Op dit moment bieden wij helaas dit uitje niet aan. Kijk gerust naar onze andere arrangementen en boten. Excuses voor het ongemak.

Sushiboot Volendam

Sushiboot Volendam

€Binnenkort p.p

Sushi box

Onbeperkt bier, wijn en fris

Lokale schipper

Direct reserveren
Meer informatie
0854019073

Sushi, het bekende culinaire fenomeen uit het land van de rijzende zon heeft in razend tempo de hele wereld veroverd. Op de sushiboot Volendam geniet je in het beste gezelschap van heerlijke sushi en een mooie rondvaart.

Eigenschappen van de Sushiboot Volendam

12+

2 uur

Luxe boot

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Geniet van de lekkerste sushi op de boot in Volendam

Japanse sushi is niet meer uit ons culinaire woordenboek weg te denken. Was het een aantal jaar geleden nog een bijzonder en exotisch gerecht, tegenwoordig heeft iedereen weleens sushi gegeten en staat het bij veel mensen hoog op het favorietenlijstje.

Op onze menukaart staan verschillende soorten sushi gerechten. Zowel de traditionele publieksfavorieten met rijst, zeewier vis en/of schaaldieren als de westerse varianten met avocado, vlees en allerlei soorten sauzen. Denk hierbij onder andere aan Maki rollen met bijvoorbeeld Kappamaki (komkommer) of Ebi (garnalen), Ika (inktvis), Kani (krab), Maguro (tonijn), Sake (zalm), Saba (makreel) of Unagi (paling). Maar er is nog veel meer lekkers! Onze chef bereidt het allemaal voor jullie.

Kom aan boord en beslis samen met jullie privé schipper welke van de mooie routes door Volendam jullie gaan nemen. Uiteraard kent de schipper de mooiste Volendamse hotspots. Tijdens dit uitje vloeit de sojasaus rijkelijk terwijl jullie gezellig bijkletsen in het drijvende privé restaurant. Heb jij de Japanse kunst van het eten met stokjes nog niet zo goed onder de knie? Geen probleem. Officieel mag je sushi gewoon met je handen eten. Bovendien ben je in goed gezelschap, dus geniet gewoon van je sushi zoals je dat zelf wilt.

Kun jij eten met stokjes?

Kun jij eten met stokjes? In Japan heten ze Hashi, de kenmerkende bamboe stokjes waarmee je netjes met één hand kunt eten. Het eten met stokjes is voor veel mensen op zijn zachtst gezegd, best een kunst. Hier een paar tips om je Sushimaaltijd niet te klungelig te beginnen.

Soms zitten de stokjes nog aan elkaar vast, haal ze eerst voorzichtig los.

  • Leg het eerste stokje in de holte tussen je wijsvinger en duim;
  • Laat het stokje rusten op je ringvinger;
  • Klem het tweede stokje soepel tussen de toppen van je wijsvinger en duim;
  • Let op: Het is de bedoeling dat het eerste stokje op zijn plaats blijft en dat het tweede stokje beweegt. Beweeg ze dus niet tegelijkertijd, dan gaat het mis;
  • Ga nu je gang en pak nu de lekkerste sushi die je kunt vinden en het genieten kan beginnen!

Lukt het niet? Geen probleem! Sushi mag je ook gewoon met je handen eten, wel zo makkelijk! Wij hebben verschillende soorten Sushi aan boord. Zo kun je kiezen voor Ebi (garnalen), Ika (inktvis), Kani (krab), Maguro (tonijn), Sake (zalm), Saba (makreel) of Unagi (paling). Maak je geen zorgen, dit hoef je niet te onthouden, we hebben namelijk nog veel meer!

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Langer doorvaren kan altijd. Op verzoek kunnen we de vaarperiode verlengen. Geef het door bij je boeking.

Een sloep zoals onze sushiboot is uitgerust met een WC. Wil je dit zeker weten, laat het dan bij je aanvraag weten of neem contact met ons op zodat we het voor je kunnen regelen.

Onze sushiboten varen het hele jaar door. Bij kouder of regenachtig weer overdekt en verwarmd en zomers lekker buiten in de zon.

Ook kleinere groepen van minder dan 10 personen kunnen een sushiboot huren.

Vergelijkbare arrangementen

BBQ boot volendam
€62.50
BBQ boot Volendam
BBQ pakket
Kok en schipper
Privé boot
Borrelboot Haarlem
€37.50
Borrelboot Volendam
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Bijzondere borrellocatie
Sushiboot Volendam
€Binnenkort
Sushiboot Volendam
Sushi box
Onbeperkt bier, wijn en fris
Lokale schipper
Lunch/brunch cruise Volendam
€42.50
Lunch/brunch cruise Volendam
1 luxe broodje p.p.
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper