Hein

Hein

Vaar samen met ons en Hein door Volendam. Geniet van de mooiste uitzichten, terwijl je samen met je vrienden, collega’s of familie bijkletst. Deze boot is van alle gemakken voorzien. Met een geluidsinstallatie, wc en uitneembaar dak ben je op alles voorbereid. En niemand hoeft thuis te blijven, zittend passen er 35 man op de…

Principessa

Principessa

Deze sloep heet niet voor niets de Principessa. Deze royale en luxe sloep brengt jou in style door de grachten van Haarlem. Ze is van alle gemakken voorzien en maakt je dagje uit wel heel speciaal. Zittend is er plek voor 20 man, maar als je wil borrelen kunnen er zelfs 35 mensen op. Perfect…

Bellissimo

Bellissimo

De naam zegt het allemaal. Deze erg mooie sloep steelt de show. De luxe kussens en ruime zitting zorgen voor een tocht in comfort. Vul de boot met je beste vrienden, (aardige) collega’s of gewoon je familie en vaar de zon tegemoet. Zittend kun je varen met een groep van 20 man, wil je liever…

Limoncello

Limoncello

De Limoncello brengt je het ultieme zomer gevoel. Zelfs als je niet in de zomer het water op gaat. Deze luxe sloep is de grootste boot die we beschikbaar hebben, je kunt hier een feestje bouwen tot wel 70 mensen. Ideaal voor een groot feest zoals een jubileum, bedrijfsfeest of trouwfeest. Wil je het feest…

Titanic

Titanic

Salonboot de Titanic is een authentieke boot met een rijke historie uit 1927 . De klassieke salonboot heeft een capaciteit voor 109 personen. Daarmee is deze boot ideaal voor speciale gelegenheden zoals een bedrijfsuitje of een familiedag. Het interieur van deze boot is zo aan te passen dat hij voldoet aan al je wensen!

Wolk

Wolk

Salonboot Wolk is een unieke verschijning op de grachten van Amsterdam.
Dankzij een werkende, stille en schone stoommachine uit de 19e eeuw en het luxe stijlvolle interieur uitgevoerd met mahonie eiken, prachtige historische details en dubbele beglazing gegoten in brons, weet dit prachtige schip alle ogen op zich te richten.

Nomag

Nomag

De sloep Nomag is een luxe, elektrische sloep die ruimte biedt aan maximaal 52 personen. De sloep is ideaal voor bedrijfsfeesten, verjaardagen of vrijgezellenfeesten. En mocht het regenen, dan varen we met een overkapping. De vaartocht is volledig aan te passen naar jullie wensen met ons uitgebreide catering aanbod. We hebben een aantal van onze arrangementen toegevoegd aan de pagina. Wil je toch een andere sloep huren? Bekijk dan onze volledige vloot.

Lucky Stripper

Lucky Stripper

Sloep Lucky Stripper is een comfortabele, elektrische sloep die ruimte biedt voor maar liefst 52 personen. Deze sloep is ideaal voor bedrijfsuitjes, verjaardagen en vrijgezellenfeesten. Maak je uitje compleet met een van onze arrangementen.

Terra Nova

Terra Nova

Terra Nova is een luxe, comfortabele salonboot die gebouwd is in 1900. De salonboot is vernoemd naar het landgoed ‘Terra Nova’ dat aan het begin van de 20e eeuw werd aangelegd door een Amsterdamse koopman. De sloep heeft door haar sfeervolle interieur haar authentieke karakter behouden. Vaar mee met de Terra Nova over de Amsterdamse grachten en ervaar een onvergetelijke dag.

Dutchman

Dutchman

In tegenstelling tot de mythische ‘Flying Dutchman’, die gedoemd was om altijd over de oceanen te varen, neemt sloep Dutchman je graag mee op een luxe tocht door de Amsterdamse grachten. Kapitein Duke heeft de Dutchman met zijn eigen blote handen gecreëerd. Het is hem gelukt om de sloep een luxe en ontspannen uitstraling te geven. Door alle kussens en dekentjes is onze Dutchman ontzettend gezellig en comfortabel. Ideaal dus om na een lange dag te kunnen relaxen met je familie en vrienden, of natuurlijk om een gezellig dagje uit op door te brengen.