Bedrijfsuitje Amsterdam

Ben jij verantwoordelijk voor het volgende bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan zijn de meeste collega’s niet jaloers, het organiseren van een bedrijfsuitje wordt namelijk vaak als een hele uitdaging gezien. Jouw afdeling zit natuurlijk vol met verschillende types, die allemaal een heel eigen idee hebben van wat een leuk bedrijfsuitje eigenlijk moet zijn. Gelukkig hebben wij al honderden bedrijfsuitjes in Amsterdam tot een groot succes gemaakt.

Duik het water op met een van onze spetterende bedrijfsuitjes.

Onze bedrijfsuitjes in Amsterdam

Wat anderen van onze uitjes vinden

Bootuitjes.nl doet er alles aan om voor jou het beste bedrijfsuitje in Amsterdam te regelen! Maar je hoeft het niet van ons aan te nemen, dit is wat anderen van onze uitjes vinden:

profile-pic

Super flexibel!

"Was helemaal goed! Flexibiliteit van Sue was erg prettig en daardoor het uitje kunnen regelen zoals wij het wilden."

Bertine
profile-pic

De magie van Mike

Vrijdag met een groep meiden een vrijgezellenfeest gehad op de boot, wat een ervaring. Magic Mike kwam zelfs de vrijgezel verrassen met een prive show. Bedankt Sue!

Sterre Vrijgezellenfeest
profile-pic

Echte persoonlijke behandeling

"Van de afhandeling van de aanvraag tot het verloop van het uitje weet Bootuitjes hoe je mensen persoonlijk behandeld. Top!"

Theo, Amazine.com
profile-pic

Het was absoluut fantastisch

"Het was absoluut fantastisch, het weer was prachtig, het eten heel goed voor elkaar, net als de drankjes, de super aardige schipper en de hele fijne boot."

Martine, PWC Amsterdam
profile-pic

Geweldige avond gehad

We hebben met ongeveer 50 personen een geweldige avond gehad op de partyboot! Eten en drinken was top geregeld. Aankomst en vertrek goed geregeld en een mooi vaartocht door Amsterdam.

Green Claim Bedrijfsuitje
profile-pic

Tot in de puntjes geregeld

"Bootuitjes heeft ons een zorgeloos boottripje bezorgd, alles was tot in de puntjes geregeld. Zeer zeker door de goede communicatie die er was met Sue. De oneindige mogelijkheden en onze wensen heeft zij goed met elkaar gematcht. Super bedankt!"

Britt Uitje met vrienden
profile-pic

Nogmaals bedankt!

"Het was een zeer leuk uitje, vanaf het begin werd er goed meegedacht om een goede invulling te geven aan het bootuitje. Zo werden er aanbevelingen gedaan v.w.b de opstap en uitstap locatie en de routes. Nogmaals bedankt voor het leuke uitje."

Paul Uitje met Vrienden

Waarom een bedrijfsuitje in Amsterdam?

Er zijn meerdere redenen om jouw bedrijfsuitje in Amsterdam te houden. De meest voor de hand liggende is natuurlijk dat jullie bedrijf of afdeling hier gevestigd is, en dat je collega’s niet verder dan nodig wilt laten reizen. Maar dat is niet de enige reden waarom onze hoofdstad perfect is voor een gezellig bedrijfsuitje. Amsterdam zit vol met culturele mogelijkheden, bijzondere bezienswaardigheden en leuke feestjes. Vanwege de grote diversiteit in activiteiten is het dus bij uitstek de stad om een gevarieerd uitje te organiseren waar al je collega’s blij mee zijn!

Jouw bedrijfsuitje met Bootuitjes.nl

Je kunt elk van onze uitjes omtoveren in een gezellig bedrijfsfeest, maar de onderstaande uitjes zijn onze persoonlijke favorieten.

  • Met het partyboot arrangement toveren wij een van onze boten om in een gezellige partylocatie waar jullie gezellig kunnen borrelen. Combineer dit met een leuke culturele activiteit in Amsterdam voor een gezellig bedrijfsuitje.
  • High tea, voor een gezellige break op het water hebben wij de high tea. Begin de dag met een stadswandeling, ga vervolgens aan boord en geniet van heerlijke hapjes onder het genot van een kop thee. Dan blijft de middag over voor een leuke teambuildingactiviteit!
  • Silent Disco, tijdens dit uitje gaan de voetjes van de vloer! Met een koptelefoon op ga je samen helemaal uit je dak zonder dat mensen op de kade ook maar iets van jullie muziek horen.
  • Wijnproeverij, drinken jullie graag een wijntje? Dan is deze drijvende wijnproeverij het perfecte moment om de proosten op het team.
  • Smartlappenboot, vaar over de Amsterdamse grachten terwijl je luidkeels meezingt met een van de smartlappen onder begeleiding van onze accordeonist. Als dat geen teambuilding is, weten wij het ok niet meer!
  • BBQ-Boot, tijdens dit vrijgezellenfeest staat gezellig grillen voorop. Of je nu een vlees of vega BBQ wilt, jullie zullen met een gevulde maag van boord gaan!

Heb jij iets heel anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee om het perfecte bedrijfsfeest in Amsterdam te organiseren!