Vrijgezellenfeest Amsterdam

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Wil jij een uniek vrijgezellenfeest in Amsterdam regelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een vrijgezellenfeest organiseren is niet makkelijk, maar met onze unieke uitjes weet je zeker dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Stap af van het standaard recept (lees: genitaliën kleien en een kroegentocht) en stap aan boord voor een spetterende borrel, stomende striptease of gezellige BBQ.

Proost nog  een keer op het vrijgezellenleven voordat een van je vrienden in het huwelijksbootje stapt met een van deze vette uitjes.

Vrijgezellenfeest uitjes

Waarom een vrijgezellenfeest in Amsterdam?

Amsterdam is bij uitstel de perfecte plek voor een vrijgezellenfeest. Niet alleen vanwege het bruisende uitgaansleven en de Wallen. Maar ook door de andere, meer culturele kant, van de stad. Hier kun je een vrijgezellenfeest organiseren dat perfect aansluit bij de interesses van de aanstaande bruid of bruidegom; of dat nu een gezellige borrel met hete striptease of een hightea met bijzondere stadswandeling is.

Onze Amsterdamse vrijgezellenfeestjes

Je kunt elk van onze uitjes omtoveren in een spetterend vrijgezellenfeest, maar de onderstaande uitjes zijn onze persoonlijke favorieten.

  • De cocktail boot, een feestje is natuurlijk niet compleet zonder een lekker drankje. Tijdens dit uitje shaken jullie je eigen cocktails onder begeleiding van een professionele bartender.
  • De Magic Mike Boot, verras de vrijgezel (man of vrouw!) met een stomende striptease op het water. De perfecte verrassing voor een vrijgezellenfeest natuurlijk!
  • Silent Disco, met dit uitje gaan de voetjes van de vloer! Met een koptelefoon op ga je samen helemaal uit je dak zonder dat mensen op de kade ook maar iets van jullie muziek horen.
  • Wijnproeverij, drinken jullie graag een wijntje? Dan is deze drijvende wijnproeverij het perfecte moment om de proosten op de aanstaande bruiloft.
  • Smartlappenboot, vaar over de Amsterdamse grachten terwijl je luidkeels meezingt met een van de smartlappen onder begeleiding van onze accordeonist.
  • BBQ-Boot, tijdens dit vrijgezellenfeest staat gezellig grillen voorop. Of je nu een vlees of vega BBQ wilt, jullie zullen met een gevulde maag van boord gaan!

Heb jij iets heel anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee om het perfecte vrijgezellenfeest te organiseren!

Wat andere van onze uitjes vinden

Bootuitjes.nl doet er alles aan om voor jou het beste vrijgezellenfeestje in Amsterdam te regelen! Maar je hoeft het niet van ons aan te nemen, dit is wat anderen van onze uitjes vinden:

profile-pic

Geweldige avond gehad

We hebben met ongeveer 50 personen een geweldige avond gehad op de partyboot! Eten en drinken was top geregeld. Aankomst en vertrek goed geregeld en een mooi vaartocht door Amsterdam.

Green Claim Bedrijfsuitje
profile-pic

Super flexibel!

"Was helemaal goed! Flexibiliteit van Sue was erg prettig en daardoor het uitje kunnen regelen zoals wij het wilden."

Bertine
profile-pic

Nogmaals bedankt!

"Het was een zeer leuk uitje, vanaf het begin werd er goed meegedacht om een goede invulling te geven aan het bootuitje. Zo werden er aanbevelingen gedaan v.w.b de opstap en uitstap locatie en de routes. Nogmaals bedankt voor het leuke uitje."

Paul Uitje met Vrienden
profile-pic

De magie van Mike

Vrijdag met een groep meiden een vrijgezellenfeest gehad op de boot, wat een ervaring. Magic Mike kwam zelfs de vrijgezel verrassen met een prive show. Bedankt Sue!

Sterre Vrijgezellenfeest
profile-pic

Het was absoluut fantastisch

"Het was absoluut fantastisch, het weer was prachtig, het eten heel goed voor elkaar, net als de drankjes, de super aardige schipper en de hele fijne boot."

Martine, PWC Amsterdam
profile-pic

Tot in de puntjes geregeld

"Bootuitjes heeft ons een zorgeloos boottripje bezorgd, alles was tot in de puntjes geregeld. Zeer zeker door de goede communicatie die er was met Sue. De oneindige mogelijkheden en onze wensen heeft zij goed met elkaar gematcht. Super bedankt!"

Britt Uitje met vrienden
profile-pic

Echte persoonlijke behandeling

"Van de afhandeling van de aanvraag tot het verloop van het uitje weet Bootuitjes hoe je mensen persoonlijk behandeld. Top!"

Theo, Amazine.com