Boot Huren Amsterdam

Varen Haarlem

Op het water is alles anders. Je ziet er nu eenmaal net iets meer. Je bekijkt de stad vanuit een heel nieuw perspectief en ziet gegarandeerd details die je anders nooit had opgemerkt. Ontspannen door Haarlem varen is dan ook dé manier om de mooie Haarlemse binnenstad te ontdekken.

 • Privé boten
 • Mooie vaarroutes
 • Ervaren schippers
 • Leuke arrangementen
Bekijk arrangementen
Bekijk onze boten

Huur een boot met de leukste arrangementen

We hebben de leukste arrangementen voor je samengesteld. Hieronder vind je al overzicht van de meest populaire uitjes, klik op het uitje voor meer informatie, foto’s en een prijsindicatie. Heb je speciale wensen? Wij helpen je graag met een bootuitje op maat.

BBQ boot Haarlem
€59
BBQ boot Haarlem
Uitgebreide BBQ
Privéboot met schipper
Privé kok
Boot Haarlem
€29,50
Borrelboot Haarlem
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Bijzondere borrellocatie
Pizza op de pizzaboot Haarlem
€34
Pizzaboot Haarlem
Luxe privéboot
1 Pizza p.p
Lokale schipper
Luxe lunch op de boot
€34,50
Lunch/brunch cruise Haarlem
Privéboot met schipper
Luxe lunch/brunch
Unieke locatie
Bekijk alle arrangementen

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meer dan 50.000 tevreden locals, toeristen en bedrijven gingen je voor:

Bekijk boten in Haarlem

Principessa bovenkant_Tekengebied 1
Principessa
€165 per uur
Sloep
Max. 35
Catering mogelijk
Lege boot Haarlem_Tekengebied 1
Bellissimo
€165 per uur
Sloep
Max. 35
Catering mogelijk
limoncello haarlem
Limoncello
€240 per uur
Sloep
Max. 70
Catering mogelijk

Vaarroutes door de Haarlemse grachten

Terwijl de schipper onze luxe sloep door de grachten manoeuvreert hoef je even helemaal niks. Alleen achterover zakken en al varend genieten van het uitzicht en de hapjes en drankjes die we voor jullie klaargezet hebben. Onze schippers kennen de stad natuurlijk op hun duimpje en hebben verschillende mooie routes uitgezet om jullie zoveel mogelijk highlights van de stad te kunnen laten zien. Zelf een route uitstippelen mag natuurlijk ook.

Varen langs de hoogtepunten van Haarlem

Haarlem is een prachtige stad met flink wat hoogtepunten. Een groot deel daarvan ligt gelukkig aan het water. Tijdens een vaartocht komen we onder andere langs de volgende bezienswaardigheden.

Molen de Adriaan

De Adriaan is misschien wel de bekendste molen van Haarlem en omstreken. De molen ligt aan bocht in Het Spaarne en is dankzij de schilderachtige ligging een van de meest gefotografeerde plekjes van Haarlem. Ga er maar even goed voor zitten en houd je camera in de aanslag.

Varen Haarlem

De Waag

Het Teylers museum is het oudste museum van Nederland en is gevestigd in een monumentaal grachtenpand aan het Spaarne, niet ver van de turfmarkt. In het museum vind je alles van wetenschappelijke instrumenten en fossielen tot bekende kunstwerken. Wij varen er voor je langs.

Teylers museum

Iets verderop bij het Teylers museum vind je de Waag. In de middeleeuwen the place to be voor handelaren die in de stad hun spullen kwamen verkopen. Het waaggebouw is al net zo indrukwekkend om te zien als het Teylers museum.

Varen tijdens een bedrijfsuitje

In Haarlem raak je niet snel uitgekeken. Een van de oudste steden van Nederland die in populariteit niet onderdoet voor Amsterdam. En hoe kan het ook anders. Je hebt hier alles! Kunst en cultuur. Leuke restaurantjes. Een historische binnenstad. Wat wil je nog meer?

Daarom is Haarlem een perfecte bestemming voor een bedrijfsuitje. Eventjes niet werken of vergaderen, maar er samen gezellig op uit voor een relaxte dag en langs de mooiste plekjes van de historische binnenstad varen. Of jullie bedrijf nu in Haarlem zit of dat jullie van buiten de stad komen: De gezelligste bedrijfsuitjes in Haarlem boek je via Bootuitjes.

Varen Haarlem

Varen Haarlem met arrangementen

Een sloep huren? We hebben verschillende leuke arrangementen waar je gebruik van kunt maken voor een extra speciale belevenis op het water. Kom aan boord en geniet!

Tips voor een onvergetelijke dag tijdens jouw rondvaart in Haarlem

Je hoeft geen vaarbewijs te halen, geen eten en drinken mee te nemen. Wij regelen alles voor je. Let alleen op de volgende dingen.

Neem droge spullen mee

Je zit in een boot op het water, dus het risico bestaat dat je nat wordt. Geen probleem natuurlijk, vooral niet als je goed voorbereid bent. Neem dus extra droge kleren en een handdoek mee.

Laat je camera niet thuis

Ook al heeft bijna iedereen natuurlijk een smartphone bij zich, het zou zonde zijn als je de kans mist om mooie plaatjes van de Haarlemse binnenstad te schieten. Dus we zeggen het toch maar even voor de zekerheid: neem je camera mee!

Vergeet de zonnebrand niet

Kom je in de zomer? Vergeet dan de zonnebrand niet. Op het water gaat verbranden door de zon net even wat sneller. Graag gedaan!

Boek een gids

Wil je niet alleen gezellig varen door Haarlem, maar onderweg ook nog wat leren over de geschiedenis van Haarlem? Boek dan een bootuitje met een gids die je alles over de stad kan vertellen!

Een boot huren was nog nooit zo makkelijk

Bij Bootuitjes.nl regel je eenvoudig om te varen in Haarlem. Kies een datum, arrangement en bel je leukste vrienden of collega’s voor een bootuitje dat je niet snel zal vergeten! Vaar met een hapje en een drankje over de Haarlemse grachten of dans op de leukste hits tijdens onze silent disco, met onze arrangementen wordt het een uitje om nooit te vergeten.

Boten bekijken
Arrangementen bekijken

Neem contact op

LOCATIE

Nieuwegracht 80 | 3512 LW Haarlem

CONTACTGEGEVENS

0854019072

Email : info@bootuitjes.nl

OPENINGSTIJDEN BOEKINGEN

 • Maandag 09:00-18:00
 • Dinsdag 09:00-18:00
 • Woensdag 09:00-18:00
 • Donderdag 09:00-18:00
 • Vrijdag 09:00-18:00
 • Zaterdag 10:00-18:00
 • Zondag 10:00-18:00

Veelgestelde vragen – FAQ

De route kunnen jullie in overleg samen bepalen.

Nee. Aan boord van onze boten mag niet worden gerookt.

Houd er rekening mee dat het soms koud kan worden bij minder mooi weer, de boot is niet overdekt.

Als het weer echt niet meewerkt, kunnen we jullie rondvaart gratis verzetten naar een andere dag en tijdstip.

De boot vertrekt niet op vaste vertrektijden. Het is helemaal aan jullie. Jullie kunnen zelf aangeven op welke tijd jullie willen vertrekken.

Niet standaard, maar je kunt een gids bij boeken.

We hebben verschillende soorten boten voor groepsgroottes variërend van groepen tussen 8 en 150 personen. Groepen kleiner dan 8 personen raden we losse tickets aan, voor een grachtenrondvaart.

Uiteraard zijn alle hapjes en drankjes gekoeld.

Jazeker! Kies één van onze arrangementen voor een compleet uitje.

In Haarlem mag je tot 00:00 varen.

Alle uitjes in de stad

No data was found

Boot huren in een andere stad