Boot Huren Amsterdam

Vrijgezellenfeest Haarlem

Wil jij een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Haarlem organiseren? Natuurlijk wil je dat! Daarom ben je hier aan het juiste adres. Met één van onze unieke uitjes weet je zeker dat het geen cliché dertien-in-een-dozijn vrijgezellenfeest gaat worden maar een legendarisch feest dat jij en je beste maten of vriendinnen niet snel zullen vergeten. Stap aan boord voor een spetterende borrel, stomende striptease of gezellige BBQ op de grachten van Haarlem! Natuurlijk mag je je konijnenpak aanhouden.

  • Privé boten
  • Mooie vaarroutes
  • Ervaren schippers
  • Leuke arrangementen

Activiteiten voor je Vrijgezellenfeest Haarlem

Eindig het vrijgezellenbestaan met een knal en kies voor een van onze topuitjes voor een succesvol vrijgezellenfeestje. Er is zoveel te kiezen dat er voor iedere aanstaande bruid of bruidegom wel iets tussen zit. Wil je de ex-vrijgezel écht verrassen ga dan voor wat spannenders en kies voor één van de bachelor arrangementen aan boord van de Magic Mike Boot of Hangover boot.Vier nog één keer samen het vrijgezellenbestaan met één van deze topuitjes!

BBQ boot Haarlem
€59
BBQ boot Haarlem
Uitgebreide BBQ
Privéboot met schipper
Privé kok
Boot huren Haarlem
€28
Borrelboot Haarlem
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Bijzondere borrellocatie
Luxe lunch op de boot
€34
Lunch/brunch cruise Haarlem
Privéboot met schipper
Luxe lunch/brunch
Unieke locatie

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Waarom een vrijgezellenfeest in Haarlem?

Haarlem is de place to be voor ieder vrijgezellenfeest. Niet alleen vanwege het bruisende uitgaansleven en het gezellige centrum, maar ook de aanwezigheid van vele culturele, culinaire en andere sfeervolle hotspots maakt van Haarlem de plek om nog één keertje samen het vrijgezellenbestaan te vieren. Hier kun je ervan verzekerd zijn dat je een feestje organiseert dat niet alleen perfect aansluit bij de interesse van de aanstaande ex-vrijgezel, maar dat ook de rest van jullie gezelschap zich zal vermaken.

vrijgezellenfeest Haarlem

Haarlem is in één woord veelzijdig. En dat geldt ook voor de uitjes die wij voor jullie in petto hebben! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jullie niks kunnen vinden tussen ons aanbod. Als jullie vrijgezel niet vies is van een goed feestje kies dan de pizzaboot of borrelboot, maar als de aanstaande bruid of bruidegom het liever wat rustiger aan doet, dan is een arrangement zoals de lunch/brunch cruise of een diner aan boord meer iets voor jullie. Of misschien een gezellige stadswandeling door het historische centrum?

Bovendien kunnen wij elk vrijgezellenuitjes helemaal aanpassen aan jullie wensen. Heb je dus iets speciaals in gedachten? Deel het met ons als je gaat boeken en we regelen samen een vrijgezellenuitje met volop gezelligheid voor de aanstaande bruid of bruidegom!

Tips vrijgezellenfeest Haarlem organiseren

Het zat er al een tijdje aan te komen. Je beste vriend of vriendin gaat het vrijgezellenleven gedag zeggen en stapt in het huwelijksbootje. Aan jou de taak om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren. Hoe zorg je er nou voor dat het geen saaie boel wordt?

Tip 1: Ontspannen vrijgezellenfeest

Ontspannen is het allerbelangrijkst!. De bruiloft komt er bijna aan en die is al hectisch genoeg. Daarom is het fijn als de aanstaande bruid of bruidegom even een dagje kan relaxen, de spanning opzij kan zetten en in een gezellige sfeer plezier kan maken..

Tip 2: Privéboot

Je hebt het niet van ons, maar een feestje vieren aan boord van een luxe boot in Haarlem is één van de beste manieren om een vrijgezellendag door te brengen. Je profiteert van een mooie omgeving terwijl je heerlijk kunt ontspannen en nog eens wat van de stad ziet.

Vrijgezellenfeest Haarlem vrouwen

Tip 3: Bezoek een museum

Voor liefhebbers van cultuur staat een bezoekje aan een museum zeker bovenaan de lijst van favoriete activiteiten. Dat zit wel goed in Haarlem, hier vind je zowel Hollandse Meesters als moderne kunst, ook zit het oudste museum van Nederland in Haarlem en kent de stad vele andere culturele hoogtepunten!

Tip 4: Vrijgezellenfeest met lekkere hapjes en drankjes op het water

Aan boord van een luxe boot genieten van de nodige hapjes en drankjes is erg populair. En het is niet lastig te bedenken waarom. Leun lekker achterover en laat je rondvaren terwijl je wordt bediend

Haarlem snacks

Tip: Natuurlijk hoort alcohol erbij en mogen de nodige drankjes niet ontbreken op een goed vrijgezellenfeest, maar het allerbelangrijkste is dat jullie een plezierige avond hebben!

Tip 5: Verken de stad

Zonde als je niks van de stad meekrijgt. Daarom is het een leuk idee, om als je er toch bent, de stad te verkennen. Bijvoorbeeld tijdens een stadswandeling. Als het een beetje meezit, schijnt het zonnetje en zit de sfeer er gelijk goed in!

Vrijgezellenfeest Haarlem vrouwen

Hoewel we ons tegenwoordig minder druk maken om standaard vrijgezellenfeesten voor mannen of vrouwen, kan het nooit kwaad om nog even te benadrukken dat we vrijgezellenfeesten arrangementen hebben die leuk zijn voor zowel mannen als vrouwen. Er is een breed aanbod aan vrijgezellenuitjes wat perfect aansluit bij een bootuitje met vrouwen!

Vrijgezellenfeest Haarlem mannen

Het is ook niet verkeerd om enkel onder de mannen een vrijgezellenfeest te organiseren alhoewel veel uitjes gedaan kunnen worden voor zowel mannen als vrouwen. Dit is natuurlijk wel zo leuk als jullie een gemengde vriendengroep hebben. Je kunt uit ons uitgebreide aanbod verschillende activiteiten combineren voor het beste uitje!

Boek nu je Vrijgezellenfeest Haarlem

Bij Bootuitjes.nl boek je het leukste vrijgezellenfeest in Haarlem. Kies een arrangement, kies een datum en jullie zijn er klaar voor. Maak er samen een bijzondere dag van! Heb jij nog ideeën om de dag nog beter te maken? Geef het dan aan. We helpen je graag verder.

Boek een uitje

Veel gestelde vragen Vrijgezellenfeest Haarlem

Haarlem is één van de oudste en meest populaire steden van Nederland met een gezellig centrum, een bruisend uitgaansleven en andere culinaire en culturele hotspots. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een vrijgezellenfeest in Haarlem te organiseren.

Haarlem is één van de oudste en meest populaire steden van Nederland met een gezellig centrum, een bruisend uitgaansleven en andere culinaire en culturele hotspots. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een vrijgezellenfeest in Haarlem te organiseren.

Een vrijgezellenfeest kan zo uitgebreid en simpel als jij wil. Vraag ons naar de mogelijkheden, dan kijken we samen naar een geschikt uitje voor jullie budget.

Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je regelen! We helpen je graag het perfecte uitje te verzorgen.

Last minute of ver van te voren, dat maakt ons niet uit. Wel is het zo dat je meer kans hebt dat er nog een boot vrij is als je ruim voor je voorkeursdatum boekt.