Boot Huren Amsterdam

Teamuitje Organiseren in Amsterdam

Een teamuitje is het moment om elkaar eens buiten kantooruren beter te leren kennen. De ontspannen sfeer zorgt er vaak voor dat je met andere ogen naar je collega’s kijkt. Super goed voor de team spirit!

Het grote probleem? Binnen een afdeling zitten vaak mensen met verschillende wensen en interesses, hoe zorg je ervoor dat het teamuitje leuk wordt voor iedereen? Geen zorgen! Wij hebben veel ervaring met bedrijfsuitjes en helpen je graag om het leukste teamuitje in Amsterdam te regelen.

Wie gaan er eigenlijk allemaal mee met het teamuitje Amsterdam?

Voordat jij het perfecte teamuitje kunt organiseren, moet je natuurlijk wel weten wie je allemaal meeneemt. Plan dus een datum of stel een aantal data voor (een beetje ver in de toekomst zodat de agenda’s nog redelijk open liggen) en vraag aan je collega’s wie er meegaan.

Wat is het budget en wat is er mogelijk?

Nu je weet wie er meegaan, is het belangrijk om te bepalen wat het budget is en wat de mogelijkheden zijn. Heb je bijvoorbeeld veel collega’s met (kleine) kinderen, vraag dan wat er mogelijk is qua tijdstip en mochten de leeftijden en interesses erg uiteen lopen dan is het ook belangrijk om te bekijken hoe actief het teamuitje precies kan zijn.

Vraag om input, maar maak er geen vergadering van

Wanneer het aantal deelnemers, het budget en de mogelijkheden duidelijk zijn, wordt het tijd om het uitje ook daadwerkelijk te plannen. Dat is het leuke werk! Doe zelf het voorwerk en stel drie verschillende bedrijfsuitjes samen. Laat vervolgens je collega’s stemmen welke optie ze het liefste zouden willen doen. Zo is er zeker ruimte voor input, maar wordt het niet een ellelange vergadering over activiteiten, locaties en borrelhapjes.

Belangrijk om te onthouden: je kunt niet iedereen tevredenstellen. Hoe meer mensen mee gaan, hoe moeilijker het wordt om iets te vinden dat voor iedereen leuk is. Accepteer dit van tevoren zodat je niet teleurgesteld bent als een aantal collega’s toch besluiten niet te komen of niet mee te doen met de activiteiten.

Hoe organiseer je een geslaagd teamuitje

Tips voor een onvergetelijk teamuitje Amsterdam

Oké, drie leuke opties voorleggen. Maar hoe kom je aan deze opties? Hieronder delen wij graag wat inspiratie voor dat onvergetelijke teamuitje.

Voeg een spelelement toe aan je teamuitje Amsterdam. Een spelletje zorgt ervoor dat de sfeer er goed inzit. Op een mooie dag kun je denken aan een potje voetbal, een leuke speurtocht door eigen stad of misschien wel een echte pubquiz. Laat al je collega’s (semi-)persoonlijke vragen beantwoorden en leer zo je collega’s tijdens deze pubquiz van een hele andere kant kennen. Wie had er gedacht dat Jan van finance in het weekend een fanatiek gamer is?!

Ook kun je een bordspeltoernooi organiseren of een van de grotere escaperoom faciliteiten bezoeken. Deze laatste hebben vaak dubbele kamers zodat je als team tegen elkaar kunt strijden. Welk team weet er het snelst te ontsnappen?

Genoeg drank en hapjes voor extra gezelligheid. Laat de borrelhapjes maar komen! Lekker eten en drinken zijn het hoogtepunt van ieder uitje, zorg dus dat je voldoende voor iedereen hebt.

Hou het wel een beetje praktisch. Een bedrijfsuitje op een of andere exotische bestemming klinkt natuurlijk geweldig, maar uiteindelijk zijn je collega’s ook allemaal mensen met een leven buiten het werk om. Hou dus zeker rekening met dingen als aanrijtijd, parkeergelegenheid, duur van het uitje en bereikbaarheid met het OV.

Verbroedering tijdens een uitje met je team

Een teamuitje organiseren in Amsterdam met Bootuitjes.nl

Een leuk teamuitje Amsterdam organiseren is een hele onderneming, gelukkig hebben wij wel voor hetere vuren gestaan. Bij Bootuitjes.nl helpen wij je graag bij het organiseren van een geweldig teamuitje Amsterdam. Vaar de mooiste routes over de Amsterdamse grachten met voldoende eten, drinken en muziek om er echt een gezellig varend feestje van te maken. Boost de teamspirit en zing samen Amsterdamse smartlappen met een echte Amsterdamse accordeonist.

Wij hebben al teamuitjes Amsterdam vanaf 35 euro per persoon; dan kun je onbeperkt drinken op het water met de borrelboot. Organiseer dan zelf de personeels-pubquiz en een super gezellig budgetuitje is geregeld!

Liever iets meer luxe? Wij hebben verschillende bijzondere activiteiten en catering opties. Ook denken we graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Vergelijkbare artikelen