Muziekvaart Amsterdam MS de Jordaan

Muziekvaart Amsterdam MS de Jordaan

€op aanvraag p.p

Een unieke combinatie van muziek, feest en Amsterdamse gezelligheid. Waan je in de feestboot met een echt Jordanees tintje. Iedere vrijdag en zaterdag van 18:30 – 22:30uur op MS de Jordaan. Dit uitje is op dit moment niet via ons te boeken.Bekijk onze andere boten en arrangementen

Eigenschappen van de Muziekvaart Amsterdam MS de Jordaan

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Programma Amsterdamse Muziekvaart

18:30 uur
MS de Jordaan ligt klaar voor de ontvangst van u en uw gasten bij Steiger 14 achter het Centraal Station te Amsterdam. Je wordt ontvangen met een aperitief met lekkere borrelhappen zoals de Amsterdamse bitterballen, nieuwe haring en het echt Amsterdamse tafelzuur met o.a. kaas en ossenworst.

19:00 uur
De boot gooit haar trossen los om koers te zetten richting de skyline van Amsterdam. Eddie & Nancy of Luc Meijer zetten de toon met een medley van typisch Amsterdamse meezing liedjes, bekend bij jong- en oud.

19:30 uur
De bemanning van de MS de Jordaanboot zorgt de hele avond voor genoeg te drinken en het is tijd voor de eerste ronde Muziek-bingo! En net zoals bij een échte Bingo, ook hier kan wat gewonnen worden!

20:00 uur
Tijd voor écht voedsel; eerst een warm soepje mét ballen natuurlijk, daarna gevolgd door het uitgebreide, oer-Hollands specialiteitenbuffet met stamppotten, speklappen, gehaktballen met grootmoeders jus en echte rookworst. Echte oer-Hollandse pot serveren we op de MS de Jordaanboot.

21:00 uur
Het complete buffet wordt passend afgesloten met zoetigheden en lekkers, waaronder ijs met boerenjongens en -meisjes, advocaatje met slagroom en vla-flipjes. En het is tijd voor Nederlandse- én Engelstalige muziek. Meezingen, heerlijk dansen, polonaise, inhaken? We beloven u, het wordt één groot feest op de MS de Jordaanboot!

22:30 uur
Helaas legt Ms de Jordaan weer aan bij Steiger 14.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Ook van de Amsterdamse Muziekvaart kun jij het gehele jaar genieten. De Amsterdamse Muziekvaart wordt op een salonboot georganiseerd. Dat betekent dat jij en je gasten lekker warm blijven in een luxe en ruime salonboot. Ook in de winter.

De Amsterdamse Muziekvaart is te boeken vanaf 10 personen. Ben jij met een kleinere groep? Dat is geen probleem!Ook als je met een kleinere groep bent kunnen jullie genieten van dit bijzondere uitje in Amsterdam.Dit heeft wel invloed op de prijs per persoon. Wil jij weten wat jullie uitje gaat kosten? Neem dan contact op!

Veel van onze salonboten hebben een toilet aan boord. Geef aan dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens de Amsterdamse Muziekvaart.

Wij willen jou het perfecte uitje bieden. Daarom kijken we graag mee naar de mogelijkheden buiten het arrangement. Als er bijzonderheden zijn of je wilt het arrangement nog uitbreiden, neem dan contact op.We kijken graag met je mee!

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+