Boot Huren Amsterdam

Bedrijfsuitje Haarlem

Heb jij de taak gekregen om het jaarlijkse bedrijfsuitje in Haarlem te organiseren en weet je niet waar je moet beginnen? Logisch, want al je collega’s hebben zo hun eigen hobby’s en iedereen vindt weer wat anders leuk. En natuurlijk hebben jullie als bedrijf een reputatie hoog te houden op het gebied van leuke uitjes.Gelukkig helpen wij al jarenlang bedrijven met het organiseren van succesvolle bedrijfsuitjes in Haarlem, dus we kunnen ook voor jullie bedrijf een bijzonder bedrijfsuitje samenstellen.

  • Privé boten
  • Mooie vaarroutes
  • Ervaren schippers
  • Leuke arrangementen

Activiteiten voor je Bedrijfsuitje Haarlem

Het totale aanbod bedrijfsuitjes in Haarlem bekijk je hier. Gezellig met z’n allen genieten van een unieke borrel, samen smartlappen zingen of lekker BBQ’en tijdens een vaartochtje. Leuke teambuilding activiteiten of elkaar gewoon eens buiten het werk spreken. Het kan allemaal aan boord van één van onze boten.

BBQ boot Haarlem
€59
BBQ boot Haarlem
Uitgebreide BBQ
Privéboot met schipper
Privé kok
Boot Haarlem
€29,50
Borrelboot Haarlem
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Bijzondere borrellocatie
Pizza op de pizzaboot Haarlem
€34
Pizzaboot Haarlem
Luxe privéboot
1 Pizza p.p
Lokale schipper
Luxe lunch op de boot
€34,50
Lunch/brunch cruise Haarlem
Privéboot met schipper
Luxe lunch/brunch
Unieke locatie

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Waarom een bedrijfsuitje op de boot in Haarlem?

In Haarlem is het onmogelijk om je te vervelen. Het is niet alleen een van de oudste en steden van Nederland, maar ook een van de populairste. Een rijke geschiedenis. Kunst en cultuur. Leuke restaurantjes. Een historische binnenstad. Beleef het tijdens jouw bedrijfsuitje Haarlem!

En vanaf het water ziet alles er net even wat anders uit. Al dobberend over de Haarlemse grachten trekt de stad met zijn monumentale panden en gezellige terrasjes aan je voorbij. Een levendige stad in een prachtige omgeving!

Des te gezelliger voor een bedrijfsuitje. Eventjes niet werken of vergaderen, maar gezellig samen relaxen en plezier maken. Hoe beter de sfeer buiten de werkvloer des te leuker de sfeer tijdens het werk. Of jullie bedrijf nu in de regio Haarlem zit of dat jullie van buiten de stad komen: Bootuitjes helpt jullie graag met het organiseren van een gezellige dag in het mooie Haarlem. Een echte aanrader!

Een bedrijfsuitje bij Bootuitjes.nl

Wij zijn misschien bevooroordeeld, maar we kunnen een hele lijst opnoemen met goeie redenen waarom een bedrijfuitje op een boot zo’n goed idee is.

Op maat gemaakt bedrijfsuitje

Bij bootuitjes boek je een bedrijfsuitje dat helemaal op maat gemaakt kan worden naar jullie wensen. Kies uit de verschillende arrangementen de leukste activiteiten en stel een leuke dag samen waar het hele bedrijf van kan genieten.

Compleet verzorgde dag

Geniet met z’n allen van een compleet verzorgde dag op het water. Hapjes en drankjes, een schipper die de stad op zijn duimpje kent en een gezellige sfeer. Alles is goed geregeld en het zal niemand aan iets ontbreken aan boord van één onze luxe boten.

Drinken Haarlem
Bedrijfsuitje Haarlem

Unieke locatie bedrijfsuitje Haarlem en omgeving

De grachten van Haarlem kun je terecht een unieke locatie noemen voor een bedrijfsuitje. Natuurlijk zijn de grachten en het Spaarne al heel bijzonder, maar ook de statige grachtenpanden, prachtige pakhuizen en oude bruggen die je onderweg ziet zijn zeker de moeite waard.

Ultiem ontspannend

Op het water is het makkelijk om het werk even opzij te zetten en de klok te vergeten. Geen telefoontjes, klanten of deadlines, maar rust en ontspannen achterover leunen terwijl de boot je langs alle pareltjes van Haarlem vaart.

Leuk voor iedereen en elke gelegenheid

Een bijzondere mijlpaal vieren? Of op zoek naar een aparte activiteit? Met een rondvaart door Haarlem kun je niet de mist ingaan, want iedereen houdt van een boottochtje.

Even iets anders

Met z’n allen een tochtje maken over de grachten is net even iets anders dan de standaard activiteiten die bedrijven meestal organiseren voor hun personeel. Jullie zijn er even helemaal uit. Tijd om even op te laden.

Bedrijfsuitje Haarlem
Haarlem rondvaart

Je ziet meer

Tijdens een rondvaart in een privé boot zie je veel meer van de stad dan op een andere manier zoals een rondwandeling. Je hebt natuurlijk de tijd, maar wilt wel zo veel mogelijk zien. Dat gaat beter vanaf het water.

Ontdek de stad tijdens jouw teamuitje in Haarlem

Leer de historische stad beter kennen en laat je inspireren door de prachtige omgeving. Ook al woon of werk je al jaren in Haarlem, tijdens een boottocht ontdek je gegarandeerd nieuwe plekjes. Bovendien kennen onze ervaren schippers de stad als geen ander en vinden ze het leuk om jullie er van alles over te vertellen.

Bedrijfsuitje Haarlem organiseren tips

Aan jou de taak om een gezellig bedrijfsuitje te organiseren dat leuk is voor iedereen. Ga er maar aan staan! Met deze tips zorg je ervoor dat het geen duffe boel wordt en dat alles soepeltjes loopt, van de organisatie tot de dag zelf.

Tip 1: Stel het budget vast

Het budget: Niet onbelangrijk. Beslis vooraf wat het uitje per persoon mag kosten en ga daar niet overheen.

Tip 2: Bepaal het doel van het bedrijfsuitje

Wat is het belangrijkste doel van jullie uitje?Een belangrijke mijlpaal vieren? Lol hebben? Of een inspirerende heidag beleven op een unieke locatie? Een presentatie, workshop of teambuilding op een unieke locatie? Het kan allemaal, maar zorg dat je een duidelijk doel hebt, dat maakt het makkelijker als je een geschikte activiteit gaat plannen.

Teamuitje Haarlem

Tip 3: Wie komt er allemaal?

Is het een personeelsuitje voor het hele bedrijf? Of een teamuitje? Gaan de partners ook mee? Dit is natuurlijk afhankelijk van het doel, maar ook bepalend voor het soort arrangement dat het beste bij jullie dag past.

Tip 4: Kies het arrangement/activiteit

Kies uit ons uitgebreide aanbod een arrangement dat het beste bij jullie doel (en budget) aansluit. Wij zeggen, laat je niet beperken, want je kunt verschillende activiteiten combineren voor het perfecte bedrijfsuitje. Of schakel ons in om te helpen met het organiseren van een feestje op maat.

Tip 5: Leg de datum vast/stuur een save the date

Bepaal wat de beste datum is waarop iedereen (of tenminste zoveel mogelijk mensen) kan. Tip: Leg het ver van tevoren vast in de planning om er zeker van te zijn dat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnamen.

snacks Haarlem

Tip 6: Verstuur de uitnodiging

Verstuur de uitnodiging en laat al je collega’s weten wanneer de grote dag is.

Tip 7: Maak een planning/draaiboek van de dag

Bereid van tevoren de dag goed voor, zodat op de dag zelf iedereen weet wat er wordt verwacht en wat jullie gaan doen. Zo weet je zeker dat alles zo goed mogelijk verloopt!

Tip 8: Geniet!

Misschien wel het belangrijkste tip, maar toch eentje die vaak wordt vergeten. Een bedrijfsuitje hoort gezellig en ontspannend te zijn. Elkaar beter leren kennen in een ontspannen sfeer terwijl jullie leuke activiteiten doen draagt bij aan het teamgevoel. En een bedrijf dat goed is in het organiseren van leuke uitjes wordt gezien als een leuk bedrijf om te werken. En dat wil iedereen toch?

Boek nu je Bedrijfsuitje Haarlem

Bij Bootuitjes.nl boek je het leukste bedrijfsuitje in Haarlem. Kies een arrangement, kies een datum en jullie zijn er klaar voor. Maak er samen een bijzondere dag van! Heb jij nog ideeën om de dag nog beter te maken? Geef het dan aan. We helpen je graag verder.

Boek een uitje

Veel gestelde vragen Bedrijfsuitje Haarlem

Het is bij ons mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren voor zowel kleine als grotere groepen. De meeste uitjes zijn uitermate geschikt voor groepen vanaf 10 personen, maar ook kleinere gezelschappen kunnen bij ons een leuke dag beleven. Grotere feesten voor 40 tot 100 gasten behoren ook tot de mogelijkheden. Neem contact op meer informatie.

Het is bij ons mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren voor zowel kleine als grotere groepen. De meeste uitjes zijn uitermate geschikt voor groepen vanaf 10 personen, maar ook kleinere gezelschappen kunnen bij ons een leuke dag beleven. Grotere feesten voor 40 tot 100 gasten behoren ook tot de mogelijkheden. Neem contact op meer informatie.

Het ene uitje is wat intensiever dan het andere. Zo is dansen tijdens een silent disco feestje of samen smartlappen zingen intensiever dan een ontspannen BBQ. In onze uitjes is er voor ieder bedrijf iets leuks te vinden!

De prijs verschilt per activiteit. Wij bieden al arrangementen aan vanaf € 25,- p.p. Naast de standaard activiteiten kun je elk arrangement uitbreiden en aanpassen met extra opties voor een extra leuke dag. Wat jullie maar bedenken, wij kunnen het regelen!

Ja zeker! We kijken graag met je mee. Samen maken we een compleet uitje op maat.