Titanic

Titanic

Salonboot de Titanic is een authentieke boot met een rijke historie uit 1927 . De klassieke salonboot heeft een capaciteit voor 109 personen. Daarmee is deze boot ideaal voor speciale gelegenheden zoals een bedrijfsuitje of een familiedag. Het interieur van deze boot is zo aan te passen dat hij voldoet aan al je wensen!

Wolk

Wolk

Salonboot Wolk is een unieke verschijning op de grachten van Amsterdam.
Dankzij een werkende, stille en schone stoommachine uit de 19e eeuw en het luxe stijlvolle interieur uitgevoerd met mahonie eiken, prachtige historische details en dubbele beglazing gegoten in brons, weet dit prachtige schip alle ogen op zich te richten.

Terra Nova

Terra Nova

Terra Nova is een luxe, comfortabele salonboot die gebouwd is in 1900. De salonboot is vernoemd naar het landgoed ‘Terra Nova’ dat aan het begin van de 20e eeuw werd aangelegd door een Amsterdamse koopman. De sloep heeft door haar sfeervolle interieur haar authentieke karakter behouden. Vaar mee met de Terra Nova over de Amsterdamse grachten en ervaar een onvergetelijke dag.

Old Queen

Old Queen

Salonboot Old Queen is een zeer luxe en comfortabele salonboot. Het is een van de grootste salonboten in Amsterdam en is daarom ideaal voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten met een groot gezelschap.

De Liefde

De Liefde

Salonboot De Liefde is een gerestaureerde boot met een romantisch interieur. Voorzien van alle gemakken zoals een toilet, verwarming en overkapping, geniet je zorgeloos van een dagje op het water. Combineer deze salonboot met een van onze arrangementen en ervaar een onvergetelijke dag.

Ms. Agatha

Ms. Agatha

Salonboot Ms. Agatha is met haar 13,5 meter een van de grootste salonboten. Haar geschiedenis gaat terug tot wel 1910. Ondertussen gerestaureerd en volledig elektrische aangedreven en gecertificeerd neemt salonboot Ms. Agatha je mee over de Amsterdamse grachten. Voor een onvergetelijke dag combineer je deze salonboot met een van onze arrangementen.

Britannia

Britannia

Zoals de naam al doet vermoeden is salonboot Britannia een authentieke Engelse boot die ooit gebouwd was voor Engelse adel. Ondertussen vaart salonboot Britannia over de Amsterdamse grachten en toegankelijk voor iedereen. Met een capaciteit van 12 personen is dit de ideale boot voor een teamuitje of een dagje weg met je vrienden.