Boot Huren Amsterdam

Boot huren Haarlem

Een boot huren in Haarlem is een unieke ervaring, geschikt voor vele feesten. Geniet van de dag op onze luxe sloepen met een hapje en een drankje. Vaar door de grachten en bekijk alle bezienswaardigheden vanaf de boot.

  • PrivĂ© boten
  • Mooie vaarroutes
  • Ervaren schippers
  • Leuke arrangementen
Bekijk arrangementen
Bekijk onze boten

Huur een boot met de leukste arrangementen

We hebben de leukste arrangementen voor je samengesteld. Hieronder vind je al overzicht van de meest populaire uitjes, klik op het uitje voor meer informatie, foto’s en een prijsindicatie. Heb je speciale wensen? Wij helpen je graag met een bootuitje op maat.

BBQ boot Haarlem
€59
BBQ boot Haarlem
Uitgebreide BBQ
Privéboot met schipper
Privé kok
Boot Haarlem
€29,50
Borrelboot Haarlem
Privéboot met schipper
Onbeperkt bier, wijn en fris
Bijzondere borrellocatie
Pizza op de pizzaboot Haarlem
€34
Pizzaboot Haarlem
Luxe privéboot
1 Pizza p.p
Lokale schipper
Luxe lunch op de boot
€34,50
Lunch/brunch cruise Haarlem
Privéboot met schipper
Luxe lunch/brunch
Unieke locatie
Sushi op een luxe sloep
€54,50
Sushi & Pokébowl boot Haarlem
Luxe privéboot
Sushi en Pokebowls
Lokale schipper
Bekijk alle arrangementen

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meer dan 50.000 tevreden locals, toeristen en bedrijven gingen je voor:

Sloep huren Haarlem

Huur een luxe sloep in Haarlem en geniet van de prachtige grachten. Verken de Haarlemse waterwegen op je eigen tempo en ervaar het comfort en de stijl van onze sloepen.

Principessa bovenkant_Tekengebied 1
Principessa
€175 per uur
Sloep
Max. 35
Catering mogelijk
Lege boot Haarlem_Tekengebied 1
Bellissimo
€175 per uur
Sloep
Max. 35
Catering mogelijk
limoncello haarlem
Limoncello
€250 per uur
Sloep
Max. 70
Catering mogelijk

Eigenschappen van onze sloepen

Al onze sloepen zijn elektrisch, zo geniet je beter van de omgeving en het gezelschap en zijn we gelijk zuinig op het milieu. Deze boten worden ook wel fluisterboten genoemd.

De kussens aan boord zorgen voor een comfortabele reis door de grachten, op onze luxe sloepen.

Ook over de wc hoef je niet na te denken. Er is een toilet aan boord, zodat je niet steeds hoeft aan te meren.

Al onze sloepen zijn inclusief schipper. Zodat jullie nergens over druk te maken en er is geen vaarbewijs nodig.

Varen Haarlem
Varen in Haarlem met schipper
Boot Haarlem

Boot huren met schipper in Haarlem

Bij het huren van een boot in Haarlem is een schipper inbegrepen. Er is geen vaarbewijs nodig. Laat je varen door een ervaren en deskundige schipper terwijl je geniet van de prachtige omgeving en ontspannen tijd doorbrengt met je gezelschap. Huur een boot met schipper en ervaar een zorgeloze en plezierige vaarervaring in Haarlem.

Voor kleine en grotere groep

Huur een sloep in Haarlem voor elke groepsgrootte. Onze boten zijn beschikbaar vanaf 10 personen en bieden plaats aan maximaal 35 of 70 mensen. Of je nu met een kleine groep van 15 /20 personen of een grote groep van 40/60 personen bent, we verwelkomen je graag aan boord. Hoe groter de groep, hoe lager de prijs per persoon. Ben je met minder als 10 personen? Ook geen probleem, hou er dan wel rekening mee dat de kosten hoger liggen.

borrelen varen haarlem
Bezienswaardigheden Haarlem

Kosten boot huren in Haarlem

Een boot huren in Haarlem kan al vanaf €165 per uur. Je boekt al een volledig verzorgd arrangement vanaf €29,50 per persoon. De precieze kosten voor het huren van een sloep in Haarlem zijn afhankelijk van het aantal personen en het gekozen arrangement. We helpen je graag bij het vinden van de beste bootverhuur-optie die past bij jouw budget en behoeften. Bereken de prijs, in ons boekingsysteem.

Boot huren voor een feestje in Haarlem

Kom je evenement vieren op een luxe boot in Haarlem. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, verjaardag of bruiloft, wij bieden de perfecte setting op het water voor jouw speciale gelegenheid. Geniet van een onvergetelijke ervaring en creëer mooie herinneringen tijdens je evenement in Haarlem.

Bedrijfsuitje/personeelsuitje

Maak van je bedrijfsuitje een unieke ervaring door een boot te huren in Haarlem. Geniet samen met je collega’s van een ontspannen en gezellig dagje door de prachtige grachten. Of je nu wilt netwerken, teambuilding wilt bevorderen of gewoon wilt ontspannen, onze boten bieden de perfecte setting voor een geslaagd personeelsuitje in Haarlem.

Vrijgezellenfeest

Maak van je vrijgezellenfeest een onvergetelijke ervaring in een van onze grote sloepen. Geniet samen met je vrienden op de partyboot door de prachtige waterwegen van Haarlem, waarbij je volop kunt dansen, lachen en bijzondere herinneringen kunt maken. Kies voor een vrijgezellenfeest op het water en beleef een dag vol plezier en avontuur in Haarlem.

Teamuitje

Organiseer een teamuitje om nooit te vergeten door een sloep te huren in Haarlem. Breng je team samen tijdens een ontspannen boottocht door de schilderachtige grachten. Versterk de teamgeest, bevorder de samenwerking en geniet van waardevolle momenten aan boord van onze boten. Maak van je teamuitje een onvergetelijke ervaring in Haarlem.

Verjaardag

Vier je verjaardag op een bijzondere manier door een boot te huren in Haarlem. Geniet samen met je vrienden en familie van een gezellige vaartocht door de prachtige waterwegen van Haarlem. Creëer mooie herinneringen, geniet van lekker eten en drinken aan boord en vier je verjaardag in stijl. Maak van je verjaardag een speciale gelegenheid met een boottocht in Haarlem.

Bruiloft

Maak van je bruiloft een betoverende ervaring door een boot te huren in Haarlem. Stap in het huwelijksbootje en geniet van een romantische vaartocht door de pittoreske grachten van Haarlem. Met onze boten creëer je de perfecte ambiance voor jullie speciale dag, omringd door familie en vrienden. Maak van je bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis met een betoverende boottocht in Haarlem.

Boot huren in HaARLEM

Bootje varen Haarlem

Haarlem biedt uitstekende mogelijkheden om te varen en te genieten van de waterwegen. De stad is bekend om zijn prachtige grachten, die een charmante en historische sfeer uitstralen. Het varen door Haarlem biedt een uniek perspectief op de indrukwekkende architectuur, historische bruggen en pittoreske uitzichten.

De grachten van Haarlem zijn omgeven door groene oevers en schilderachtige landschappen, waardoor je tijdens het varen kunt genieten van een rustige en ontspannen ambiance. De waterwegen bieden een ontsnapping aan de drukte van de stad, terwijl je toch kunt genieten van de levendige stedelijke sfeer langs de grachten.

Of je nu een toerist bent die de stad verkent of een lokale bewoner die op zoek is naar een nieuwe ervaring, varen in Haarlem biedt een prachtige gelegenheid om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Het is een geweldige ervaring om de schoonheid van Haarlem te ervaren en te genieten van de rust en sereniteit die het water te bieden heeft.

Hoogtepunten Haarlem varen

Haarlem heeft talloze bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te verkennen. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

  1. Grote Markt: Het centrale plein van Haarlem, omgeven door historische gebouwen, waaronder het stadhuis en de Grote Kerk. Hier kun je genieten van cafés, terrasjes en de wekelijkse markt.
  2. De Grote Kerk (Sint-Bavokerk): Een imposante gotische kerk met een indrukwekkende toren die een adembenemend uitzicht biedt over de stad.
  3. De Adriaan Molen: Een iconische windmolen aan de oever van de rivier het Spaarne, die tegenwoordig dienst doet als museum en uitkijkpunt.
  4. De Amsterdamse Poort: Een van de originele stadspoorten van Haarlem, die nog steeds bewaard is gebleven en dienst doet als een herkenbaar symbool van de stad.
  5. Nieuwe gracht: De Nieuwe Gracht is een pittoreske gracht in Haarlem, met historische herenhuizen en charmante bruggen. Het is een populaire plek om te wandelen en te genieten van het uitzicht. Langs de gracht vind je ook kunstgalerijen en gezellige cafés.

Ga na het varen ook langs bij een van de leuke musea. Er is zo veel te doen in Haarlem.

Huur snel je boot in Haarlem en geniet van de mooie stad op een van onze sloepen. Met een drankje en een hapje.

Een boot huren was nog nooit zo makkelijk

Bij Bootuitjes.nl huur je eenvoudig een boot in Haarlem. Kies een datum, arrangement en bel je leukste vrienden of collega’s voor een bootuitje dat je niet snel zal vergeten! Vaar met een hapje en een drankje over de Haarlemse grachten of dans op de leukste hits tijdens onze silent disco, met onze arrangementen wordt het een uitje om nooit te vergeten.

Boten bekijken
Arrangementen bekijken

Neem contact op

LOCATIE

Nieuwegracht 80 | 3512 LW Haarlem

CONTACTGEGEVENS

0854019072

Email : info@bootuitjes.nl

OPENINGSTIJDEN BOEKINGEN

  • Maandag 09:00-18:00
  • Dinsdag 09:00-18:00
  • Woensdag 09:00-18:00
  • Donderdag 09:00-18:00
  • Vrijdag 09:00-18:00
  • Zaterdag 10:00-18:00
  • Zondag 10:00-18:00

Veelgestelde vragen – FAQ

Via de website kun je een aanvraag doen en kun je ons mailen of bellen als je dat handiger vindt. Daarna sturen we je een offerte die je na akkoord direct online kunt betalen.

Nee. Al onze sloepen worden bemand door een ervaren lokale schipper. Zelf hoef je alleen maar aan boord te stappen en je te laten rondvaren.

Last minute of ver van te voren, dat maakt ons niet uit. Wel is het zo dat je meer kans hebt dat er nog een boot vrij is als je ruim voor je voorkeursdatum boekt.

Jazeker! Wij varen ook tijdens de grootste Haarlemse evenementen zoals de kermis, koningsdag en de vele festivals.

Een boot huren in Haarlem onder leiding van een schipper is is al te boeken voor € 175,- per uur. Zo kunnen jij en je gezelschap genieten op een luxe sloep zonder ergens aan te hoeven denken. Een boot inclusief arrangement huren kan ook. Dit is al mogelijk vanaf € 35,- per persoon, met onbeperkt bier, wijn en fris.

Roken op de boot in Haarlem is toegestaan. Dus wanneer je wil roken aan boord mag dit. Geef dit wel even bij de schipper aan, dan houden we hier rekening mee.

We hebben verschillende soorten boten voor groepsgroottes variërend van groepen tussen 8 en 150 personen. Groepen kleiner dan 8 personen raden we losse tickets aan, voor een grachtenrondvaart.

Uiteraard zijn alle hapjes en drankjes gekoeld.

Jazeker! Kies uit een van onze unieke arrangementen voor een compleet uitje.

In Haarlem mag tot 00:00 uur gevaren worden.

Alle uitjes in de stad

No data was found

Boot huren in een andere stad