Bierboot Amsterdam

Bierboot Amsterdam

€37,50 p.p

Soms zijn keuzes simpel. Hou je van bier en varen door de Amsterdamse grachten, dan is een tochtje met de Bierboot Amsterdam de perfecte keuze. Lekker in de openlucht, in het gezelschap van je beste vrienden, vaar je onder het genot van een heerlijk koel en schuimend biertje door de mooiste delen van onze hoofdstad.Wil je onbeperkt kunnen drinken of heb je wijndrinkers aan boord, dan is onze Borrelboot een goed alternatief.

Eigenschappen van de Bierboot Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Een dagje op de bierboot Amsterdam

Amsterdam beleef je natuurlijk pas echt vanaf het water. Lekker in de openlucht, in het gezelschap van je beste vrienden vaar je onder het genot van een heerlijk koel en schuimend biertje door de mooiste delen van onze hoofdstad.

Met deze boottocht door de Amsterdamse grachten, ben je honderd procent verzekerd van een ouderwets gezellig uitje. De originele reddingsloep wordt gevaren door een vakbekwame en gastvrije schipper; je hoeft dus zelf lekker niets te doen. Een vaartocht met de Bierboot Amsterdam is ook zeer geschikt als bedrijfsuitje; wanneer je voldoende tijd hebt, is de Bierboot trouwens prima te combineren met een van de vele andere leuke uitjes die in de stad worden georganiseerd. Goed om te vermelden: je huurt bij bootuitjes altijd een privé boot. Je bent dus met je vrienden, familie, of collega’s onder elkaar; en dat is wel zo gezellig toch?

Tips om van de Bierboot een succes te maken 

Maak van de bierboot een succes

Om je de leukste plekken van Amsterdam te laten zien hebben we verschillende vaarroutes voor je uitgezet. Er zijn verschillende vaarroutes mogelijk, die variëren van een Architectuurroute tot een Wallenroute. Voor ieder wat wils dus. De verschillende vaarroutes kan je alvast bekijken op deze site. En mocht je zelf nog suggesties hebben voor een mooie route, dan horen wij die graag van je. Geen zin om al het voorwerk te moeten doen? Geen probleem, onze schippers kennen de stad op hun duimpje.

We hopen natuurlijk altijd op het mooiste weer van de wereld maar mocht je pech hebben en het regent toch, ook dan is er geen man overboord; al onze boten kunnen worden overkapt. Dus zelfs met slecht weer zit je er droog en warmpjes bij.

Als je wilt kan de Bierboot gecombineerd worden met een andere activiteit. Wij kunnen je hierin altijd adviseren. Ook als je verder nog vragen of speciale wensen hebt, denken we natuurlijk graag met je mee.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

De bierboot Amsterdam is een perfect uitje voor in de zomer. Maar kan het gehele jaar worden gereserveerd.

Wij hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen wij ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

Ben jij met een kleinere groep? Dat is geen probleem! Ook als je met een kleinere groep bent kunnen jullie genieten van dit bijzondere uitje in Amsterdam. Dit heeft wel invloed op de prijs per persoon. Wil jij weten wat jullie uitje gaat kosten?Neem dan contact op!

De bierboot Amsterdam heeft verschillende dranken aan boord. Maar als jij nog iets mist horen wij dat graag!Wij kunnen alles in overleg toevoegen aan de bierboot om het uitje helemaal naar wens te maken. Kijk ook eens naar onze andere arrangementen. Misschien staat daar iets tussen dat nog beter bij jullie wensen past.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+