Bingo Boot Amsterdam

Bingo Boot Amsterdam

€ p.p

Bingo spelen op de prachtige grachten van Amsterdam.

Eigenschappen van de Bingo Boot Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Bingo spelen op de Amsterdamse grachten

Kom met ons een gezellig potje bingo spelen op een van onze unieke en luxe boten. Dit is een spelletje die je niet snel gaat vergeten! Op deze tocht hoef je jezelf geen moment te vervelen. Je speel een bijzonder gezellig potje bingo terwijl je de prachtige grachten van Amsterdam bewonderd.

De Bingo Boot zorgt gegarandeerd voor lachwekkende situaties en onze doorgewinterde bingo begeleiders maken er altijd een feestje van! Speel er fanatiek op los en ga voor die geweldige prijzen. Naast de gewone bingo zullen jullie ook de BN’er rondes & smartlappen bingo spelen.

Zing mee met bekende (scheeps) liedjes, geniet van het uitzicht en laat de ballen maar rollen!

De bingo boot is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten in Amsterdam. Vrijgezellenfeest? Hier passen wij de bingo graag op aan. Maar ook voor bedrijfsuitjes of bijzondere verjaardagen is deze Bingo boot de ideale invulling.

Alles wordt verzorgt waardoor jij en je gezelschap alleen hoeven te focussen op het spel, elkaar en de stad. Onze Bingo juf of heer zorgt voor een gezellige sfeer en de prijzen zullen geheid voor competentie zorgen.

Heb je nog speciale verzoeken of wil je nog tips om deze dag nog meer bijzonder te maken, neem vrijblijvend contact met ons op.

Bingo boot Amsterdam

Bingo weetjes

Lees hier alle leuke Bingo weetjes, waarmee jij iedereen laat verassen op de Bingo boot over de Amsterdamse grachten!

  • Iedereen kent de naam Bingo, maar wist je dat dit eerst Beano was? Het spel kreeg deze naam doordat een enthousiaste vrouw dit uit schreeuwde toen ze de jackpot won. Dit is later veranderd naar Bingo.
  • In het Verenigd Koninkrijk is het online spelen van Bingo ook een populaire tijdverdrijf.
  • Het allereerste Bingo spel werd gespeeld in 1530 in Italië. Het spel wordt hier nog steeds veel gespeeld.
  • De grootste prijs ooit gewonnen bij het spel was meer dan een half miljoen euro!
  • De meeste bingospelers nemen iets mee wat volgens die persoon geluk brengt. Bijvoorbeeld een geluk pen of een geluksoutfit.

Het leukste is natuurlijk gewoon zelf spelen, dus kom aan boord op onze bijzondere Bingo Boot en vaar de Amsterdamse grachten.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

De bingo boot kan het hele jaar door worden georganiseerd. Onze luxe salonboten zijn verwarmd voor de koude dagen. Als het warm is kunnen de ramen en daken open.

De bingo boot organiseren we op onze luxe sloepen. En dat maakt dit uitje ideaal voor elke weersomstandigheden.

We hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in je aanvraag dat je graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen we ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

We kijken graag mee in hoe we je uitje zo bijzonder mogelijk kunnen maken. Wil jij nog iets toevoegen aan de bingo boot? Geen probleem! Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Vergelijkbare arrangementen

No data was found