogelijkheden

Uiteraard. We helpen graag met het verzorgen van een compleet uitje. Bekijk ook de extra’s of andere arrangementen en neem contact op voor meer informatie.

Vergelijkbare arrangementen

BBQ boot Haarlem
€59
BBQ boot Haarlem
Uitgebreide BBQ
Privéboot met schipper
Privé kok
Boot Haarlem
€29,50
Borrelboot Haarlem
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Bijzondere borrellocatie
Pizza op de pizzaboot Haarlem
€34
Pizzaboot Haarlem
Luxe privéboot
1 Pizza p.p
Lokale schipper
Luxe lunch op de boot
€34,50
Lunch/brunch cruise Haarlem
Privéboot met schipper
Luxe lunch/brunch
Unieke locatie
Sushi op een luxe sloep
€54,50
Sushi & Pokébowl boot Haarlem
Luxe privéboot
Sushi en Pokebowls
Lokale schipper