Boot Huren Amsterdam

Bedrijfsuitje Volendam

Is het jouw taak om het bedrijfsuitje te organiseren? Als je de perfecte bestemming zoekt voor het volgende bedrijfsuitje, is Volendam het overwegen waard. Met een bedrijfsuitje Volendam gaan jij en je collega’s een fantastische ervaring tegemoet. Dit beroemde vissersdorp biedt genoeg bezienswaardigheden en activiteiten voor de leukste bedrijfsuitjes.

  • Privé boten
  • Mooie vaarroutes
  • Ervaren schippers
  • Leuke arrangementen

Activiteiten voor je Bedrijfsuitje Volendam

Onze arrangementen in Volendam maken jouw bedrijfsfeest in Volendam tot een geslaagd bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar een lunchcruise of een borrelboot, wij hebben iets voor iedereen. Laat je meevoeren langs de mooiste plekjes van de stad terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Onze arrangementen zijn het ideale uitje voor een leuk personeelsuitje Volendam:

BBQ boot volendam
€62.50
BBQ boot Volendam
BBQ pakket
Kok en schipper
Privé boot
Borrelboot Haarlem
€37.50
Borrelboot Volendam
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Bijzondere borrellocatie
Sushiboot Volendam
€Binnenkort
Sushiboot Volendam
Sushi box
Onbeperkt bier, wijn en fris
Lokale schipper
Lunch/brunch cruise Volendam
€42.50
Lunch/brunch cruise Volendam
1 luxe broodje p.p.
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Activiteiten voor je bedrijfsuitje Volendam

Ga je een teamuitje organiseren, dan wil je natuurlijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Bij ons ben je aan het juiste adres als je originele activiteiten zoekt. Een van de populairste manieren om Volendam te verkennen, is vanaf het water. Wij bieden verschillende arrangementen aan voor boottochten, die jou en je collega’s een onvergetelijke dag bezorgen. Hierbij combineer je een leuk tochtje op het water met bijvoorbeeld een barbecue of sushi aan boord.

Voor een Volendam bedrijfsuitje kun je kiezen voor een sushi boot, lunch/brunch cruise, borrelboot of BBQ boot. Op welke manier jij het dorp ook vanaf het water wilt ontdekken, wij regelen het voor je. Onze arrangementen laten niets te wensen over. Al dobberend over het water trekt het dorp met zijn prachtige haven, gezellige restaurants en leuke kroegen aan je voorbij. Wij helpen je graag met het organiseren van een origineel teamuitje in Volendam.

Waarom een bedrijfsuitje in Volendam op de boot?

Volendam is niet alleen een schitterend vissersdorp, maar biedt ook de mooiste bezienswaardigheden en gezelligste kroegen. Het is de perfecte plek om een leuk uitje te organiseren voor een kleine- of een grote groep. Wij begrijpen dat ieder bedrijf uniek is en verschillende medewerkers heeft. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een bedrijfsuitje op maat. Zo past het leuke bedrijfsuitje bij de wensen en behoeften van je team, zodat je een succesvolle dag kunt hebben samen met collega’s.

Als creatief evenementenbureau kunnen wij je helpen met het organiseren van een te gekke boottocht met je collega’s. Ontdek de Volendamse haven en vaar langs de beroemde dijk met al zijn restaurants, souvenirwinkels en kroegen.

Een tochtje met de boot is natuurlijk niet het enige dat jullie kunnen doen tijdens het bedrijfsuitje. Volendam beleef je op nog veel andere manieren. Je kunt een boottocht dan ook combineren met andere verrassende activiteiten. Denk aan gezellig dineren in een restaurant, het volgen van een workshop of borrelen in een Volendams café. Zo gaan jullie een afwisselende dag tegemoet en is er iets leuks voor iedereen.

Bedrijfsuitje Volendam vanaf het water

Jullie bedrijfsuitje bij Bootuitjes.nl

Ieder jaar weer met iets origineels komen voor personeelsuitjes is best lastig. Bij Bootuitjes ben je verzekerd van originele bedrijfsuitjes. Dat doen wij door te luisteren naar de wensen en behoeften van je team, om op die manier het leukste bedrijfsuitje te realiseren.

Op maat gemaakt bedrijfsuitje in Volendam

Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Volendam dat perfect past bij de wensen en behoeften van je bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte personeelsuitjes, waarbij we rekening houden met de wensen en voorkeuren van je team. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke dag in gezellig Volendam.

Compleet en onvergetelijke dag

Met een van onze arrangementen wordt het personeelsuitje een ongekend succes. Of je nu zoekt naar het ideale uitje voor grote groepen of met een klein gezelschap bent, reken bij ons op de leukste activiteiten. Kijk snel welk arrangement het beste past bij je bedrijf, dan zorgen wij voor een complete én onvergetelijke dag. Geniet van een luxe boot, lekkere hapjes en drankjes, een ervaren schipper en een gezellige sfeer!

Leukste bedrijfsuitje Volendam en omgeving

Volendam staat bekend als een van de bekendste dorpen van Nederland. Ga je voor een rondleiding van het dorp vanaf het water, dan word je samen met je collega’s rondgevaren naar de mooiste plekjes. Ondertussen geniet je van heerlijke hapjes en drankjes. Naast een tocht met de boot heeft het dorp nog genoeg leuke andere activiteiten. Van rondleidingen door het Volendams Museum of een foto in Volendammer klederdracht tot een Volendamse avond waarop je geniet van het bruisende uitgaansleven, er zijn genoeg leuke activiteiten te vinden.

Het Volendams museum

Leuk voor elke gelegenheid en voor iedereen

Of de reden van het teamuitje nu is dat jullie een belangrijke mijlpaal te vieren hebben of omdat je baas jullie wil bedanken voor de inzet, met een rondvaart in Volendam zit je hoe dan ook goed. Het is een activiteit dat leuk is voor jong en oud en voor verschillende soorten mensen. Daarmee is het een van die bedrijfsuitjes die past bij elke gelegenheid.

Je ziet meer tijdens een boottocht

Tijdens een rondvaart op een privé boot zie je meer van het vissersdorp dan op een andere manier. Tijdens het tochtje op de boot kom je langs mooie plekken en krijg je in één keer veel te zien. Na dit uitje weet je precies welke plekken in het dorp nog gaaf zijn om te bezoeken.

Ontdek het dorp tijdens jouw teamuitje Volendam

Zoek je de leukste uitjes voor naast je boottocht? Volendam biedt genoeg mogelijkheden voor de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes. Als je op zoek bent naar actieve activiteiten, dan is outdoor Volendam een aanrader. Daarmee kun je op een actieve manier Volendam en de omgeving verkennen. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding door het Volendams museum, waarbij je een kijkje krijgt in de geschiedenis en cultuur van het dorp.

Het dorp leren kennen is ook mogelijk door een bezoekje te brengen aan de bekende dijk. Hier vind je allerlei souvenirwinkels, fotowinkels, kroegen, restaurants, cafés en terrassen. Maak samen een foto in Volendammer klederdracht. Daar kunnen jullie nog jarenlang met veel plezier op terugkijken. Een heerlijk visje proeven tijdens het diner of lekker borrelen zijn ook gezellige uitjes.

Het dorp ontdekken tijdens een bedrijfsuitje Volendam

Personeelsuitje Volendam organiseren tips

Is het aan jou om dit jaar voor een leuk bedrijfsuitje te zorgen? Dan is het goed om te weten hoe je dat het beste aanpakt. Hieronder vind je een aantal handige tips. Of je nu op zoek bent naar een actief uitje, een creatieve workshop, een boottocht of een kroegentocht langs de leukste kroegen, er is genoeg te doen. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van succesvolle bedrijfsuitjes in Volendam en kunnen dat ook voor jouw bedrijf betekenen!

Tip 1: Het budget

Voordat je op zoek gaat naar teamuitjes, is het handig om het budget te bepalen. Op basis van je budget kun je zoeken naar activiteiten die daarbinnen passen. Heb je een groot budget? Als je flink wilt uitpakken met je personeelsuitje, dan kun je een overnachting overwegen. Er is het dorp genoeg te doen om er meerdere dagen door te brengen.

Tip 2: Bepaal het doel van het bedrijfsuitje Volendam

Voor het organiseren van je bedrijfsuitje is het verstandig om een doel te bepalen. Is het omdat jullie een belangrijke mijlpaal willen vieren, om de gezelligheid of om aan de teambuilding te werken? Als je een duidelijk doel voor ogen hebt, is het makkelijker om de leukste activiteiten te kiezen.

Tip 3: Wie komen er?

Maak voordat je gaat zoeken naar originele activiteiten een lijstje met de mensen die uitgenodigd zijn. Zijn de uitjes die je organiseert voor iedereen, een specifiek team of gaan partners ook mee? Op basis van je gezelschap, kun je bepalen welk soort personeelsuitje het beste bij de dag past.

Tip 4: Stel het arrangement/activiteit vast

Kies uit ons aanbod een activiteit dat het beste bij het budget en doel past. Er zijn verschillende activiteiten met elkaar te combineren, zodat jullie een gevarieerde dag hebben en er het maximale uithalen. Onze hulp nodig bij het kiezen van activiteiten? Kies dan voor een bedrijfsuitje op maat.

Tip 5: De datum vastleggen

Bepaal wat de beste datum is waarop zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn. Vraag van tevoren naar hun beschikbaarheid, want zo is de kans op een hoge opkomst groot.

Tip 6: Uitnodiging versturen

Breng de mensen binnen het bedrijf tijdig op de hoogte van de datum. Verstuur de uitnodiging zo vroeg mogelijk, zodat iedereen er rekening mee kan houden.

Tip 7: Maak een dagplanning

Voor een succesvolle dag plus onvergetelijke avond tijdens een personeelsuitje Volendam is het goed om een dagplanning op te stellen. Zo weet iedereen wat er van hem of haar wordt verwacht en loopt het personeelsuitje Volendam op rolletjes. Als je voor een overnachting gaat, is het slim om per dag te plannen.

Tip 8: Lekker genieten!

Misschien wel het allerbelangrijkste: geniet! Een bedrijfsuitje hoort gezellig en ontspannen te zijn. Werk samen aan de teambuilding, leer elkaar beter kennen tijdens de uitjes en vergeet vooral niet te genieten. Dan wordt het misschien wel een van de leukste bedrijfsuitjes ooit!

Veel gestelde vragen Bedrijfsuitje Volendam

Een boot huren kan gemakkelijk en snel via de website. Stuur een aanvraag of bel of mail als je dat makkelijker vindt.0 Daarna sturen we je een offerte die je na akkoord direct online kunt betalen.

Nee, je hoeft zelf helemaal niets te doen en kunt je laten rondvaren door een lokale en ervaren schipper die alle geheimen van Volendam en omgeving kent.

Als je zeker wilt zijn van een boot kun je het beste wat verder van tevoren boeken, maar ook last minute boeken kan.

Jazeker! Ook tijdens populaire evenementen zoals de Volendamse kermis of tijdens koningsdag varen wij gewoon uit.

Een bemande boot huren in Volendam onder is al te boeken vanaf € 175,- per uur. Zo geniet jij en je gezelschap genieten op een luxe sloep zonder ergens aan te hoeven denken.