Prosecco cruise Amsterdam

Prosecco cruise Amsterdam

€37,50 p.p

Op het gezelligste feest van Amsterdam, geniet je samen van heerlijke prosecco terwijl je langst de mooiste plekken van Amsterdam vaart. Op zoek naar een bijzonder vrijgezellenfeest? Vraag dan ook naar onze spannende bachelor pakketten.

Eigenschappen van de Prosecco cruise Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Prosecco op de Amsterdamse grachten

Wat is een feest zonder een goede fles prosecco? Op deze bijzonder rondvaart door Amsterdam wordt het extra gezellig, zodra de flessen open gaan! Voor iedereen op de boot staat er een fles klaar bij vertrek, er is dus genoeg voor iedereen.

Geniet van het uitzicht, op een van onze prachtige boten. Onze lokale schippers weten precies waar ze heen moeten voor de beste spots van Amsterdam. Jullie hoeven nergens aan te denken, dus ga lekker achterover zitten en relax.

Proost samen op het huwelijk, verjaardag, promotie of wat er ook te vieren valt. Dit is de perfecte manier om de dag te beginnen of af te sluiten.

Heb je nog speciale voorkeuren of ideeën om deze rondvaart nog unieker te maken? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden. Samen maken we deze prosecco boot het beste feest van Amsterdam!

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

De prosecco boot is een perfect uitje voor in de zomer. Maar kan het gehele jaar worden gereserveerd.

Veel van onze salonboten hebben een toilet aan boord. Geef aan dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens de prosecco boot Amsterdam

Ook als jij op pad wilt met een kleinere groep kun jij terecht op de prosecco boot Amsterdam. De betaling is vanaf een groep van 10 man. Maar ook met 8 of 5 man mag jij aan boord genieten van deze cruise.

Wil jij het feest verlengen? Geen probleem! Jij kunt elk arrangement verlengen zolang jij graag zou willen. Voor de exacte kosten kun je met ons contact opnemen.info@bootuitjes.nl – 020 261 9389

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+