Burgers en bier cruise Amsterdam

Burgers en bier cruise Amsterdam

€47,50 p.p

Ben jij bezig met een uitje organiseren voor jouw vrienden, collega’s of team? Zoek niet verder, hebt het ultieme uitje gevonden! Vaar door de Amsterdamse grachten, terwijl je geniet van je burger en je koude biertjes.

Eigenschappen van de Burgers en bier cruise Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Heerlijke burgers en bier terwijl je vaart over de Amsterdamse grachten

Op deze unieke rondvaart door de Amsterdamse grachten geniet je samen met je gezelschap van de beste uitzichten van de stad en de lekkerste burgers met een koud biertje om het weg te spoelen. Dit is een uitje die jij en je vrienden nooit zullen vergeten.

Je hoeft nergens aan te denken op de burger en bier cruise, onze schipper weet precies waar de beste spots in de stad zijn. Ga lekker zitten en geniet van je stedentrip in Amsterdam.

Heb je nog andere manieren om de dag nog specialer te maken? Of is het een speciale gelegenheid? Laat het ons weten, wij kijken graag met je mee om deze dag de beste dag in Amsterdam te maken. Als je een vrijgezellenfeest organiseert neem dan ook een kijkje op onze vrijgezellenfeest Amsterdam pagina.

Ingrediënten voor de gezelligste BBQ van Amsterdam

Header gin tonic Amsterdam

Onze burgers worden door ons zelf bereid met de beste ingrediënten, deze kan je wegspoelen met 4 koude biertjes. Maar als je net als ik ook graag precies weet wat er op de burger zit, geen zorgen hieronder kan je precies zien wat er op je burger komt.

Huisgemaakte burger van blauwe pan:

  • Runderburger
  • Kaas
  • Tomaat
  • Sla
  • Rucola
  • Komkommer
  • Saus
  • Op een afbak broodje

Heb je graag controle over alle aspecten van de dag? Geen probleem! Bekijk hier onze boten en weet precies wat je te wachten staat op jouw uitje met je vrienden, collega’s of team.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

De burgers en bier cruise Amsterdam is het gehele jaar te boeken. Bij mooi en warm weer gebruiken wij een sloep zodat je kan genieten van de buitenlucht. In de winter of bij slecht weer gebruiken wij een luxe salonboot. Zodat jullie borrel gewoon door kan gaan. Lekker warm en knus ga je over de prachtige grachten van Amsterdam.

Wij willen jou het perfecte uitje bieden. Daarom kijken we graag mee naar de mogelijkheden buiten het arrangement. Als er bijzonderheden zijn of je wilt het arrangement nog uitbreiden, neem dan contact op.We kijken graag met je mee!

Ja zeker! Geef het wel even aan in je reservering. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon zal veranderen.

Veel van onze salonboten hebben een toilet aan boord. Geef aan dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens de burgers en bier cruise Amsterdam.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+