Luxe rondvaart Amsterdam

Luxe rondvaart Amsterdam

€21,95
€13,95

Engelse stadsgids

Drankjes verkrijgbaar

60 Minuten

Rijksmuseum

Koop tickets
Bekijk kalender

Ervaar Amsterdam in luxe tijdens onze grachtenrondvaart. Verken de stad intiem en ontspannen gedurende 1 uur. Stap aan boord van onze exclusieve open sloep met comfortabele zitplaatsen en kussens, in een kleine groep. Bewonder de prachtige plekjes van Amsterdam terwijl onze lokale schipper je alles vertelt. Geniet van luxe drankjes aan boord. Neem je camera mee voor onvergetelijke foto’s.

Eigenschappen van de Luxe rondvaart Amsterdam

Kleinschalig

60 Minuten

Luxe boot

Inclusief en highlights

Inclusief

Highlights

Meer informatie over de rondvaart

Ervaar Amsterdam in stijl tijdens deze exclusieve rondvaart, weg van de drukte van de gebruikelijke toeristische boten. Bewonder de prachtige bezienswaardigheden van Amsterdam terwijl je vaart over de UNESCO-beschermde grachten. Onze lokale schipper deelt de rijke geschiedenis van de stad en geeft tips over eetgelegenheden en verborgen pareltjes. Laat je betoveren door de verhalen over Nederlandse zeehelden en buurtbewoners zoals Rembrandt van Rijn. Geniet van een breed scala aan drankjes aan boord, van bier en wijn tot frisdrank en cocktails. Vertrekpunt is het Anne Frank Huis en onze partner Flagship zorgt ervoor dat je op de juiste boot terechtkomt

Ophaallocatie rondvaart

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen Luxe rondvaart Amsterdam

We starten om 11.00 uur en de laatste rondvaart is om 21.00 uur. Hoe vaak de boten vertrekken, hangt af van het type cruise. Je kan in onze agenda zien met beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

Kaartjes voor volwassenen beginnen vanaf € 18, – en kaartjes voor kinderen beginnen vanaf € 10, – van 4-12 jaar. Heb je hulp nodig of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Omdat we zo veel vertrektijden hanteren, hanteren we een beleid van wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden aan om ten minste 15 minuten voor de geschatte vertrektijd te komen, zodat je je plekken kunt kiezen.

Onze gidsen spreken Engels en Nederlands tijdens de rondvaart door Amsterdam.

Gelukkig regent het zelden de hele dag, dus als het tijdens je Amsterdamse boottocht begint te regenen, schuilen we onder een brug. We hebben ook parasols om ons te beschermen tegen regen terwijl we op zoek zijn naar een brug. In de winter hebben we de boot bedekt met een dak. Het is een transparant en helder dak dat speciaal is ontworpen voor het ultieme uitzicht en bezienswaardigheden. Bij droog weer kunnen we de zijkanten open ritsen, zodat we nog steeds een open bootcruise hebben.

In de winter hebben we een dak om ons te beschermen tegen de koude wind en regen. Onthoud dat het op het water wat kouder is dan op straat. We hebben dekens om je warm te houden, maar bereid je voor op Nederlands weer: dus neem een ​​extra jas mee voor het geval je het kouder vindt dan verwacht.

We staan ​​om veiligheidsredenen niet toe dat we op onze boten roken, dus zowel rokers als niet-rokers genieten van de tour. Maar we kunnen je goede plekken vertellen om na de tour heen te gaan om leuke en goede dingen te roken.

Jouw boottocht door Amsterdam begint in het Anne Frank Huis. Vanaf hier varen we naar de beroemde Jordaan, de indrukwekkende Gouden Bocht, de Jordaan, de bekende grachten van Amsterdam en nog veel meer. Er is geen vaste route, alleen vaste gebieden die we passeren.

Vergelijkbare rondvaarten Amsterdam

Rondvaart Volendam
€19,95

Luxe rondvaart Volendam

Havendijkje 2

Schipper en luxe boot
1 gratis drankje
50
Luxe nacht rondvaart Amsterdam
€21,95

Avond rondvaart luxe

Centraal Station

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60
Luxe rondvaart met schipper en host
€33,95

All-inclusive rondvaart Amsterdam

Centraal Station

Engelse stadsgids
Bier, wijn en fris onbeperkt
60
Amsterdam bezienswaardigheden vanaf luxe sloep
€21,95

Luxe rondvaart Amsterdam

Rijksmuseum

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60