Vrijgezellenfeest Amsterdam

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Wil jij een uniek vrijgezellenfeest in Amsterdam regelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een vrijgezellenfeest organiseren is niet makkelijk, maar met onze unieke uitjes weet je zeker dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Stap af van het standaard recept (lees: genitaliën kleien en een kroegentocht) en stap aan boord voor een spetterende borrel, stomende striptease of gezellige BBQ.

Proost nog  een keer op het vrijgezellenleven voordat een van je vrienden in het huwelijksbootje stapt met een van deze vette uitjes.

Vrijgezellenfeest uitjes

Bekijk hier ons aanbod van vrijgezellenfeest uitjes, er is voor elke bruid en bruidegom wel iets te vinden. Als je de bruid of bruidegom echt wil verassen ga dan voor onze spannende bachelor arrangementen. Voor deze uitjes ga je naar de Magic Mike boot en Hangover boot pagina!

Borrelboot Amsterdam
€39
Borrelboot Amsterdam
Unieke borrellocatie
Onbeperkt bier, wijn en fris.
Privéboot met schipper
Silent disco boot Amsterdam
€44
Silent disco boot Amsterdam
Swingende headsets
Onbeperkt wijn, bier en fris
Privéboot met schipper
BBQ boot Amsterdam
€59
BBQ boot Amsterdam
BBQ-schotel (ook vega!)
Open bar en privéboot
Privé kok & schipper
Magic Mike boot Amsterdam
€54
Magic Mike Boot Amsterdam
Unieke borrel locatie
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Hangover boot Amsterdam
€54
Hangover boot Amsterdam
Bloed hete striptease act
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Gin & Tonic boot Amsterdam
€44
Gin & tonic boot Amsterdam
3 gin & tonic p.p
Privé boot & schipper
Gezellige host
Prosecco cruise Amsterdam
€37.50
Prosecco cruise Amsterdam
Privé boot
Schipper
1 Fles prosecco p.p
Burgers en bier cruise Amsterdam
€47.50
Burgers en bier cruise Amsterdam
1 huisgemaakte burger p.p
4 bier blikken p.p
Privé boot met schipper
Partyboot Amsterdam
€39
Partyboot Amsterdam
Unieke borrel/feest locatie
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Wijnproeverij Amsterdam
€34
Wijnproeverij Amsterdam
5 verschillende wijnen
privéboot met schipper
Professionele begeleider
Cocktail cruise Amsterdam
€44
Cocktail cruise Amsterdam
3 Cocktails p.p
Privé boot + schipper
Gezellige host
Varend Muziekcafé Amsterdam
Varend Muziekcafé Amsterdam
Thema
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Boot high tea Amsterdam
€54
Boot high tea Amsterdam
Uitgebreide high tea
Privéboot met schipper
Hartige en zoete hapjes
Bierboot Amsterdam
€37.50
Bierboot Amsterdam
Vier blikjes gekoeld bier p.p
Privéboot met schipper
Unieke borrellocatie
Oesterboot Amsterdam
€44
Oesterboot Amsterdam
Verse oesters
“Oestermeisjes”
Privéboot met schipper
Boot Haarlem
€29,50
Borrelboot Haarlem
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Bijzondere borrellocatie
BBQ boot Haarlem
€59
BBQ boot Haarlem
Uitgebreide BBQ
Privéboot met schipper
Privé kok
Luxe lunch op de boot
€34,50
Lunch/brunch cruise Haarlem
Privéboot met schipper
Luxe lunch/brunch
Unieke locatie
Sushiboot Volendam
€Binnenkort
Sushiboot Volendam
Sushi box
Onbeperkt bier, wijn en fris
Lokale schipper
BBQ boot volendam
€Binnenkort
BBQ boot Volendam
BBQ pakket
Kok en schipper
Privé boot
Borrelboot Haarlem
€34.50
Borrelboot Volendam
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Bijzondere borrellocatie

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Waarom een vrijgezellenfeest in Amsterdam?

Amsterdam is bij uitstel de perfecte plek voor een vrijgezellenfeest. Niet alleen vanwege het bruisende uitgaansleven en de Wallen. Maar ook door de andere, meer culturele kant van de stad. In Amsterdam ben je ervan verzekerd dat je een vrijgezellenfeest organiseert die perfect aansluit bij de interesses van zowel de aanstaande bruid of bruidegom, als alle vrienden en familie die mee gaat.

Amsterdam heeft veelzijdige uitjes te bieden, zeker op gebied van vrijgezellenfeesten Amsterdam. Als jullie vrijgezel niet vies is van een feestje kies je bijvoorbeeld de party boot of de borrelboot. Als je bruid of bruidegom wat meer aan de rustige kant is past de high tea boot misschien beter bij jullie vrijgezellenfeest Amsterdam. En wat dacht je van een bijzondere stadswandeling door Amsterdam?

Voor de wilde bruid of bruidegom voor wie het allemaal niet gek genoeg kan hebben wij ook Magic Mike boot! Niet getreurd, vrouwelijke strippers hebben wij uiteraard ook. Wist je dat wij elk vrijgezellenuitje kunnen aanpassen aan jouw voorkeur? Heb je dus speciale wensen voor je vrijgezellenfeest? Bespreek dit met ons en wij zorgen voor een vrijgezellenfeest die de bruid of bruidegom niet snel zal vergeten!

12 Vrijgezellenfeest ideeën

Amsterdamse vrijgezellenfeestjes

Omdat iedere vrijgezel zijn eigen hobby’s en interesses heeft zijn er talloze opties voor vrijgezellenuitjes. Neem eens een kijkje op onze algemene arrangementen pagina, voor ieder wat wils. Je kunt elk van onze uitjes omtoveren in een spetterend vrijgezellenfeest! De onderstaande uitjes zijn onze persoonlijke favorieten!

  • De Magic Mike Boot, verras de vrijgezel (man of vrouw!) met een stomende striptease op het water. De perfecte verrassing voor een vrijgezellenfeest natuurlijk! Heb je een ander arrangement op het oog? De striptease is bij ieder uitje toe te voegen!
  • BBQ-Boot, tijdens dit vrijgezellenfeest staat gezelligheid en grillen voorop. Of je nu een vlees of vega BBQ wilt, jullie zullen met een gevulde maag van boord gaan!
  • De Borrelboot, nog even heerlijk borrelen op een unieke locatie voordat het vrijgezellenfeest zich elders tijdens het uitgaan voortzet? Neem de vrijgezel mee aan boord op de borrelboot! Geniet van onbeperkt bier, prosecco en fris en bereid je voor op de wildste nacht van jullie leven.
  • De cocktail boot, een vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet zonder een lekker drankje. Tijdens dit uitje genieten jullie van je favoriete cocktails terwijl je over de Amsterdamse grachten vaart!
  • Silent Disco, met dit vrijgezellenuitje gaan de voetjes van de vloer! Met een koptelefoon op ga je samen helemaal uit je dak zonder dat mensen op de kade ook maar iets van jullie muziek horen.
  • Wijnproeverij, drinkt de bruid of bruidegom graag een wijntje? Dan is deze drijvende wijnproeverij het perfecte moment om de proosten op de aanstaande bruiloft. Met een selectie van vijf heerlijke (keuze uit Europese of Italiaanse) wijnen beleven jullie een geweldige dag!
  • Smartlappenboot,vaar over de Amsterdamse grachten terwijl je luidkeels meezingt met een van de smartlappen onder begeleiding van onze accordeonist.
Maak het feest persoonlijk

Vrijgezellenfeest Amsterdam voor mannen of vrouwen.

Wij hebben  veel ervaring met het organiseren van zowel vrijgezellenfeesten voor mannen als met vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Wij weten dus dat het organiseren van een vrijgezellenfeest erg veel druk met zich meebrengt. Het plannen van een datum, het vaststellen van het budget en natuurlijk ervoor zorgen dat iedereen, maar vooral de vrijgezel, het naar zijn zin heeft is een lastige klus. Wij willen je dan ook graag helpen bij het organiseren van een vrijgezellenfeest. Neem eens een kijkje op onze vrijgezellenfeest organiseren pagina.

Ben je opzoek naar leuke vrijgezellenfeest opdrachten? Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met de leukste vrijgezellenfeest opdrachten mannen en voor vrijgezellenfeest opdrachten vrouwen!

Heb jij iets heel anders in gedachten, of wil je een arrangement combineren voor je vrijgezellenfeest Amsterdam? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee om het perfecte vrijgezellenfeest te organiseren!

Varen Amsterdam bedrijf

Gemengde vrijgezellenfeesten

Tegenwoordig kan het allemaal en hoeven we ons niet meer druk te maken over ‘’de mannen- en vrouwen regels’’. Het is altijd mogelijk dat de vrijgezel een gemengde vriendengroep heeft met zowel mannen als vrouwen, die wil je er natuurlijk allemaal bij hebben. Of gaat je vriend met een man trouwen? Dan zou hij niet zo warm worden van een vrouwelijke stripper. Bij ons is het mogelijk om te kijken naar verschillende mogelijkheden en om verschillende arrangementen met elkaar te combineren.

Een aandachtspunt voor een gemengde vrijgezellenfeest is dat je met zowel mannen als vrouwen rekening moet houden en de activiteiten daarop moet aanpassen. Dit is voor ons geen probleem! Wij bieden een uitgebreid aanbod van diverse arrangementen die leuk zijn voor mannen en vrouwen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de partyboot, een gezellig feestje voor iedereen!

Zo blijft een vrijgezellenfeest het leukst!

Een vrijgezellenfeest is bedoeld de toekomstige bruid of bruidegom een leuke dag te bezorgen. Om het feest zo leuk mogelijk te houden is het belangrijk om de ongeschreven regels van een vrijgezellenfeest te kennen. Deze ongeschreven regels van een vrijgezellenfeest hebben wij speciaal voor jou op een rijtje gezet.

  • Zorg dat het drinken niet te vroeg begint anders blijft er weinig over van de activiteiten. Zonde als je alleen een kater overhoud aan het feest.
  • Pak het groots aan! Het is belangrijk om aan anderen te showen dat het om een vrijgezellenfeest gaat. Het gaat je namelijk allerlei leuke extra’s opleveren.
  • En dan de belangrijkste ongeschreven regel: onthoud voor wie het feest bedoeld is! Bij een vrijgezellenfeest is het belangrijk dat de vrijgezel in het middelpunt staat. Zorg er dus voor dat de activiteiten volgens de wensen van de vrijgezel zijn.
Bedrijfsuitje Amsterdam bootuitjes

Boek nu je vrijgezellenfeest Amsterdam

Bij Bootuitjes.nl boek je de leukste vrijgezellenfeesten in Amsterdam. Kies een arrangement, kies een datum en jullie zijn er klaar voor. Het enige wat je zelf nog moet doen zijn de vrienden van de vrijgezel optrommelen.  Met onze arrangementen wordt het een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten.

Veel gestelde vragen bedrijfsuitje Amsterdam

Een vrijgezellenfeest in Amsterdam kun je zo gek maken als je wilt. Maar het is ook zeker mogelijk om met een kleiner budget een unieke dag in Amsterdam te beleven.

Wij bieden al vrijgezellenfeesten aan voor €35,- p.p met onze borrelboot. Maar het is ook mogelijk om een BBQ te regelen voor €54,50 (+eenmalig €50). Of veras je vrijgezellenfeest met een striptease voor €44,- p.p.

Gemiddeld wordt er in Nederland €80,- p.p uit gegeven aan een vrijgezellenfeest. Het is natuurlijk aan jullie groep hoeveel jullie willen uitgeven.

Er zijn een hoop leuke spellen die je kunt doen tijdens een vrijgezellenfeest. Maar elke groep is anders. Je kunt het zo gek maken als je wilt, maar het is ook een optie om wat mildere spellen te spelen als de vrijgezel het niet te gek wil maken.

Om jullie een beetje op weg te helpen hebben wij ook een artikel geschreven over een aantal leuke opdrachten die je kunt uitvoeren tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen of een vrijgezellenfeest voor mannen.

Amsterdam staat natuurlijk bekend als een unieke stad waar weinig taboes bestaan. Niet gek dat het een populaire stad is om een vrijgezellenfeest te vieren.

Er zijn talloze bars en clubs waar jullie met z’n alle helemaal los kunnen gaan. Maar er valt ook veel te beleven in Amsterdam overdag. Een leuke activiteit vinden in Amsterdam zal geen probleem zijn. Alleen kan de leukste uitkiezen nog een uitdaging worden.

Maar wees niet bang. Ook als je vrijgezel geen grote feestbeest is kun je in Amsterdam uit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan een high tea of een rondvaart.

Ja zeker! Een striptease is mogelijk op verschillende locaties in Amsterdam. Je kunt naar een striptease bar gaan of een privé striptease op een boot in de grachten. Een striptease is mogelijk voor zowel mannen als vrouwen. En is al mogelijk vanaf €44,- p.p met onbeperkt bier, wijn en fris.

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk het leukste met mooi weer. Maar het is eigenlijk het gehele jaar door mogelijk om een vrijgezellenfeest te vieren in Amsterdam. Houd er wel rekening mee dat een aantal activiteiten leuker zijn als het buiten lekker weer is. In de winter kun je ervoor kiezen om het vrijgezellenfeest vooral binnen te vieren.

Tijdens de vakanties en feestdagen kan het erg druk worden in Amsterdam. Bedenk dus goed of je dit wilt. Het kan erg gezellig zijn, maar het kan ook wat vervelend zijn.