Koningsdag Haarlem

Varen Koningsdag Haarlem 2023

27 april is het weer zo ver. Koningsdag Haarlem! Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een onvergetelijke dag. Van de opstapplaats en veelgestelde vragen.

  • Mooie en luxe boten
  • Onbeperkt drank
  • Muziekinstallatie
  • Extra lang varen

Boot huren tijdens Koningsdag Haarlem

Helaas kun je niet langer een boot huren voor Koningsdag in Haarlem 2023. De beschikbare boten zijn uitverkocht! Gelukkig varen we niet alleen in Haarlem, maar kun je ook terecht voor Koningsdag in Amsterdam! Bekijk dit aanbod en wees er snel bij.

Toch Koningsdag in Haarlem vieren? Er is genoeg te doen in het centrum van Haarlem. Van feesten in de binnenstad tot andere gezellige evenementen op straat. Ervaar de ideale Koningsdag met vrienden of familie.

Koningsdag Haarlem

Meer dan 18.000 tevreden locals, toeristen en bedrijven gingen je voor:

Drankarrangement koningsdag

Details over de rondvaart

Heb je een boot of luxe sloep voor Koningsdag Haarlem weten te bemachtigen? Top! Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden:

  • Alle prijzen zijn inclusief btw
  • Heb je nog geen drankarrangement, maar wil je dit wel? Mail dan even naar info@bootuitjes.nl
  • Er is geen catering op de boot mogelijk tijdens Koningsdag
  • De boot komt inclusief schipper en muziekinstallatie

Boot tijdens Koningsdag Amsterdam 2024

Tijdens Koningsdag kun je bij ons terecht voor het huren van verschillende privéboten, zoals een sloep of een salonboot. Bekijk hier het hele aanbod van boten die je kunt huren.

BBQ boot Dutchman
proosten sloep 1
Lucky Stripper boot zijkant bootuitjes

Opstapplaats Koningsdag Haarlem

De opstapplaats is de gebruikelijke opstapplaats voor een rondje Haarlem, namelijk aan de Nieuwegracht 80.

De tijdssloten voor het varen vind je in je mailbox bij de bevestiging van je reservering. Is er geen tijdslot bekend? Dan krijg je dit nog te horen in aanloop van Koningsdag.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Veelgestelde vragen – FAQ

Tijdens Koningsdag zijn er veel activiteiten te beleven in Haarlem, zoals een grote markt met lekkernijen en dranken, muziekoptredens op verschillende locaties in het centrum en diverse evenementen voor jong en oud.

Zeker. Je mag van alles meenemen aan boord. Als je geen arrangement voor onbeperkt drank neemt, dan kunnen wij ons voorstellen dat je zelf wat drinken mee wilt brengen. Dat is geen probleem.

Gezien er ook geen catering beschikbaar is op de boot, mag je ook zelf eten meenemen aan boord. Denk aan broodjes, borrelsnacks, enzovoorts. Maak er zelf een feestje van zoals jij dat wil!

Een boot huren tijdens Koningsdag in Haarlem komt met een aantal regels waar je je aan moet houden. Zo mag de boot of sloep niet langer zijn dan 10 meter. Ook is er een speciale vaarroute door de grachten. Dit wijkt af van de gebruikelijke vaarroutes. Je mag dus niet zelf bepalen hoe en waar je vaart.

De speciale vaarregels zijn er om het waterverkeer in goede banen te leiden. Gelukkig is er een schipper aan boord van de boot of sloep die ervoor zorgt dat deze regels worden nageleefd. Z0 kun jij de hele dag onderuit gezakt of dansend Koningsdag vieren.

Er mag officieel niet gerookt worden op onze boten en sloepen. Dit geldt voor sloepen met en zonder overkapping. Wanneer je weer op het vaste land staat, houden we je uiteraard niet tegen.

Gezien de snelle boekingen in 2023 is het belangrijk dat je je reservering voor Koningsdag Haarlem snel doet! Wees er vroeg bij; meestal kun je vanaf januari al boten reserveren.