Boot Huren Amsterdam

Top 10 bedrijfsuitjes

Je volgende bedrijfsuitje onvergetelijk maken? Bootuitjes heeft de leukste bedrijfsuitjes verzameld. Met deze bedrijfsuitjes geniet je van een mooie mix van teambuilding, plezier en avontuur. Van laagdrempelig varen over de grachten tot een compleet verzorgd diner of feestje aan boord, deze top 10 bedrijfsuitjes biedt voor ieder wat wils!

Leuk bedrijfsuitje met collega’s

Ben je op zoek naar leuke bedrijfsuitjes om samen met je collega’s te beleven? Er is van alles te doen, van een leuke boottocht tot een escape room of fietstocht door de stad. Wij hebben een top 10 bedrijfsuitjes verzameld die jou inspiratie geven!

1. Varen over de grachten

Een van de leukste bedrijfsuitjes om samen met je collega’s te ondernemen, is een rondvaart over de grachten. Dit is een manier om een leuke tijd te beleven met je collega’s, terwijl je vanaf het water geniet van de mooie omgeving. Bootuitjes heeft verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een borrelboot of een prosecco cruise. Met zo’n arrangement genieten jij en je collega’s van een heerlijke borrel terwijl jullie langs de mooiste plekken van de omgeving varen. Werk aan de teambuilding en probeer je collega’s op een andere wijze te leren kennen. Het is een uitje dat voor iedereen geschikt is, waardoor iedereen vrolijk is tijdens de activiteit. Varen over de grachten staat hoe dan ook garant voor een leuke dag!

Varen door de stad Amsterdam

2. Creatieve workshops volgen

Een andere leuke activiteit voor een uniek bedrijfsuitje, is een workshop. Hierin heb je tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor schilder workshops, maar vind je ook genoeg leuke kookworkshops. Een workshop biedt de mogelijkheid om samen met je collega’s creatief bezig te zijn, of je nu kiest voor een workshop schilderen of een kookworkshop. Wij bieden zelf geen creatieve workshops aan, maar deze activiteit is wel uitstekend te combineren met een boottocht.

Creatieve workshop

3. Dineren aan boord van een luxe sloep of salonboot

Een leuk uitje en diner in één? Dan is dineren aan boord van een luxe sloep of salonboot ook het overwegen waard. Kies uit een BBQ, pizza of sushi en geniet van heerlijk eten en drinken terwijl je door een mooie omgeving aan het varen bent. In de middag is het ook mogelijk om een overheerlijke lunch cruise te boeken, om te genieten van lekker eten en drinken en de buitenlucht. Kies je voor een van onze arrangementen, dan ben je verzekerd van culinaire verwennerij.

Dineren aan boord

4. Ontsnap uit een escape room

Een van de populairste teamuitjes om te doen met je bedrijf, is ontsnappen uit een escape room. Daag jezelf uit en werk samen met je collega’s om uit een kamer te ontsnappen. Tijdens deze activiteit dienen jullie uitdagende puzzels en raadsels op te lossen, om zo snel mogelijk uit de kamer te komen. Met dit bedrijfsuitje heb je hilariteit gegarandeerd en krijg je de kans om nauw met je collega’s te samenwerken. Het uitje zorgt er ook voor dat je je collega’s op een andere manier leert kennen. Ga je samen opdrachten uitvoeren, dan werk je aan de teambuilding. Dit teamuitje is niet alleen een mooie uitdaging, maar ook hartstikke leerzaam. Het is een actief bedrijfsuitje vol vermaak.

Ontsnappen escape room

5. De stad verkennen

Een ander populair bedrijfsuitje is het verkennen van een leuke stad. Dat is op verschillende manieren mogelijk. Je kunt de stad verkennen met een sportieve activiteit, zoals fietsen of wandelen door de stad. Het is daarnaast mogelijk om de locatie te verkennen aan de hand van een stadswandeling, boottocht of city game. Een leuke stad ontdekken is een goede kans om elkaar beter te leren kennen, terwijl je samen de highlights van een locatie bezoekt.

De stad verkennen tijdens een bedrijfsuitje

6. Speel een quiz

Zoek je een bedrijfsuitje dat garant staat voor veel gezelligheid en sfeer, dan is een leuke quiz zeker de moeite waard. Door een bedrijfsquiz te spelen kun je met je collega’s strijden om als winnaar te eindigen. Het is mogelijk om zelf je creativiteit de vrije loop te laten en een quiz samen te stellen, maar je kunt je ook laten verrassen door een kant-en-klare quiz. Een quiz behoort tot de beste bedrijfsuitjes en dat is niet zonder reden. Het is een leuke manier om de werknemers op een andere manier te leren kennen en om veel plezier te ervaren.

7. Paintball tegen collega’s

Nog een bijzonder uitje om te overwegen, is paintball. Stap in de wereld van dit spel en ga de strijd met elkaar aan op een sportieve manier. Dit is een uitje dat best pittig kan zijn. Werk samen met je teamgenoten en ervaar een zware strijd. Dit sportieve uitje is uitstekend te combineren met een ontspannen activiteit, om zo voor een mooie combinatie te zorgen op de betreffende dag.

Paintballen tijdens een bedrijfsuitje

8. Een avond rondvaart

Een activiteit die eigenlijk ook niet kan ontbreken als je in een leuke stad bent, is een avond rondvaart. Maak een mooie rondvaart in de avond, terwijl je geniet van zonsondergang. Tegelijkertijd heb je de kans om van heerlijke drankjes en hapjes te genieten. Met deze activiteit zorg je hoe dan ook voor een sfeervolle en onvergetelijke avond.

Avond rondvaart door de grachten

9. Feestje aan boord

Zijn jij en de andere medewerkers gek op feestjes? Dan is het leuk om daar iets mee te doen tijdens het bedrijfsuitje. Een feestje aan boord is een geweldige manier om met elkaar te genieten van een flinke dosis gezelligheid. Laat het feest losbarsten met een van onze verschillende arrangementen. Denk aan een toffe silent disco boot, smartlappenboot met een accordeonist of een partyboot. Wij hebben alles in huis om jouw bedrijf een onvergetelijk feest te laten ervaren.

Silent disco aan boord

10. Teambuilding activiteiten

Heeft je bedrijf als doel om de teambuilding te versterken, dan is het een aanrader om teambuilding activiteiten te ondernemen tijdens de dag. Met zulke activiteiten leer je elkaar van een andere kant kennen dan alleen op de werkvloer. Bovendien bevordert het de samenwerking tussen medewerkers. Maak plezier met je collega, werk samen, leer van elkaar en praat er nog jaren over. Denk bij teambuilding activiteiten aan uitjes als een escape room, city game of paintballen. Maar ook varen en de stad op een andere manier verkennen is een goed activiteit, om elkaar op een andere manier te leren kennen. Ontdek onze teambuilding in Amsterdam of Haarlem.

Bedrijfsuitjes met kleine en grote groepen

Een bedrijfsuitje organiseren kan soms best een uitdaging zijn. Voor het organiseren en plannen van activiteiten is het essentieel om de omvang van de groep te weten. Je kunt bedrijfsuitjes niet alleen organiseren voor een kleine groep, maar ook voor een grote groep. Dat maakt het geschikt voor zowel kleine afdelingen als grote bedrijven. Je beschikt over genoeg mogelijkheden om iedereen een geweldige tijd te laten ervaren. Van een boottocht over de grachten tot een workshop schilderen, je hebt tal van mogelijkheden.

Goedkope bedrijfsuitjes

Het budget speelt een grote rol in het plannen van een bedrijfsuitje. Wil je een goedkoop bedrijfsuitje organiseren, dan ben je bij Bootuitjes aan het juiste adres. De kosten hangen af van verschillende factoren, zoals de activiteiten, locatie en het aantal deelnemers. In veel gevallen wordt het bedrijfsuitje betaald door het bedrijf, om waardering te tonen voor het harde werk van het personeel en om te werken aan een beter teamverband. Reken op gemiddelde kosten van 30 tot 75 euro per persoon. Je kunt het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.

Beste bedrijfsuitje in Noord-Holland

Voor het beste bedrijfsuitje in Noord-Holland zit je bij Bootuitjes helemaal op de juiste plek. Wij bieden uitjes aan in prachtige plaatsen als Amsterdam, Haarlem en Volendam. Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje dat anders is dan afgelopen jaren, dan maak je met een arrangement van ons een geweldige keuze. Kies voor een boottocht over de grachten inclusief proeverij of boek, een feestboot om onderweg te dansen en feesten onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Stap aan boord en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Vergelijkbare artikelen