Lunch cruise Amsterdam

Lunch cruise Amsterdam

€54 p.p
+ eenmalig €50

Wil jij de gezelligste lunch/brunch organiseren van Amsterdam? Zoek niet verder, want wat is er nou nog unieker dan een lunch op de Amsterdamse grachten? Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten, voor jong en oud.

Eigenschappen van de Lunch cruise Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Heerlijk lunchen terwijl je vaart over de Amsterdamse grachten

Tijdens deze rondvaart door de Amsterdamse grachten, wordt jij en je gezelschap volledig in het zonnetje gezet! Jullie worden rondgevaren naar de mooiste plekken van Amsterdam, terwijl je geniet van diverse heerlijke gerechten. Dit is een uitje voor jong en oud. Niemand verlaat deze boot met een lege maag.

Tijdens deze lunch/brunch blijf je lekker warm en droog zitten, slecht weer hoeft dit feest niet te stoppen. Je zal comfortabel zitten in een van onze luxe en traditionele salonboten. Je kan lekker relaxen en bij kletsen met je vrienden, collega’s of familie. Terwijl wij alles klaar zetten voor de lunch.

Onze kok bereid al het eten, dus je hoeft nergens aan te denken. Ook het drinken is inbegrepen op deze rondvaart. Je kan kiezen uit wijn, bier en fris, dus er is voor iedereen wat wils.

Nog ideeën om deze lunch/brunch boot nog unieker te maken, of heb je speciale verzoeken? Laat het ons weten, wij helpen graag mee om dit de beste lunch ooit te maken!

Wine proeverij boot Amsterdam header

Maar wat staat er nou eigenlijk op het menu? Hieronder kan je alle gerechten vinden die geserveerd worden op de lunch/brunch boot. Drinken is onbeperkt en bestaat uit wijn, bier en fris. Als je allergieën hebt, laat het ons weten dan kijken we samen nar de opties.

  • Kipspies
  • Carpaccio rolspies
  • Weide burger
  • Frisse rauwkost salade
  • Plukbrood
  • Kruidenboter
  • Mayonaise & cocktailsaus

Liever toch iets anders? Neem ook een kijkje op onze andere lunch en diner bootopties! Zoals de BBQ boottapas bootsushi boot en pizza boot.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Je kunt het gehele jaar genieten van de lunch en brunch cruise Amsterdam. Ook in de winter blijf je lekker warm.

De lunch/brunch cruise is te boeken vanaf 10 personen. Ben jij met een kleinere groep? Dat is geen probleem!Ook als je met een kleinere groep bent kunnen jullie genieten van dit bijzondere uitje in Amsterdam.Dit heeft wel invloed op de prijs per persoon. Wil jij weten wat jullie uitje gaat kosten? Neem dan contact op!

Veel van onze salonboten hebben een toilet aan boord. Geef aan dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens de lunch en brunch cruise Amsterdam.

Ja zeker! Geef dit wel aan in je reservering.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+