Luxe avond rondvaart Amsterdam

Luxe avond rondvaart Amsterdam

€22.95
€13.95

Engelse stadsgids

Drankjes verkrijgbaar

60 Minuten

Anne Frank Huis

Koop tickets
Bekijk kalender

Tijdens deze avondcruise van 1 uur verken je de stad op een hele andere manier. Sta versteld van alle bruggen en gebouwen die ’s avonds oplichten, zittend in een van onze klassieke, rustige en comfortabele salonboten. De avond is een heel andere ervaring dan de dag en geeft een meer romantische sfeer.

Eigenschappen van de Luxe avond rondvaart Amsterdam

Kleinschalig

60 Minuten

Luxe boot

Inclusief en highlights

Inclusief

Highlights

Meer informatie over de rondvaart

Tijdens deze luxe Amsterdamse avondcruise verken je Amsterdam op een kleine en gezellige boot, weg van de grote drukke boten vol toeristen. Een avondje Amsterdam is echt een unieke en mooie tijd in de stad en de grachten zorgen voor een heel ander perspectief. Alle bruggen lichten op in de stad en het voelt alsof je door een sprookjesland vaart.

Onze boten zijn klein, gezellig, luxe en elektrisch waardoor ze duurzaam en stil zijn. Geen weer zal deze reis bederven, want onze salonboot Agatha houdt je warm en droog. Je hoeft je nergens zorgen over te maken tijdens deze cruise, leun achterover en ontspan terwijl we jou ’s avonds al het moois laten zien dat Amsterdam te bieden heeft. Ben je met groep van 10 man of meer? Bekijk dan onze boot huren pagina.

Je zit 1 uur op de boot en je zult genieten van de hoogtepunten van de stad, zoals de Jordaan, de Magere Brug, Gouden Bocht en nog veel meer. En dat terwijl onze lokale schipper je alles vertelt over de historische stad en geeft je tips over de beste plekken om te eten, drinken en andere verborgen pareltjes.

Niemand kent deze stad beter dan de lokale bevolking en ze delen hun informatie graag met jou. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust!

Als je zin ​​hebt in een drankje, je kan elk soort drankje bestellen op onze boten. Het vertrek is vanuit het Anne Frank Huis, bij aankomst vragen we je even te wachten bij de dokken. Deze rondvaart wordt uitgevoerd door onze partner Flagship, zij zorgen ervoor dat jij op de juiste boot zit.

Ophaallocatie rondvaart

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen Luxe avond rondvaart Amsterdam

Tickets kunnen eenvoudig online worden gekocht, met (creditcard), Ideal of Sosoft. Kaartjes voor volwassenen beginnen vanaf € 18, – en kaartjes voor kinderen beginnen vanaf € 10, – van 4-12 jaar. Heb je hulp nodig of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Onze gidsen spreken Engels en Nederlands tijdens de rondvaart door Amsterdam.

We starten om 11.00 uur en de laatste rondvaart is om 21.00 uur. Hoe vaak de boten vertrekken, hangt af van het type cruise. Je kan in onze agenda zien met beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

Omdat we zo veel vertrektijden hanteren, hanteren we een beleid van wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden aan om ten minste 15 minuten voor de geschatte vertrektijd te komen, zodat je je plekken kunt kiezen.

Gelukkig regent het zelden de hele dag, dus als het tijdens je Amsterdamse boottocht begint te regenen, schuilen we onder een brug. We hebben ook parasols om ons te beschermen tegen regen terwijl we op zoek zijn naar een brug. In de winter hebben we de boot bedekt met een dak. Het is een transparant en helder dak dat speciaal is ontworpen voor het ultieme uitzicht en bezienswaardigheden. Bij droog weer kunnen we de zijkanten open ritsen, zodat we nog steeds een open bootcruise hebben.

Jouw boottocht door Amsterdam begint in het Anne Frank Huis. Vanaf hier varen we naar de beroemde Jordaan, de indrukwekkende Gouden Bocht, de Jordaan, de bekende grachten van Amsterdam en nog veel meer. Er is geen vaste route, alleen vaste gebieden die we passeren.

In de winter hebben we een dak om ons te beschermen tegen de koude wind en regen. Onthoud dat het op het water wat kouder is dan op straat. We hebben dekens om je warm te houden, maar bereid je voor op Nederlands weer: dus neem een ​​extra jas mee voor het geval je het kouder vindt dan verwacht.

We staan ​​om veiligheidsredenen niet toe dat we op onze boten roken, dus zowel rokers als niet-rokers genieten van de tour. Maar we kunnen je goede plekken vertellen om na de tour heen te gaan om leuke en goede dingen te roken.

Vergelijkbare rondvaarten Amsterdam

Rondvaart Volendam
€19,95

Luxe rondvaart Volendam

Havendijkje 2

Schipper en luxe boot
1 gratis drankje
50
Luxe nacht rondvaart Amsterdam
€21,95

Avond rondvaart luxe

Centraal Station

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60
Luxe rondvaart met schipper en host
€33,95

All-inclusive rondvaart Amsterdam

Centraal Station

Engelse stadsgids
Bier, wijn en fris onbeperkt
60
Amsterdam bezienswaardigheden vanaf luxe sloep
€21,95

Luxe rondvaart Amsterdam

Rijksmuseum

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60