Lees Er Hier Alles Over

Laat Ons Je Meenemen Door Amsterdam

Amsterdamse Grachten

AVONTUREN EN VERHALEN OVER AMSTERDAM DIE WE GRAAG MET JE DELEN.

Er valt een hoop te vertellen over Amsterdam, de grachten en onze uitjes. Via onze blog houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we je tips over het organiseren van de leukste dagjes uit!

Scrol rustig door de berichten of selecteer een onderwerp waar je meer over wilt weten.

Plantage route

Plantage Route

Een route door het groenste deel van de stad. Een heuse stadssafari vanaf de boot, waar je perfect zicht hebt op het groenleven van de stad. Naast het mooie groen kom je langs NEMO, het scheepvaartmuseum en vaar je aan de achterkant langs Artis. Goed kijken, wie weet zie je nog een zebra, giraffe of olifant!
Lees meer –> Plantage Route
De wallen route 1200x630

Amsterdamse Wallen route

De Amsterdamse Wallen, een plek waar iedereen keer geweest moet zijn. De Wallen is de benaming voor een straten in het oudste deel van de stad. De rosse buurt beslaat echter enkel het oostelijke deel van de wallen. Er is dus veel meer te zien! Wat zeker de moeite waard is, is de Oude Kerk op de Wallen. Ben je een liefhebber van historie en wil je je verwonderen over de rijke historie van de Amsterdamse binnenstad? Dan raden we je aan deze route te nemen.
Lees meer –> Amsterdamse Wallen route
Architectuur route

Architectuur route

Ben jij een liefhebber van architectuur, dan moet je deze tocht zeker eens maken. We geven je een totaal ander beeld van de stad in deze unieke beleving van de Amsterdamse architectuur. Laat je ogen verwennen wanneer je langs de 23 architectonische pareltjes vaart. Bekijk hier de volledige route inclusief visuele weergave van de route
Lees meer –> Architectuur route