BBQ bedrijfsuitje

BBQ bedrijfsuitje: geniet samen met je collega’s aan boord

Bij Bootuitjes boek je de leukste uitjes op het water. Van een ontspannen dagje varen met vrienden, tot een volledig verzorgd bedrijfsfeest. Ons doel is om jullie een fantastische dag op het water te bezorgen. 

Ontdek ons barbecue bedrijfsuitje, een perfecte combinatie van heerlijk eten en teambuilding. Onze BBQ-bedrijfsuitjes bieden een smakelijke en gezellige ervaring voor collega’s om samen te genieten van gegrilde lekkernijen, terwijl ze de teamband versterken. Verken onze menu-opties, locaties en mogelijkheden voor groepen van kleine tot een grote groep, en wat je kunt verwachten. Maak van je volgende bedrijfsuitje een culinair avontuur.

Wat maakt een bedrijfsuitje met een BBQ zo leuk?

Een bedrijfsuitje met een barbecue is leuk omdat het zorgt voor een ontspannen en gezellige dag met collega’s, waarbij je wordt verzorgd door een privéchef. Bedrijfsuitjes met barbecues hebben de unieke eigenschap dat ze een informele sfeer creëren waarin medewerkers kunnen ontspannen en genieten van heerlijk eten terwijl ze sociaal met elkaar omgaan. Het samen bereiden en delen van maaltijden bevordert teambuilding en creëert waardevolle herinneringen.

Bedrijfsuitje met BBQ door chef-kok

Overheerlijke BBQ op het water

Wanneer je van harte welkom wordt geheten aan boord van een boot voor een overheerlijke BBQ op het water, kun je een uniek en onvergetelijk uitje verwachten. Deze bijzondere ervaring combineert de geneugten van varen met culinair genot, waarbij een privé chef of kok aan boord de barbecue verzorgt. Tijdens het barbecueën op het water, kun je genieten van de smaken van vers bereide gerechten, een lekker drankje, goede catering, de frisse lucht en het prachtige uitzicht, wat zorgt voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring. Teambuilding krijgt hier ook een nieuwe dimensie tijdens zo’n uitje.

Onze locaties

Een barbecue aan boord is mogelijk op onze locaties in Amsterdam en in Haarlem. Deze twee prachtige steden bieden de perfecte setting om te genieten van een heerlijke barbecue-ervaring op het water. Of je nu de grachten van Amsterdam wilt verkennen of de charmante waterwegen van Haarlem wilt ontdekken, onze locaties bieden de ideale achtergrond voor een onvergetelijke culinaire cruise.

Wat kan ik verwachten bij een bedrijfsuitje met BBQ?

Bij een bedrijfsuitje met barbecue kun je een informele en gezellige sfeer verwachten, perfect om te ontspannen en samen te genieten met collega’s.

BBQ voor een bedrijfsuitje

1. Heerlijke gerechten: Een bedrijfsuitje met BBQ staat synoniem voor smakelijk eten. Verwacht een breed scala aan gerechten, waaronder sappig gegrild vlees, verse vis, salade en meer vegetarische opties voor de niet-vleeseters in de groep. Deze diversiteit aan smaken zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers te vinden is tijdens het diner. Laat je verrassen!

2. Ontspannen sfeer: Het draait allemaal om ontspannen en plezier hebben. Bedrijfsuitjes met barbecue creëren vaak een informele sfeer waar collega’s op een andere manier met elkaar kunnen omgaan dan op kantoor. Dit bevordert teambuilding en kan de teamgeest versterken.

3. Samen genieten: Samen eten schept een gevoel van samenhorigheid. Bij een bedrijfsuitje met BBQ deel je niet alleen heerlijke maaltijden, maar ook momenten van gezelligheid en gesprekken met je collega’s. Dit kan de onderlinge relaties verbeteren en collega’s dichter bij elkaar brengen.

4. Diverse drankjes: Naast het heerlijke eten, wordt er ook drinken aangeboden om de maaltijd te begeleiden. Dit kan variëren van verfrissende frisdranken tot speciale drankjes voor degenen die dat waarderen.

5. Catering en service: De meeste BBQ-bedrijfsuitjes worden professioneel gecaterd en de service en is uitstekend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de bereiding van het eten, en je hoeft niks zelf te verzorgen. Je kunt je volledig concentreren op het genieten van de ervaring.

Bedrijfsuitje met BBQ voor grote groepen

Een bedrijfsfeest kan zowel voor grotere groepen als kleinere groepen. Een bedrijfsuitje met een barbecue is al mogelijk vanaf 10 personen. Ook met een grotere groep is het mogelijk. Zo kun je ook heerlijk barbecueën aan boord met een groep van 30 personen. Meer personen is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. We denken graag mee!

BBQ voor kleine en grote groepen

Bedrijfsuitje met BBQ voor kleine groepen

Een bedrijfsfeest met BBQ is niet alleen beschikbaar voor grotere gezelschappen; het is ook mogelijk voor kleinere groepen van 10 personen. In sommige gevallen kan zelfs een groep van 8 personen worden overwogen, mits dit in overleg wordt geregeld. Dit biedt de mogelijkheid om een gezellig personeelsuitje te organiseren, zelfs als je team wat kleiner is. Het is een uitstekende gelegenheid om samen te komen, te genieten van lekker eten en de teamspirit te versterken, ongeacht de groepsgrootte.