All-inclusive rondvaart Amsterdam

All-inclusive rondvaart Amsterdam

€33,95
€14,95

Engelse stadsgids

Bier, wijn en fris onbeperkt

60 Minuten

Centraal Station

Koop tickets
Bekijk kalender

Ervaar Amsterdam in stijl tijdens onze 60 minuten durende luxe rondvaart. Vaar door de stad in een klassieke salonboot en geniet van drankjes en Nederlandse snacks. Ontspan en geniet van de cruise en het prachtige Amsterdam. We tonen je alle hoogtepunten die Amsterdam te bieden heeft.

Eigenschappen van de All-inclusive rondvaart Amsterdam

Kleinschalig

60 Minuten

Luxe boot

Inclusief en highlights

Inclusief

Highlights

Meer informatie over de rondvaart

Beleef Amsterdam in stijl tijdens onze luxe rondvaart met een uniek en intiem perspectief. Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Amsterdam aan boord van onze klassieke salonboot Agatha. Vaar door de grachten met een kleine groep mensen op een luxe, kleine en gezellige boot. Voor groepen van 10 personen of meer, bekijk onze pagina voor bootverhuur.

Geniet van een 60 minuten durende boottocht langs de hoogtepunten van de stad, zoals het Maritiem Museum, de Wallen en de Gouden Bocht. Onze lokale schipper zal je alles vertellen over de stad en je voorzien van tips over de beste eet- en drinkgelegenheden en verborgen juweeltjes.

Vertrouw op de lokale bevolking, zij kennen de stad als geen ander en delen graag hun kennis met jou. Stel gerust je vragen!

Vertrekpunt is Prinsengracht 263. Bij aankomst vragen we je even te wachten bij de haven. Deze rondvaart wordt verzorgd door onze partner Flagship, die ervoor zorgt dat je op de juiste boot terechtkomt.

Ophaallocatie rondvaart

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen All-inclusive rondvaart Amsterdam

Omdat we zo veel vertrektijden hanteren, hanteren we een beleid van wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden aan om ten minste 15 minuten voor de geschatte vertrektijd te komen, zodat je je plekken kunt kiezen.

We starten om 11.00 uur en de laatste rondvaart is om 21.00 uur. Hoe vaak de boten vertrekken, hangt af van het type cruise. Je kan in onze agenda zien met beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

Jouw boottocht door Amsterdam begint in het Anne Frank Huis. Vanaf hier varen we naar de beroemde Jordaan, de indrukwekkende Gouden Bocht, de Jordaan, de bekende grachten van Amsterdam en nog veel meer. Er is geen vaste route, alleen vaste gebieden die we passeren.

Tickets kunnen eenvoudig online worden gekocht, met (creditcard), Ideal of Sosoft. Kaartjes voor volwassenen beginnen vanaf € 18, – en kaartjes voor kinderen beginnen vanaf € 10, – van 4-12 jaar. Heb je hulp nodig of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Onze gidsen spreken Engels en Nederlands tijdens de rondvaart door Amsterdam.

Gelukkig regent het zelden de hele dag, dus als het tijdens je Amsterdamse boottocht begint te regenen, schuilen we onder een brug. We hebben ook parasols om ons te beschermen tegen regen terwijl we op zoek zijn naar een brug. In de winter hebben we de boot bedekt met een dak. Het is een transparant en helder dak dat speciaal is ontworpen voor het ultieme uitzicht en bezienswaardigheden. Bij droog weer kunnen we de zijkanten open ritsen, zodat we nog steeds een open bootcruise hebben.

We staan ​​om veiligheidsredenen niet toe dat we op onze boten roken, dus zowel rokers als niet-rokers genieten van de tour. Maar we kunnen je goede plekken vertellen om na de tour heen te gaan om leuke en goede dingen te roken.

In de winter hebben we een dak om ons te beschermen tegen de koude wind en regen. Onthoud dat het op het water wat kouder is dan op straat. We hebben dekens om je warm te houden, maar bereid je voor op Nederlands weer: dus neem een ​​extra jas mee voor het geval je het kouder vindt dan verwacht.

Vergelijkbare rondvaarten Amsterdam

Rondvaart Volendam
€19,95

Luxe rondvaart Volendam

Havendijkje 2

Schipper en luxe boot
1 gratis drankje
50
Luxe nacht rondvaart Amsterdam
€21,95

Avond rondvaart luxe

Centraal Station

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60
Luxe rondvaart met schipper en host
€33,95

All-inclusive rondvaart Amsterdam

Centraal Station

Engelse stadsgids
Bier, wijn en fris onbeperkt
60
Amsterdam bezienswaardigheden vanaf luxe sloep
€21,95

Luxe rondvaart Amsterdam

Rijksmuseum

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60