Mexicaanse boot Amsterdam

Mexicaanse boot Amsterdam

€44,50 p.p

Over de grachten varen op de leukste fiesta boot van Amsterdam? Dan is de Mexicaanse boot zeker iets voor jou! Zet een sombrero op en laat je meevaren over de grachten van Amsterdam.

Eigenschappen van de Mexicaanse boot Amsterdam

Inclusief en optioneel

Inclusief

Optioneel

Geniet van een dagje varen op een Mexicaanse boot

Het is altijd fiesta op onze Mexicaanse boot. Zodra je aan boord stapt en een sombrero op zet ben je helemaal in thema. Pak een ijs koude Corona in de hand en het Fiesta kan beginnen!

Onze ervaren schipper neemt jullie gedurende 1,5 uur mee over de Amsterdamse grachten. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van een dag op het water. Maak je uitje af door een van onze bijzondere vaarroutes door Amsterdam te kiezen.

De Mexicaanse boot is ideaal voor een vrijgezellenfeest, borrel of een gezellige dag met vrienden of familie. Naast vier heerlijke Mexicaanse corona’s is er ook ander drinken aan boord zoals wijn, bier en fris. Wil je wat snacks aan boord? Wij bieden graag een aantal porties verse nacho’s aan. Laat je voorkeur aan ons weten, wij denken graag met je mee!

Hoewel mooi weer het Mexicaanse thema helemaal afmaakt kunnen wij dit niet altijd garanderen. Wel garanderen wij dat jullie er altijd comfortabel, droog en warm bij zitten! Wij hebben verschillende boten waardoor je elk moment van het jaar kunt genieten van de Mexicaanse boot.

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

De Mexicaanse boot is een perfect uitje voor in de zomer. Maar kan het gehele jaar worden gereserveerd.

Ja zeker! Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon veranderd.

Wij hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen wij ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

De Mexicaanse boot Amsterdam heeft verschillende dranken aan boord. Maar als jij nog iets mist horen wij dat graag!Wij kunnen alles in overleg toevoegen aan de Mexicaanse boot om het uitje helemaal naar wens te maken. Kijk ook eens naar onze andere arrangementen. Misschien staat daar iets tussen dat nog beter bij jullie wensen past.

Vergelijkbare arrangementen

Sushi workshop afbeeldingen linksboven 600 300
€54 p.p
Sushi boot Amsterdam
10+
Meisjes met smaak
€44 p.p
Oesterboot Amsterdam
10+
Wintercruise afbeelding linksboven
€30 p.p
Winter Cruise Amsterdam
15+