Boot high tea Amsterdam

Boot high tea Amsterdam

€54 p.p

Ben jij op zoek naar een gezellig uitje op de Amsterdamse grachten? Wat dacht je van een High Tea op een boot? Het is de perfecte manier om gezellig bij te kletsen met een hapje en een drankje.

Eigenschappen van de Boot high tea Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Ga voor een spetterende High Tea in Amsterdam

Kom aan boord voor een gezellige High Tea op een boot in Amsterdam. Laat onze schipper je gedurende twee uur langs de mooiste plekken van onze hoofdstad varen, terwijl je onbeperkt kunt genieten van de lekkerste thee en een prosecco bij aanvang. Op deze high tea boot hoef je nergens aan te denken, zit lekker achterover en geniet van dit bijzondere uitje in Amsterdam. 

Vaar door de plantagebuurt langs Artis en bekijk Carré vanaf het water. Geniet aan boord van de high tea boot van de lekkerste broodjes, scones met room, bonbons en vers fruit. Je hebt de keuze uit veel verschillende hartige en zoete hapjes, zodat er voor iedereen wel iets is te vinden. Een uitje voor jong en oud.  

Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje met vriendinnen of een personeelsuitje, de High Tea Boot is uitermate geschikt voor verschillende groepen. Heb je nog andere vragen of speciale verzoeken, laat het ons weten! Wij denken graag mee, om dit de beste high tea te maken van Amsterdam.

High tea boot Amsterdam header

Bij de high tea boot zit inbegrepen

Ben jij klaar voor de gezelligste drijvende middag van het jaar? Boek vandaag nog de High Tea Boot tot 40 personen, bij dit arrangement zit inbegrepen:

Hartige hapjes

  • Mini salade met couscous, dadel en munt
  • Sandwichpuntjes paprika – roomkaas – komkommer
  • Mini pistolletje met huisgerookte zalm, uienringen en kappers

Zoete hapjes op schalen

  • Kleine scones met stevige slagroom & jam
  • Verschillende mini donut’s
  • Mini puntjes cheesecake met bosvruchten
  • Chunky chocolate brownie

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

De high tea boot Amsterdam kun je het gehele jaar boeken. Op onze luxe boten kunnen we ons aanpassen aan elke situatie.

Wij hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen wij ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

Ja zeker! Ook met kleinere groepen kun je aan boord komen van de high tea boot. Als je groep klein is, kun je contact opnemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Geen probleem! Geef aan in je reservering hoelang je wilt varen en dan regelen wij het.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+