Varend Muziekcafé Amsterdam

Varend Muziekcafé Amsterdam

€op aanvraag p.p

Zijn jullie in de mood voor een “reis om de wereld”, “Holland op z’n best” of “back tot he 70’s & 80’s”?

Eigenschappen van de Varend Muziekcafé Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Onze muziekboot is jouw eigen themafeest op het water

Het begint allemaal met het kiezen van een thema. Zijn jullie in de mood voor een “reis om de wereld”, “Holland op z’n best” of “back tot he 70’s & 80’s”? Welk thema je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je de hele avond ondergedompeld wordt in dit thema. Met een DJ (optioneel) die precies de juiste hits weet te draaien en een liveoptreden van een passende artiest, weten wij iedereen precies in de juiste stemming te brengen.

Wanneer het thema is bepaald kan het feest beginnen! Kom aan boord en laat de privéschipper jullie meenemen langs de mooiste plekken in Amsterdam. Neem een lekker drankje uit de open bar en laat het feest maar beginnen. Kleine groep of bedrijfsfeest we hebben altijd de sloep of salonboot die bij jullie feestje past. Dat maakt de muziekboot de perfecte feestlocatie voor kleinere bedrijven, afdelingen, verenigingen, vriendengroepen en families.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

We willen je een uniek uitje aan bieden. Daarom kijken we graag mee naar de mogelijkheden buiten het arrangement. Als er bijzonderheden zijn of je wilt het arrangement nog uitbreiden, neem dan contact op.We kijken graag met je mee!

Veel van onze salonboten hebben een toilet aan boord. Geef in de reservering aan dat je graag een toilet aan boord wil?

Het uitje is te boeken vanaf 10 personen. Ben jij met een kleinere groep? Dat is geen probleem!Ook als je met een kleinere groep bent kunnen jullie genieten van dit bijzondere uitje in Amsterdam.

Je kunt dit uitje het gehele jaar boeken. Of het nu warm of koud buiten is.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+