Boot Huren Amsterdam

Bedrijfsuitje in de Zomer: ideeën en tips.

Een zomers bedrijfsuitje is populair vanwege het aangename weer, waardoor je makkelijk een outdoor bedrijfsuitje organiseren. Ga varen, picknicken of maak er een sportdag van. Hou rekening met het weer en bereid je daarop voor. Neem genoeg zonnebrand mee en vermijd de heetste momenten van de dag.

Waarom een bedrijfsuitje in de zomer?

Een bedrijfsuitje in de zomer is populair vanwege het aangename weer. Het biedt medewerkers de kans om te ontspannen, de moraal te verbeteren en blijvende herinneringen te creëren.

De zomermaanden lenen zich goed voor buitenactiviteiten, teambuilding en het bevorderen van sterke relaties tussen collega’s. Bovendien kunnen zomerse bedrijfsuitjes vaak met het gezin worden genoten, waardoor een goede balans tussen werk en privé wordt gestimuleerd.

7 Leuke zomerse bedrijfsuitje

Tijdens de zomer is een buiten bedrijfsuitje ideaal. Ga het water op, of ga rustig zitten met een drankje, Kies voor teambuilding activiteiten, of ga lekker picknicken, BBQ’en en sluit de dag af met een buiten bioscoop.

1. Varen tijdens een bedrijfsuitje

Een dagje varen biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en van het zomerse weer te genieten. Huur een boot of regel een rondvaart en laat je team genieten van een schilderachtige ervaring op het water.

Bedrijfsuitje varen in de zomer

2. Ga terrassen

Een terrasje pakken in de zomer is een informele en gezellige manier om te genieten van de zon en elkaars gezelschap. Kies een sfeervolle locatie en laat je team ontspannen onder het genot van drankjes en hapjes.

Terrassen bedrijfsuitje

3. Outdoor bedrijfsuitje spellen

Organiseer spannende en leuke buitenspellen zoals touwtrekken, volleybal of een speurtocht. Dit zorgt voor competitie en teambuilding in de buitenlucht.

4. Actief bedrijfsuitje in de buitenlucht

Denk aan activiteiten zoals wandelen, fietsen of kajakken. Deze actieve bezigheden stellen je team in staat om samen te werken en tegelijkertijd te genieten van de natuur.

5. Picknick in het park

Een informele picknick in een nabijgelegen park is perfect voor een ontspannen zomerdag. Zorg voor lekker eten, drankjes en buitenspellen. Het biedt de gelegenheid voor informele interactie en ontspanning.

picknicken tijdens bedrijfsuitje

6. Outdoor barbecue

Huur een barbecueplaats en organiseer een heerlijke barbecue voor het team. Laat iedereen zijn favoriete gerechten meenemen om te delen. Het delen van maaltijden bevordert de teamgeest en gezelligheid.

Buiten BBQ tijdens een bedrijfsuitje

7. Buiten bioscoop

Sluit de dag af met een buiten bioscoopervaring. Huur een groot scherm, zet stoelen en dekens klaar, en geniet van een film onder de sterren. Dit is een unieke manier om samen te ontspannen en te genieten van entertainment in de buitenlucht.

Buiten bioscoop als bedrijfsuitje

Tips voor een bedrijfsuitje in de zomer

In de zomer moet je rekening houden met het weer. Zonnebrand om je huid te beschermen, genoeg drinken, de dresscode voor warm weer, vermijd de heetste momenten en combineer actie en rust.

1. Neem genoeg zonnebrand mee

De zomerzon kan behoorlijk intens zijn, dus zorg ervoor dat je voldoende zonnebrandcrème meeneemt. Bescherm jezelf en je teamleden tegen schadelijke Uv-stralen door regelmatig te smeren, vooral als je buitenactiviteiten hebt gepland.

2. Zorg dat er genoeg te drinken is

Hydratatie is essentieel tijdens warme zomerdagen. Zorg ervoor dat er voldoende water en verfrissende drankjes beschikbaar zijn om uitdroging te voorkomen. Overweeg ook het aanbieden van ijskoude limonade of fruitsappen.

3. Geef aan wat mensen moeten dragen

Communiceer duidelijk de dresscode voor het bedrijfsuitje in de zomer. Lichtgewicht en ademende kleding, evenals comfortabele schoenen, zijn vaak de beste keuze. Vergeet niet om hoeden en zonnebrillen aan te moedigen voor extra bescherming.

4. Maak een passend programma voor een warme dag

Pas het programma aan de weersomstandigheden aan. Begin vroeg om de heetste uren te vermijden en plan activiteiten met schaduw of binnen opties voor de warmste delen van de dag. Overweeg ook om watergerelateerde activiteiten op te nemen, zoals zwemmen of waterballonnengevechten, om af te koelen.

5. Combineer rustige en actieve activiteiten

Zorg voor een uitgebalanceerd programma met zowel ontspannende als actieve activiteiten. Dit geeft deelnemers de kans om te genieten van de zon en plezier te hebben, terwijl ze ook de gelegenheid hebben om te ontspannen en bij te komen.

Vergelijkbare artikelen