Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Ben jij verantwoordelijk voor het volgende bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan zijn de meeste collega’s niet jaloers, het organiseren van een bedrijfsuitje wordt namelijk vaak als een hele uitdaging gezien. Jouw afdeling zit natuurlijk vol met verschillende types, die allemaal een heel eigen idee hebben van wat een leuk bedrijfsuitje eigenlijk moet zijn. Gelukkig hebben wij al honderden bedrijfsuitjes in Amsterdam tot een groot succes gemaakt.

Duik het water op met een van onze spetterende bedrijfsuitjes.

Onze bedrijfsuitjes in Amsterdam

Bekijk hier ons aanbod van bedrijfsuitjes in Amsterdam! Ervaar samen een unieke borrel op de borrelboot, zing de avond in op de smartlappenboot of geniet van een heerlijke BBQ terwijl je door de grachten vaart. Creëer jullie optimale bedrijfsuitje.

Borrelboot afbeeldingen linksboven 600 300
€39 p.p
Borrelboot Amsterdam
10
Heerlijke BBQ op de boot 01
€59 p.p
BBQ boot Amsterdam
10
accordeonist smartlappen boot 1
€39 p.p
Smartlappenboot Amsterdam
10
Sfeerfoto borrelen juist formaat
€44 p.p
Gin & tonic boot Amsterdam
10
Eten website
€62.50 p.p
Tapas cruise Amsterdam
10
salonboot sfeerfoto juist formaat
€54 p.p
Lunch cruise Amsterdam
10
Prosecco min
€37.50 p.p
Prosecco cruise Amsterdam
10
Onbeperkt bier wijn en fris op de Partyboot
€39 p.p
Partyboot Amsterdam
10
wijnproever afbeeldingen linksboven 600 300
€34 p.p
Wijnproeverij Amsterdam
10
muziek cafe afbeeldingen linksboven 600 300
€ p.p
Varend Muziekcafé Amsterdam
10
High tea afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Boot high tea Amsterdam
10
Kaas fondue afbeeldingen linksboven 600 300
€33 p.p
Kaasfondue Amsterdam boot
10
Lege boot Haarlem Tekengebied 1
€28 p.p
Borrelboot Haarlem
10
BBQ boot Haarlem
€59 p.p
BBQ boot Haarlem
10
Pizzaboot haarlem
€32 p.p
Pizzaboot Haarlem
10
Luxe lunch op de boot
€34 p.p
Lunch/brunch cruise Haarlem
10
Sushiboot Volendam Tekengebied 1
€47.50 p.p
Sushiboot Volendam
12
bbq sausage 2021 08 26 20 10 08 utc
€ p.p
BBQ boot Volendam
10
Lunchbrunch boot Volendam Tekengebied 1
€42.50 p.p
Lunch/brunch cruise Volendam
12
Drinken Volendam Tekengebied 1
€34.50 p.p
Borrelboot Volendam
12

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Waarom een bedrijfsuitje in Amsterdam?

Er zijn meerdere redenen om jouw bedrijfsuitje in Amsterdam te houden. De meest voor de hand liggende is natuurlijk dat jullie bedrijf of afdeling hier gevestigd is, en dat je collega’s niet verder dan nodig wilt laten reizen. Maar dat is niet de enige reden waarom onze hoofdstad perfect is voor een gezellig bedrijfsuitje. Amsterdam zit vol met culturele mogelijkheden, bijzondere bezienswaardigheden en leuke feestjes. Vanwege de grote diversiteit in activiteiten is het dus bij uitstek de stad om een gevarieerd uitje te organiseren waar al je collega’s blij mee zijn!

Jouw bedrijfsuitje met Bootuitjes.nl

Je kunt elk van onze uitjes omtoveren in een gezellig bedrijfsfeest, maar de onderstaande uitjes zijn onze persoonlijke favorieten.

  • Met het partyboot arrangement toveren wij een van onze boten om in een gezellige partylocatie waar jullie gezellig kunnen borrelen. Combineer dit met een leuke culturele activiteit in Amsterdam voor een gezellig bedrijfsuitje.
  • High tea, voor een gezellige break op het water hebben wij de high tea. Begin de dag met een stadswandeling, ga vervolgens aan boord en geniet van heerlijke hapjes onder het genot van een kop thee. Dan blijft de middag over voor een leuke teambuildingactiviteit!
  • Silent Disco, tijdens dit uitje gaan de voetjes van de vloer! Met een koptelefoon op ga je samen helemaal uit je dak zonder dat mensen op de kade ook maar iets van jullie muziek horen.
  • Wijnproeverij, drinken jullie graag een wijntje? Dan is deze drijvende wijnproeverij het perfecte moment om de proosten op het team.
  • Smartlappenboot, vaar over de Amsterdamse grachten terwijl je luidkeels meezingt met een van de smartlappen onder begeleiding van onze accordeonist. Als dat geen teambuilding is, weten wij het ok niet meer!
  • BBQ-Boot, tijdens dit vrijgezellenfeest staat gezellig grillen voorop. Of je nu een vlees of vega BBQ wilt, jullie zullen met een gevulde maag van boord gaan!

Heb jij iets heel anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee om het perfecte bedrijfsfeest in Amsterdam te organiseren!

Brunch boot Amsterdam

Een bedrijfsuitje op het water

Een bedrijfsuitje op het water is een unieke ervaring waar nog lang over gesproken wordt op kantoor. Je geniet van de rust op het water, een heerlijk arrangement en het beste uitzicht in Amsterdam! Jouw uitje is geheel aan te passen aan jullie wensen. Voor elk budget is er een bootuitje te vinden. Ga je voor de uitgebreide BBQ boot met een privé kok? Of geniet je van een bijzondere borrel met onbeperkt bier, wijn en fris?

Een personeelsuitje voor elk seizoen

Een bedrijfsuitje kan het gehele jaar door! In de zomer geniet je samen van het zonnetje op onze luxe sloepen. En wanneer het buiten weer kouder wordt ga je op pad in onze warme en comfortabele salonboten. Bij slecht weer hoeft jullie bedrijfsuitje niet in het water te lopen. Ook als het regent wordt er een dak geplaatst op de sloepen zodat het feest gewoon door kan gaan. 

Varen Amsterdam bedrijf

Boek nu je bedrijfsuitje in Amsterdam

Bij Bootuitjes.nl boek je de leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam. Kies een arrangement, kies een datum en jullie zijn er klaar voor. Maak er samen een bijzondere dag van! Heb jij nog ideeën om de dag nog beter te maken? Geef het dan aan. We helpen je graag verder.

Veel gestelde vragen bedrijfsuitje Amsterdam

Een bedrijfsuitje kan het gehele jaar door! Wanneer het buiten koud is heb je de mogelijkheid om te varen in een van onze warme en comfortabele salonboten. Wanneer het regent is het mogelijk om een dak te plaatsen op de sloepen waardoor het feestje gewoon door kan gaan.

Het is bij ons mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren voor kleine en grotere groepen. Onze uitjes zijn al voor groepen vanaf 10 personen, maar het is ook mogelijk om met minder op pad te gaan, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor grotere bedrijven is een bedrijfsuitje bij Bootuitjes mogelijk van 40 tot 100 man.

Wij bieden arrangementen al vanaf € 25,- p.p aan. De hoogte van de prijs hangt af van het soort arrangement. Naast het standaard arrangement kan je kiezen voor extra opties om zo het bedrijfsuitjes extra speciaal te maken. Wij denken graag met je mee. Je kunt het zo gek maken als jullie willen.

Hoe intensief een bedrijfsuitje is, verschilt per arrangement. Zo is een silent disco boot arrangement intensiever dan bijvoorbeeld een high tea boot in Amsterdam. Voor elk bedrijf is er het ideale Bootuitje.

Wat je ook in gedachten hebt, wij denken graag met je mee! Wil je een borrelboot met sushi of heb je misschien zin in een heerlijke BBQ? Alles is bespreekbaar.