Boot Huren Amsterdam

Vrijgezellenfeest Volendam

Een van je beste vrienden of vriendinnen gaat trouwen? Dat verdient een onvergetelijk vrijgezellenfeest! Als je daar de perfecte locatie voor zoekt, is Volendam het overwegen waard. Met een leuk vrijgezellenfeest in Volendam ben je verzekerd van een dag vol plezier. Met leuke deelnemers en één of meerdere van onze unieke uitjes, wordt het vrijgezellenfeest ongetwijfeld een ongekend succes!

  • Privé boten
  • Mooie vaarroutes
  • Ervaren schippers
  • Leuke arrangementen

Activiteiten voor je Vrijgezellenfeest Volendam

BBQ boot volendam
€62.50
BBQ boot Volendam
BBQ pakket
Kok en schipper
Privé boot
Borrelboot Haarlem
€37.50
Borrelboot Volendam
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Bijzondere borrellocatie
Sushiboot Volendam
€Binnenkort
Sushiboot Volendam
Sushi box
Onbeperkt bier, wijn en fris
Lokale schipper
Lunch/brunch cruise Volendam
€42.50
Lunch/brunch cruise Volendam
1 luxe broodje p.p.
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Uitjes Volendam voor je vrijgezellenfeest

Bootuitjes heeft de leukste vrijgezellenfeesten in huis, zodat jij en de aanstaande bruid of bruidegom in stijl afscheid kunnen nemen van het vrijgezellenbestaan.

Waarom een vrijgezellenfeest in Volendam?

Zin om het vrijgezellenbestaan vaarwel te zeggen op de meest Hollandse manier mogelijk? Volendam is de ideale bestemming voor een oer-Hollands feestje. Met een dagje Volendam geniet je van al het moois dat het beroemde vissersdorp te bieden heeft. Waarom een vrijgezellenfeest in Volendam een geweldig idee is? Je leest het hieronder.

Volendam staat bekend om zijn wereldberoemde gerookte paling, traditionele vissershaven en Nederlandstalige muziek, maar er is meer te ontdekken in het dorp. Van het proeven van een visje op de dijk tot poseren in Volendammer klederdracht, er is voor elk wat wils. Ook een kroegentocht Volendam, langs de leukste kroegen aan de haven, is een leuk groepsuitje. En wat dacht je van een vaartocht of een sportief uitje? Volendam als bestemming zorgt dat het vrijgezellenfeest er eentje wordt voor in de boeken.

Als een van de bekendste dorpen van Nederland, is Volendam de perfecte plek voor een geslaagd vrijgezellenfeest. De populaire bestemming heeft alles in huis om een dagje de oer-Hollandse sfeer te proeven. Zet samen op een knallende manier een punt achter het vrijgezellenleven en kom naar Volendam voor een geslaagde vrijgezellendag.

Een vrijgezellenfeest in Volendam op het water

9 Tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Volendam

Ben je van plan om een vrijgezellenfeest in Volendam te organiseren? Goed idee! Maar wat moet je allemaal regelen en hoe zorg je dat het programma bij iedereen in de smaak valt? Met deze handige tips ben je perfect voorbereid.

Tip 1: Regel je vrijgezellenfeest Volendam op tijd

Start op tijd met de voorbereidingen en boek ruim van tevoren de leukste uitjes bij Bootuitjes of Volendam Events, zodat je zeker weet dat het niet volgeboekt is. Informeer je de deelnemers op tijd, dan kunnen zij rekening houden met het feest en is de kans groter dat iedereen aanwezig kan zijn.

Tip 2: Prik een datum

Plan een datum en overweeg meerdere opties voor te stellen, zodat iedereen kan aangeven welke dag het beste uitkomt. Op die manier vergroot je de kans op een hoge opkomst, wat natuurlijk wel zo fijn is het voor de aanstaande ex vrijgezel. Zijn jullie het hele weekend beschikbaar? Dan kun je er ook een vrijgezellen weekendje van maken. Er is genoeg te doen in Volendam om ook een overnachting te regelen.

Tip 3: Plan je activiteiten

Nu is het tijd om te bedenken welke leuke activiteiten jullie willen ondernemen. Is de aanstaande bruid of bruidegom een echte feestganger of meer het rustige type? Het vrijgezellenfeest hoeft niet per se te draaien om drankspelletjes en strippers. Van een interactief stadsspel of een high-tea tot een workshop of leuke voetbalquiz, je hebt mogelijkheden genoeg.

Bekijk vrijgezellenfeesten en zoek bij het best gewaardeerde uitjesbureau naar een arrangement of leuk uitje. Belangrijk als je het leukste vrijgezellenfeest wilt organiseren, is om de dag niet van minuut tot minuut vol te plannen. Het is fijn om ook ruimte te hebben voor spontane acties en uitjes, zodat de vrijgezellendag een ongekend succes wordt. Je vrienden en vriendinnen staan ongetwijfeld met een grote mond klaar, dus houd daar rekening mee als je activiteiten voorlegt. Probeer meerdere activiteiten voor te leggen en vraag de mening van het gezelschap.

Activiteiten om te doen in Volendam

Tip 4: Leg het uitje vast bij Bootuitjes of Volendam Events

Ben je eruit wat het leukste uitje in Volendam is om vooraf al te boeken? Leg dan zo snel mogelijk alles vast. Denk aan het boeken van de leukste uitjes, maar ook aan het reserveren van een diner of de Koning Voetbal Quiz. Volendam is een populaire bestemming voor de leukste vrijgezellenfeesten vanwege de gezellige sfeer, mooie omgeving en de leukste activiteiten. Wanneer je alles op een rijtje hebt, kan de voorpret beginnen!

Tip 5: Verken het dorp

Ben je de organisator van het vrijgezellenfeest, dan is het een goed idee om vooraf een keertje een verkenningstocht in Volendam te doen. Zo weet je op de dag zelf al precies waar je die beste hotspots vindt. Dat scheelt weer tijd en zorgt dat je niet met de hele groep op zoek hoeft te gaan naar een plekje voor het diner in dat ene gezellige restaurant of die ene te gekke kroeg.

Tip 6: Privéboot

De beste en tegelijkertijd een originele manier om Volendam te verkennen tijdens een vrijgezellenuitje, is vanaf het water. Wanneer je een tochtje maakt op een privéboot, onder begeleiding van een ervaren schipper, krijg je de kans op het vissersdorp vanaf een ander perspectief te bekijken. Dit is dan ook de perfecte start of afsluiting van jullie vrijgezellenfeest. Op een privéboot hebben jullie veel privacy, zodat eventuele gênante momenten tussen jullie blijven. En onthoud: What happens in Volendam, stays in Volendam.

Privé boot met schipper in Volendam

Tip 7: Verras de vrijgezel

Het organiseren van een uniek vrijgezellenfeest is al een uitdaging op zich. Het leukste van alles is natuurlijk om de aanstaande bruid of bruidegom te verrassen en zo lang mogelijk in spanning te houden. Zo wordt het verrassingseffect extra groot. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat alle deelnemers het vrijgezellenfeestje tot het laatste moment stilhouden.

Naarmate de trouwdatum dichter bij komt, kan de bruid of bruidegom iets beginnen te vermoeden. Om deze reden is het een idee om eventjes van tevoren met z’n allen langs te gaan voor een drankje en te doen alsof dat de vrijgezellendag was.

Als je de bruid of bruidegom alvast een tipje van de sluier wilt geven in de weken voorafgaand aan het vrijgezellenfeest, dan kan dat natuurlijk. Op deze manier doet hij of zij ook mee aan de voorpret. Verklap niet te veel over de locaties, arrangementen en uitjes!

Tip 8: Vrijgezellenfeest met lekkere hapjes en drankjes op het water

Het is altijd een goed idee om het vrijgezellenfeest te beginnen met een van onze unieke bootuitjes. Geniet van superlekkere hapjes en drankjes terwijl jullie door Volendam varen. Je hoeft niet zelf achter het roer plaats te nemen, er gaat een ervaren schipper mee die jullie meeneemt langs de mooiste plekjes van Volendam.

Drankjes op de boot in Volendam

Tip 9: Combineer een boottocht met een kroegentocht Volendam

Uiteraard bestaat een vrijgezellenfeest Volendam niet alleen uit varen. Er is voor iedereen genoeg te beleven in het vissersdorp. Na de boottocht kun je het dorp nog op allerlei manieren verkennen. Geniet van een Volendamse avond met een kroegentocht, haring happen, een workshop, dineren in een van de restaurants, een bezoekje aan het Volendammer museum of het spel Crazy Volendam.

Vrijgezellenfeest vrouwen Volendam

Bij Bootuitjes kun je een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseren met activiteiten voor mannen én vrouwen. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan arrangementen en activiteiten die geschikt zijn voor vrijwel elk gezelschap. Heb je zelf een idee voor een hilarisch vrijgezellenfeest? Wij staan ook open voor de nieuwste uitjes, dus laat het ons weten.

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Om ervoor te zorgen dat iedereen elkaar leert kennen, zijn leuke activiteiten zoals een escape room, speurtocht of een leuke quiz over de bruid of bruidegom handig om te organiseren. Op deze ontspannen manier kan het gezelschap snel vertrouwd raken met elkaar tijdens het vrijgezellenfeest.

Bij Bootuitjes zit je in ieder geval goed. Wij zijn de ideale partner voor een dagje of weekendje Volendam. Bekijk onze arrangementen en stel zelf de dag samen. Heb je behoefte aan hulp of advies? Wij denken graag met je mee.

Naast een boottocht zijn er nog talloze leuke andere dingen om te doen. Denk aan een wandel- of fietstocht, een foute vrienden quiz of een workshop. Kies je voor leuke uitjes, dan beleven jullie hoe dan ook een onvergetelijke dag.

Veel gestelde vragen Vrijgezellenfeest Volendam

Het is al-tijd de beste tijd voor een vrijgezellenfeest Volendam. Een van de leukste activiteiten op deze bestemming, is een boottocht. Het grootste deel van onze boten zijn comfortabel en overdekt, waardoor je er altijd warmpjes bij zit. Kijk snel welke vrijgezellenuitjes jullie allemaal willen doen in Volendam. Kies een leuk arrangement bij Bootuitjes of verken het aanbod van Volendam Events. Volendam Events ligt in Volendam zelf.

Of je nu een groot of klein budget hebt, voor het leukste vrijgezellenfeest hoef je niet altijd veel geld uit te geven. Gemiddeld wordt er in Nederland 80 euro per persoon uitgegeven aan een vrijgezellenuitje. Stem het budget vooraf met alle deelnemers af, zodat er geen scheve gezichten ontstaan en er een leuke activiteit geregeld kan worden.

Volendam is een authentiek vissersdorp, dat behoort tot de meest populaire dorpen van Nederland. De bestemming biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vrijgezellendag: een levendig uitgaansleven, gezellige restaurants en een Hollands centrum. Al deze elementen maken Volendam tot een van de mooiste plekken van ons land. Het is dan ook niet voor niets een geweldige plek voor een vrijgezellenfeest, overnachting of heel weekendje!

We helpen je graag het perfecte uitje te verzorgen. Geef je wensen aan en wij gaan je helpen.

Last minute of ver van te voren, dat maakt ons niet uit. Wel is het zo dat je meer kans hebt dat er nog een boot vrij is als je ruim voor je voorkeursdatum boekt.