Boot Huren Amsterdam

Vrijgezellenfeest Volendam

Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Volendam? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte uitje wat je nodig hebt om het afscheid van het vrijgezellenleven te vieren, zoals het hoort. Laat het saaie en voorspelbare achter je en kies voor een dag vol spanning, plezier en verrassingen.

  • Privé boten
  • Mooie vaarroutes
  • Ervaren schippers
  • Leuke arrangementen

Activiteiten voor je Vrijgezellenfeest Volendam

Proost nog een keer op het vrijgezellenleven voordat een van je vrienden in het huwelijksbootje stapt met een van onze unieke uitjes. Of je nu kiest voor een spetterende borrel of gezellige BBQ, wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

BBQ boot volendam
€62.50
BBQ boot Volendam
BBQ pakket
Kok en schipper
Privé boot
Borrelboot Haarlem
€37.50
Borrelboot Volendam
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper
Bijzondere borrellocatie
Sushiboot Volendam
€Binnenkort
Sushiboot Volendam
Sushi box
Onbeperkt bier, wijn en fris
Lokale schipper
Lunch/brunch cruise Volendam
€42.50
Lunch/brunch cruise Volendam
1 luxe broodje p.p.
Onbeperkt bier, wijn en fris
Privéboot met schipper

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Waarom een vrijgezellenfeest in Volendam?

Een van de leukste manieren om Volendam te verkennen met de vrijgezel is door middel van een rondvaart op het water als uitje. Tijdens deze rondvaart kun je genieten van de prachtige grachten en bezienswaardigheden van Volendam, terwijl je feest met je vrienden op het dek van het schip onder begeleiding van een van onze schippers. Vier de symbolische vrijgezellentijd van de korte tijd tot de bruiloft!

Wat te doen tijdens een vrijgezellenfeest in Volendam?

Een vrijgezellenfeest is de perfecte gelegenheid om samen met je vrienden en familie te feesten en te genieten van alles wat deze beroemde Nederlandse stad te bieden heeft. Het kan ook spannend zijn om nieuwe activiteiten te ondernemen en de stad beter te leren kennen.

Om te beginnen kun je een bezoek brengen aan het Dijkje, het hart van Volendam, met zijn gezellige terrassen en winkels met traditionele souvenirs. Uiteraard kun je ook genieten van de gezellige sfeer in de bars en clubs. Daarna kun je een boottocht maken langs de omliggende dorpen en polders, of misschien wel een bezoek brengen aan het Marker Museum, waar je meer kunt leren over de geschiedenis van de stad.

Voor degenen die graag actief bezig zijn, biedt Volendam ook verschillende watersportmogelijkheden, zoals kanoën en vissen, die vaak samenwerking vereisen. En als je ’s avonds nog steeds energie over hebt, kun je uitgaan in een van de vele gezellige bars en clubs in de stad.

Kortom, er is genoeg te doen tijdens, dus zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om alles te ontdekken wat de stad te bieden heeft.

Vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen

Een vrijgezellenfeest biedt genoeg voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Volendams Museum, waar je alles te weten kunt komen over de geschiedenis en cultuur van de stad. Of wat dacht je van een rondleiding door het beroemde visafslaggebouw, waar je meer te weten kunt komen over de plaatselijke visserijindustrie?

Vrijgezellenfeest Volendam

Er zijn ook verschillende winkels en galerieën waar je kunt rondkijken, of je kunt meedoen aan een pubquiz in een van de gezellige bars. ’s Avonds kun je genieten van een avond vol entertainment en muziek in het Cas Polman Theater, of je kunt de stad verkennen en de lokale nachtcultuur ontdekken.

Verras de vrijgezel met een vrijgezellenfeest in Volendam

Ben je op zoek naar een leuke manier om de vrijgezel te verrassen met een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Waarom geef je hem of haar dan niet een vrijgezellenfeest cadeau? Deze beroemde Nederlandse stad biedt tal van leuke dingen om te doen, zoals een boottocht langs de omliggende dorpen en polders, kanoën of vissen in de plaatselijke wateren.

Zo blijft een vrijgezellendag het leukst!

Doe een workshop als activiteit

Een workshop is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Er zijn tal van verschillende workshops beschikbaar, afhankelijk van wat je interesse heeft. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop volgen om je eigen sieraden te maken, of je kunt leren hoe je een traditionele Volendamse klomp moet schilderen. Je kunt ook workshops boeken voor degenen die graag creatief bezig zijn, zoals schilderen, tekenen of boetseren.

Niks vergeten tijdens het vrijgezellenfeest

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je niks vergeten bent tijdens jouw vrijgezellenfeest, zodat je kunt genieten van alles wat Volendam te bieden heeft. Vergeet ook niet om voldoende geld mee te nemen, zodat je genoeg hebt om te betalen voor alles wat je wilt doen.

Beperk je niet tot één omgeving

Het is verleidelijk om je te beperken tot één omgeving tijdens jouw vrijgezellenfeest, maar je hoeft je niet te beperken tot één plaats. Er zijn tal van leuke activiteiten te doen in de omgeving van Volendam, dus waarom zou je je beperken tot één plaats?

Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht naar de omliggende dorpen en steden, zoals Edam of Monnickendam. Deze plaatsen bieden een unieke ervaring en zijn een leuke afwisseling voor de toeristen in Volendam.

Verras de bruidegom of de bruid!

Op zoek naar een leuke manier om de vrijgezel te verrassen tijdens het vrijgezellenfeest? Bereid een spannende quiz voor waarbij je met zijn of haar vrienden en familie gaat strijden om de eerste plaats? Of organiseer een verrassingsfeestje waarbij niemand weet wat er gaat gebeuren, en laat de vrijgezel benieuwd zijn naar wat er gaat gebeuren.

Veel gestelde vragen Vrijgezellenfeest Volendam

Een boot huren kan gemakkelijk en snel via de website. Stuur een aanvraag of bel of mail als je dat makkelijker vindt. Daarna sturen we je een offerte die je na akkoord direct online kunt betalen.

Nee, je hoeft zelf helemaal niets te doen en kunt je laten rondvaren door een lokale en ervaren schipper die alle geheimen van Volendam en omgeving kent.

Als je zeker wilt zijn van een boot kun je het beste wat verder van tevoren boeken, maar ook last minute boeken kan.

Jazeker! Ook tijdens populaire evenementen zoals de Volendamse kermis of tijdens koningsdag varen wij gewoon uit.

Een bemande boot huren in Volendam onder is al te boeken vanaf € 175,- per uur. Zo geniet jij en je gezelschap genieten op een luxe sloep zonder ergens aan te hoeven denken.