Stamppot boot Amsterdam

Stamppot boot Amsterdam

€54,50 p.p

020 261 9389

Deze unieke stamppot boot is perfect voor een leuke middag met vrienden, bedrijfsuitje of teamuitje. Met een drankje in de hand vaart u langs de mooiste locaties in de Amsterdamse binnenstad.

Eigenschappen van de Stamppot boot Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Geniet van Amsterdam vanuit de boot met een heerlijke, Hollandse maaltijd.

Een winterse maaltijd eten op een unieke locatie, dat is de stamppot boot. Door de winterse aankleding op de boot, de kaarsjes die branden en de kachel die aanstaat wordt dit een onvergetelijke vaart.

Er staat een stamppot buffet voor u klaar waar u kan kiezen uit vier stamppotten;

– Andijvie stamppot
– Hutspot stamppot
– Zuurkool stamppot
– Boerenkool stamppot

De stamppot boot in Amsterdam is een leuk winters bootuitje in Amsterdam voor iedereen.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Stamppot is een winters gerecht, waardoor dit het perfecte uitje is tijdens de koude maanden.

De stamppot boot is te boeken vanaf 10 personen. Ben jij met een kleinere groep? Dat is geen probleem!Ook als je met een kleinere groep bent kunnen jullie genieten van dit bijzondere uitje in Amsterdam.Dit heeft wel invloed op de prijs per persoon. Wil jij weten wat jullie uitje gaat kosten? Neem dan contact op!

Wij hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen wij ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

Wil jij het feest verlengen? Geen probleem! Jij kunt elk arrangement verlengen zolang jij graag zou willen. Voor de exacte kosten kun je met ons contact opnemen.info@bootuitjes.nl – 020 261 9389

Vergelijkbare arrangementen

No data was found