BBQ boot Haarlem
BBQ boot Haarlem
Uitgebreide BBQ
Privéboot met schipper
Privé kok
Waar is dat feestje? Op een BBQ boot in Haarlem natuurlijk. Er zijn maar weinig dingen zo leuk als een écht goede BBQ. Een perfect tochtje op het water, genieten van de heerlijkste BBQ gerechten en de stad op een nieuwe manier ontdekken tijdens een rondvaart in een luxe sloep. Topdag!
Eigenschappen van de BBQ boot Haarlem
12+
2.5 uur
Luxe boot
Inclusief en optioneel
Inclusief
Uitgebreide BBQ
Privéboot met schipper
Privé kok
Optioneel
Extra vaaruur
Onbeperkt bier, wijn en fris
Borrelplank
Barbecueën op de Haarlemse grachten
Het is zomer dus we mogen weer BBQ’en! Maar eigenlijk is ieder seizoen BBQ-seizoen. Zeker als je een luxe BBQ boot in Haarlem regelt. Spectaculaire gerechten op de grill. Fris drankje in je hand. En door Haarlem varen. Wat wil je nog meer? Beleef het op de BBQ Boot Haarlem!
Op de BBQ boot kun je met minimaal 12 vrienden genieten van een heerlijke BBQ terwijl je vaart door de Haarlemse grachten, langs mooie nel, en het historische centrum eens van een andere kant bekijkt. Vegetariërs aan boord? Geen probleem, onze BBQ-chef zorgt dat er voor iedereen wat lekkers op de grill gaat. Net zo makkelijk!
De BBQ boot kan voor groepsgroottes tot 100 personen gereserveerd worden. Of je nu een BBQ organiseert voor vrienden en familie, je collega’s of de hele straat wilt uitnodigen: wij hebben een boot waar iedereen op past! Organiseer je een vrijgezellenfeest, vraag dan naar onze speciale vrijgezellenfeest pakketten.
Tips voor het organiseren van de leukste BBQ in Haarlem
Kun je wat jou betreft ook niet vaak genoeg BBQ’en? Of je nu met een kleine groep wilt eten of eens flink wilt uitpakken: Op een BBQ boot kun je alle kanten op. Hier zijn 5 tips voor het organiseren van een ultieme BBQ op één van onze boten.
Het BBQ-menu
Carnivoren gaan voor de traditionele vleesbarbecue. Natuurlijk zijn er altijd een paar gasten die liever geen vlees eten, en vergeet de visliefhebbers niet: Ook die moeten aan hun trekken komen. Bedenk van tevoren het ideale menu en stel het met ons samen op basis van jullie groepsgrootte en voorkeuren.
Vet het rooster goed in
Niets zo irritant als vlees dat aan de grill blijft plakken. Dé truc? Zorgen dat het rooster van te voren goed is ingevet. Met olijfolie bijvoorbeeld. Maar overdrijf het niet. Tenminste als je liever niet hebt dat je vlees vlam vat.
Vermijd verkoolde spiezen of stokjes.
Vlees (of vis of vega) spiezen zijn favoriet van veel BBQ liefhebbers. Maar het eet wel zo lekker als de stokjes niet zwart en verkoold zijn. Om dat te voorkomen laat je ze een dag voor je BBQ weken in water en rijg je pas op de dag zelf het vlees eraan. Dat, of je gebruikt RVS spiezen.
Neem de tijd
BBQ’en is een ideaal relaxmoment. Neem de tijd, en geef het vlees de tijd om te garen, elke minuut het vlees draaien heeft écht geen zin. Geen stress. En met een koud biertje erbij moet dat ook helemaal geen probleem zijn.
Voorkom een #bbqfail.
Veiligheid staat altijd voorop, veiligheid van het eten. Dus eet geen rauwe producten en zorg voor een goede garing. Maar zorg er ook voor dat je barbecue goed stevig staat en dat je bluswater bij de hand hebt. Oja, steek de BBQ nooit aan met spiritus.