Luxe avond rondvaart Amsterdam

Luxe avond rondvaart Amsterdam

€19,50
€11,50

Tijdens deze luxe Amsterdamse avondcruise verken je Amsterdam op een kleine en gezellige boot, weg van de grote drukke boten vol toeristen. Een avondje Amsterdam is echt een unieke en mooie tijd in de stad en de grachten zorgen voor een heel ander perspectief. Alle bruggen lichten op in de stad en het voelt alsof je door een sprookjesland vaart.

Onze boten zijn klein, gezellig, luxe en elektrisch waardoor ze duurzaam en stil zijn. Geen weer zal deze reis bederven, want onze salonboot Agatha houdt je warm en droog. Je hoeft je nergens zorgen over te maken tijdens deze cruise, leun achterover en ontspan terwijl we jou ’s avonds al het moois laten zien dat Amsterdam te bieden heeft. Ben je met groep van 10 man of meer? Bekijk dan onze boot huren pagina.

Je zit 1 uur op de boot en je zult genieten van de hoogtepunten van de stad, zoals de Jordaan, de Magere Brug, Gouden Bocht en nog veel meer. En dat terwijl onze lokale schipper je alles vertelt over de historische stad en geeft je tips over de beste plekken om te eten, drinken en andere verborgen pareltjes.

Niemand kent deze stad beter dan de lokale bevolking en ze delen hun informatie graag met jou. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust!

Als je zin ​​hebt in een drankje, je kan elk soort drankje bestellen op onze boten. Het vertrek is vanuit het Anne Frank Huis, bij aankomst vragen we je even te wachten bij de dokken. Deze rondvaart wordt uitgevoerd door onze partner Flagship, zij zorgen ervoor dat jij op de juiste boot zit.

Avond rondvaart hoogtepunten

  • Unesco-erfgoed op de monumentenlijst van Amsterdam.
  • Een unieke en meer intieme manier om Amsterdam vanuit een heel nieuw perspectief te bekijken.
  • Kleine luxe salonboot.
  • Waarnemingen bij de Magere Brug, de Jordaan, de Gouden Bocht en het Anne Frankhuis.
  • Tips en informatie van een local, over al hun favoriete restaurants, bars en andere verborgen juweeltjes in Amsterdam.

Ophaal locatie

Hoe onze rondvaarten zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen Luxe avond rondvaart Amsterdam

Waar kan ik mijn ticket kopen?

Onze gidsen spreken Engels en Nederlands tijdens de rondvaart door Amsterdam.

We starten om 11.00 uur en de laatste rondvaart is om 21.00 uur.Hoe vaak de boten vertrekken, hangt af van het type cruise.Je kan in onze agenda zien met beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

Omdat we zo veel vertrektijden hanteren, hanteren we een beleid van wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden aan om ten minste 15 minuten voor de geschatte vertrektijd te komen, zodat je je plekken kunt kiezen.

Gelukkig regent het zelden de hele dag, dus als het tijdens je Amsterdamse boottocht begint te regenen, schuilen we onder een brug.We hebben ook parasols om ons te beschermen tegen regen terwijl we op zoek zijn naar een brug. In de winter hebben we de boot bedekt met een dak. Het is een transparant en helder dak dat speciaal is ontworpen voor het ultieme uitzicht en bezienswaardigheden.Bij droog weer kunnen we de zijkanten open ritsen, zodat we nog steeds een open bootcruise hebben.

Jouw boottocht door Amsterdam begint in het Anne Frank Huis. Vanaf hier varen we naar de beroemde Jordaan, de indrukwekkende Gouden Bocht, de Jordaan, de bekende grachten van Amsterdam en nog veel meer. Er is geen vaste route, alleen vaste gebieden die we passeren.

In de winter hebben we een dak om ons te beschermen tegen de koude wind en regen.Onthoud dat het op het water wat kouder is dan op straat. We hebben dekens om je warm te houden, maar bereid je voor op Nederlands weer: dus neem een ​​extra jas mee voor het geval je het kouder vindt dan verwacht.

We staan ​​om veiligheidsredenen niet toe dat we op onze boten roken, dus zowel rokers als niet-rokers genieten van de tour.Maar we kunnen je goede plekken vertellen om na de tour heen te gaan om leuke en goede dingen te roken.

Vergelijkbare rondvaarten Amsterdam

Luxe ochtend rondvaart eten drinken
€ p.p
Luxe ochtend rondvaart Amsterdam
Luxe sloep Rondvaart ZL 1000p
€19,50 p.p
Luxe grachten rondvaart Amsterdam