Cocktail cruise Amsterdam

Cocktail cruise Amsterdam

€44 p.p
+ eenmalig €50

Op deze rondvaart ga je niet alleen genieten van de mooiste plekken in Amsterdam vanaf het water, maar ook van de lekkerste cocktails! Vooral fan van een gin en tonic? Neem dan een kijkje op onze gin & tonic boot pagina.

Eigenschappen van de Cocktail cruise Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Geniet van een heerlijke cocktail op de Amsterdamse grachten

Stel je eens voor, het zonnetje schijnt, je bent met al je vrienden, de wind zit in je haren en in je handen heb je een heerlijke cocktail vast, terwijl je langs de mooiste plekken van Amsterdam vaart!

Tijdens deze bijzonder cruise in de Amsterdamse grachten, ga je niet alleen genieten van de prachtige stad maar ook van een heerlijke cocktail. Kies je favoriete cocktail, of juist een die je altijd al wilde proberen! Het is de perfecte dag voor jou en je vrienden, collega’s, familie of teamleden.

Geniet van de tropische cocktails tijdens een prachtige rondvaart in Amsterdam op een klassieke salonboot. Je hoeft nergens aan te denken, omdat de ervaren schipper je mee neemt door de beste plekken van Amsterdam.

Bent u opzoek naar een leuk personeelsuitje, een teamuitje? De Cocktailboot is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten in Amsterdam!

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

De cocktail cruise Amsterdam is het gehele jaar te boeken. Bij mooi en warm weer gebruiken wij een sloep zodat je kan genieten van de buitenlucht.In de winter of bij slecht weer gebruiken wij een luxe salonboot. Zodat jullie cocktail cruise gewoon door kan gaan. Lekker warm en knus ga je over de prachtige grachten van Amsterdam.

Jazeker! De cocktail cruise Amsterdam is ook te boeken met een groep kleiner dan 10 man. Hou er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan wat hoger ligt. Wil jij weten wat de exacte prijs is? Neem dan contact op, wij helpen jou graag verder.

Wij hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen wij ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

Ja! Als jij snacks wilt toevoegen aan de cocktail cruise Amsterdam is dat geen probleem. Wij hebben verschillende snacks die wij aanbieden. Als jij zelf een idee hebt, horen wij dat ook graag.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+